Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dedigim gibi kanka ayagı cek satıcılardan birine biraz muhabbet kur ondan sonra işlemin tamamdır merak etme sen :)

Bu arada kim ne derse desin ben tlf dan cok memnunum herkese tavsiye ederim
  • benim tel garantili onun için değiştiremiom siyahıyla
    Bu arada telin garantili ve garantisiz ikinci el fiyatını bilen varmı
  • Garantisiz sıfır 450 ytl dolasyla 2. ellerde 350-400 ytl arasıdır.....
  • saol van
  • quote:

Orjinalden alıntı: theja

saol van

Ben çoook şanlıyım yaw... sıfırı 450 olmuş ben 2. el sattım 570 e çoook sevinçliyim açıkçası vede ballıyım....

• quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orjinalden alıntı: theja

saol van

Ben çoook şanlıyım yaw... sıfırı 450 olmuş ben 2. el sattım 570 e çoook sevinçliyim açıkçası vede ballıyım....

valla öyle olmuş
    teli satacak olursak sana başvururuz artık

• Beyler bu 6260 ın mmc yuvası rs-mmc mi yoksa normal mi?
  • rs mmc yuvası var ve max 512 kaldırıryor....
  • cevabı buldum ama yinede sağol
  • quote:

Garantisiz sıfır 450 ytl dolasyla 2. ellerde 350-400 ytl arasıdır.....

doğubank fiyatımı bunlar
  • bune be abi herkez bi yerde toplanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ferre

quote:

Garantisiz sıfır 450 ytl dolasyla 2. ellerde 350-400 ytl arasıdır.....

doğubank fiyatımı bunlar

Evet doğubank fiyatı... dün öğrendim....
  • merhaba arkadaslar pil ömrü ve teklefonun kapanma sorunu orjinal pil alarak çözümledim cok saolun bu arada agile messanger için gprs ayarlarında nasıl bi deişiklik yapmak gerekio ben hala bağlanmayı basaramadım da
  • Agile messengeri kullanabilmek için çalışan gprs'in varsa sorun çıkmaması gerekir.Örneğin turkcell internet ayarlarını kullanarak ben sorunsuz bağlanabiliyorum.Tabi geçerli bir hotmail,yahooo ya da aim hesabın olmalı
  • theja çok saol da olmıcak galiba normalde gprs e bağlanabiliyorum, maxicep ten de agile messanger in 6260 için olanını indirip kurdum ama olmuo yine gecerli bi yahoo adresim war zaten normal bilgisayardan onla bağlanabiliyorum acaba yahoo olduğu için mi sorun cıkıo anlamadım yahoo ile deniyen war mı acaba
  • yaw ben yahoo dan bağlanabiliyordum sorunsuz turkcell ile hattın ne bu arada ayrıca ayarların yapılı mı???

İnternet olacak ayarlar...
  • Selam dostlar..
    Bu aletin garantilisi gelmeden anneme aldırdım işte süper telefon dedim şöyle dedim böyle dedim ve aldı. Kullanırken bi kez yere düşürdü ve telefon bozuldu. KVK tamir olmaz dedi, başka bi kaç telefoncu tamir olmaz dedi. Şimdi çok mahçuğ durumdayım. Napıcam bilmiyorum bi şekilde tamir ettirtmem lazım yazık olcak o kadar paraya.
    Bildiğiniz sağlam bi tamir servisi var mı?
  • Arkadaşlar ben Nokia 6260 aldım, fakat faturasız aldım. Garantili almayı düşünürken gezi için gittiğim İstanbulda doğubanka girdim, gaza getirdiler ve oradan 6260 aldım. şimdi sorularım şunlar.

1) Faturasız ile faturalı telefonlar arasında ne fark vardır? verdiğim para boşamı gitti?
    2) Telefonumda seçeneklerde sesle ilgili bir menu yok, kitaptıkça video sesi kapama açma seçeneğinin olduğunu söylüyor ama benimkinde bulamadım.

3) 640*480 resim çekiyor ama ben o ayarı yapmama rağmen çektiğim resimler hala aynı boyutta. bu boyutu nasıl anlayabilirim?

açıkçası keşke almasaydım demek istemiyorum. umarım bir sorun değildir bunlar, bilgilendirirseniz sevinirim.
  • geem : KVK'ya götür...Tamir edilebiliyorsa ellerinden geleni yaparlar ama ücretini de alırlar...
  • *bendeki şarja takınca 5-10 saniye cızırdıyor sonra susuyor.
    *Fotoğraf kalitesi aham şaham değil.
    *Video kalitesi bayaa kötü ama bir program attılar içine video için çok daha net çekiyor süper oldu ama 20-30sn falan çekiyor kafasına göre sonra kesiyor. YAnlış hatırlamıyorsam mpeg çekiyor buffer dolduğu anda kaç saniyedeyse kesiveriyor.
    *Tuşlar çok kullanışlı değil, dümdüz basmakta zorlanabiliyorsunuz.
    *Pil kurcalarsan 1 günde bitiyor.

Herşeye rağmen güzel ve karizma bir alet... Beğendim ama daha iyisi çıksın diye bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.