Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapaklı her zaman karizma olmayabiliyo ama 6260'ın da karizmasını dönen kapağı sağlıyor değilmi:) Kapağı ters çevirip cihazı masaya koyunca bütün millet bi afallıyo önce zaten..
  • eğer sıfırı 525 e düştüyse ben çok kar etmişim satışta... 570 e sattım 2. el olmasına rağmen....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Kapaklı her zaman karizma olmayabiliyo ama 6260'ın da karizmasını dönen kapağı sağlıyor değilmi:) Kapağı ters çevirip cihazı masaya koyunca bütün millet bi afallıyo önce zaten..

Valla doğru sölemişsin,ben de bu olaya hasta olup almıştım zati telefonu...
    Evet teldaşlar yeni projem telefonda çalışan symbian programların listesi(malum tüm programlar çalışmıyor)yakında benim denediğim programları burda yazıcam,siz de denediğiniz ve çalışan-çalışmayan program,oyun,vs'leri buraya yazın ki bilgilenelim

• agile messenger açlışıyor bunu belirteiym ilk olarak....
  • Ya ewt cidden belirtmek yani listelemek faydalı olacak ama birde versiyon farklılıkları var, yani bi programın bi versiyonu çalışıp diğer versiyonu çalışmayabiliyo bu yüzden denenmiş programları versiyonuyla beraber yazarsak daha iyi..
  • evet bayaa bi iyi fiyata satmışsın sen tlf nu , bu arada 3$ a data kablosu var doğubank ta , ama tabi adama biraz kanka ayağı çekmen lazım , 10$ a da mavidiş satıyorlar ona göre :)
  • Bu arada dku-2 yi win98 de çalıştıramıyor muyum ?
  • valla ben card reader kullanıyorun hıızlı ve sorunsuz tavsiye ederim,e-store'dan 40 ytl civarında inca 15 in 1 almıştım usb 2.0 destekli tavsiye ederim
  • 6260 cılar dosyalar için....

www.maxicep.com

Tabiki forumuda ziyaret edin derim ben.....

• van doğru sölemiş dosyaların çoğunuwww.maxi.cep den bulmuştum
  • arkadaslar kendi kendine kapanma problemi ile ilgili soruma cvp alamadım bence pilden kaynaklanıo sanırım kimsenin basına gelmedi ama pil performansı da pek ii deil daha doğrusu tutarlı deil bazen full gösterio biraz sonra 2 kademeye düşüyo bilgisi olan warsa cvp yazarsa sewinirim çünkü boşu boşuna yeni pil almış olmiyim photorite süper çok tesekkürler bu arada agile messanger i yükledim ama msn e bağlanamadım deniyen war mı
  • agile messengeri ben kullanmıştım 6260 ımda... Benimde orj olmayan pilde full iken konuşurken biranda 2. kademeye düşüyordu sonra orj pil aldım düzeldi ama telefonu sattım....

• pil olayı bende de mevcut,pilim orjinal,bu sorun hemen hemen tüm nokia telefonlarda var onun için dert etme.Agile messenger ise bende sorunsuz çalışıyor,6260 için olanı indirmen ve gprs ayarlarının doğru olması lazım yoksa programda bir sorun yok.Bu arada sözüm söz listeyi yazıcam da biraz yoğunum ondan erteliyorum biraz sabredin
  • ARKADAŞLAR MERHABA FORUMA BENDE YENİ KATILANLAR ARASINDAYIM.6260 TELEFONUMU YENİ ALDIM.TELEFONU BİLGİSAYARINLA BAĞLAYIP ADSL ÜZERİNDEN BAĞLANMAK İSTİYORUM.FAKAT BİR TÜRLÜ AYARLARI YAPAMADIM.(BLUETOOTH SETUP WİZARD A GİRDİĞİM VE BT SERIAL PORTU SECTİGİM ZAMAN VE SELECT PHONES VE MODEMİ İŞARETLEDİĞİM ZAMAN NOKIA 6260 DIYE BULUYOR FAKAT ILERI DEDIGIMDE DEVICE NOKIA 6260 DOES NOT SUPPORT BT SERIAL PORT DIYOR) YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER...
  • Evettt sözümüzü tutalım dimi

İşte size denediğim ve bende çalışan symbian programların listesi:
    blzinstallapplication:blz uzantılı n-gage oyunlarını kurmak için gerekli program
    cocktail:Birçok kokteylin nasıl yapılacağının anlatıldığı ingilizce program
    microcalc(java):Excel dosyalarını görüntülemenizi sağlar
    fexplorerturkish111:dosya yöneticisi,system ve gizli dosyaları görmenizi sağlar
    handy safe 2.2 full:dosya gizlemeye yarıyordu sanırım
    handyphotosafe:bu da foto gizlemek içindi galiba
    jwalter dara safe s60 v 1.10:bu da dosta şifrelemek içindi sanırım
    key lock v1.10:otomatik tuş kilidi
    meal2(java): Kur'an-ı Kerim'in türkçe meali
    seleq v 1.5:dosya yöneticisi
    smartmovie v 2.44:filmleri telefonda izlemenize yarayan program
    agilemessenger6260:msn ve diğer birkaç messenger'a telefondan bağlanmanızı sağlayan program
    guitar tuner 1-1s60:akord programı heralde
    opera 6.2:web tarayıcı
    oxford:ingilizce sözlük
    pocket Quran:Arapça Kur'an-ı Kerim
    smartcrypto v1.0:şifreleme programı sanırım
    ultra mp3 1.22:mp3 dinleme programı,tavsiye ederim
    p4me camcorder 6600 1.03:Philips camcorderin telefonumuzda çalışan tek sürümü,kamera programı
    photorite 5.16 full 6630:telefonumuzda şimdilik çalışan tek fotoğraf çekme programı
    smsfake:şifreli sms gönderme programı
    compass v1.02:sözde pusula ama ne işe yarıyor anlamadım
    image plus 2.13:fotoğraf düzenleme programı
    mswatch:aynı anda 4 kronometreyi çalıştıran güzel bi kronometre
    resco viewer 4.10:fotoğraf düzenleme programı
    handy book v2.0:Theja's choice,benim favori programım,txt uzantılı e-bookları okumanızı sağlayan süper bir program,quick word'dan daha güzel ve kullanışlı,dil olarak greek seçince türkçe karakterleri görebilirsiniz,doc ya da pdf uzantılı dosyaları bilgisayarda notepad'a kopyalayıp txt uzantılı hale getirebilirsiniz

evet sevgili teldaşlar umarım işinize yarar ama rabbena hep bana demeyin siz de bilgilerinizi paylaşın,programlarıwww.maxicep.comwww.cebim.org adreslerinden bulabilirsiniz,ayrıca e-booklar içinwww.pdaturk.com adresine bakabilirsiniz

• saol theja bayaa işe yarıcak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

saol theja bayaa işe yarıcak..

deneyip de çalıştıramadıklarım da var tabi,onları da yazarım bi ara
  • Öncelikle 6260 cılara slmlar. 6260 genel olarak orta kalitede bir telefon, yalnız şekli onun büyük bir artısı. Telefonumuzun zaaflarını saymak gerekirse
    1.Pil ömrü çok kısa!
    2.BL-5C piller uymuyor
    3.Video kalitesi çok kötü
    Dikkat! : Arkadaşlar telefonun ekranını tablet PC gibi ön tarafa getirip video çektiğimde kalite acayip bir şekilde iyileşti. 2x Dijital zoomda fotoğraf çekerkende aynı kaliteye yükseliyor yalnız aramızdaki bi arkadaş maxim.cep'in editörü bize photorite'ı önermişti, o programda ekranı tablet PC gibi öne çevirmeden normal bir şekilde fotoğraf çekerkende o kaliteyi yakalayabilmiştik acaba bunun video çekmek için olanı da var mı? Philips'in programı hariç çünkü o hem kötü çekiyor hemde 15 sn kısıtlaması var. Ama size önce tavsiyem ekranı öne getirin ve bir video çekin farka inanamayacaksınız, hiç takılmadan çekiyor.. Bu video konusunu çözmeliyiz!

Şimdilik bu kadar. Güzel bir program ve oyun bulduğumuzda paylaşalım.
    Benim bulduğum bazı şeyler
    Oyun: Tennis Addict (ww.guduwap.com) , yine maxicep.com'da rally pro contest güzel oyunlar.
    Ayrıca bilmeyen arkadaşlar için mp3'leri OGG'ye çevirin kaliteden pek ödün vermeden boyutları düşürerek cebinize aktarın.

• En iyi video recorder ı her zaman telefonun recorderıdrı.... Dolayısıyla telefonun kaydedicisiyle çekmen tavisiyemdir.... Ayrıca video sınırsız çekim var 6260 ta kendiliğinden......
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.