Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben versiyonu öliim *kare0000kare (tuş takımındaki kare tuşunu bulamadığımdan)yapınca v 3.0448.0 3-12-04 RM-25 diyor
  • versiyonu 3.0448.0 sizinki de bu versiyon mu eğer bu versiyon deilse versiyonun nosunu verebilir misiniz ?
  • Baya önceden kullandıgım bir telefon oldugu için versiyonunu hatırlayamıyorum ancak sizinki 3-12-04 tarihli.Benimki büyük ihtimalle 2005 veya 2006 versiyonlarından biri idi.Çünkü güncellemeyi 2006 yılında yapmıştım.
  • ewet malesef bunu nasıl yükseltebiliriz ? resimlerle filan anlatamaz mısınız ?
  • slm arkadaşlar birşey soracam sizlere bu 6260 ın sıfırı satılıyormu ben sordum telefoncular yok diyor ama internet statışlarında var diyorlar bir açıklarsanız sevinirim
  • Sıfırını bulabileceğini sanmıyorum pek.İnternet sitelerinin çoğunda da "Stoklarda mevcut değildir" ibaresi var.
  • evet ama internette satılanlarda hep garantili 10 aylık 9 aylık deyip duruyorlar
  • 6260 UYGUN SATAN VARMII???????
  • arkadaşlar bn teli aldım ama dahah elime gelmedi peki bu telefonun sesi az olduğu söyleniyor az mı az sa ne kadar az ?
  • yawf bu 6260 ın sesini nasıl arttıcam telefon açlıo duymuyorum yarım edin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: bangez

yawf bu 6260 ın sesini nasıl arttıcam telefon açlıo duymuyorum yarım edin lütfen

arttırtmak mı ne diosun hocam bnm ki en kısıkta bile 3 km çaplı duyma bozukluğuna neden oluo :D:D

biraz abarttım gibi

• ya bnde de 6260 var ama bn bna gelen mesajları hafıza kartına aktrlmasnı istorm mesaj ayarlarnda diğer die bi scenk var griorm orya
    1-göndrln msjı kydet
    2-kayıtlı msj syısı yazıo
    yardım a griorm 3 tane secenek ckcak dio 3. kullanılr durumda olmyabilr dio
    kullanılablr duruma gçrmk içn npcm bn smdi?
  • bde version olrk v5.0536.0 01.09-05 rm-25b yzıo
  • Kullanılan hafıza diye bir seçenek olması gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: efedmr

ya bnde de 6260 var ama bn bna gelen mesajları hafıza kartına aktrlmasnı istorm mesaj ayarlarnda diğer die bi scenk var griorm orya
    1-göndrln msjı kydet
    2-kayıtlı msj syısı yazıo
    yardım a griorm 3 tane secenek ckcak dio 3. kullanılr durumda olmyabilr dio
    kullanılablr duruma gçrmk içn npcm bn smdi?
  • ya yok iste napıym ama yardım bölümnde bi açıklama var not : bu özellik kullanımda olmayblr gbi bse nsı kullnma sokcm onu sordm..
  • 6260 kasasını değiştirmek istiyorum, Kadıköy'e yakın bildiğiniz bir yer var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.