ben versiyonu öliim *kare0000kare (tuş takımındaki kare tuşunu bulamadığımdan)yapınca v 3.0448.0 3-12-04 RM-25 diyor
versiyonu 3.0448.0 sizinki de bu versiyon mu eğer bu versiyon deilse versiyonun nosunu verebilir misiniz ?
Baya önceden kullandıgım bir telefon oldugu için versiyonunu hatırlayamıyorum ancak sizinki 3-12-04 tarihli.Benimki büyük ihtimalle 2005 veya 2006 versiyonlarından biri idi.Çünkü güncellemeyi 2006 yılında yapmıştım.
ewet malesef bunu nasıl yükseltebiliriz ? resimlerle filan anlatamaz mısınız ?
slm arkadaşlar birşey soracam sizlere bu 6260 ın sıfırı satılıyormu ben sordum telefoncular yok diyor ama internet statışlarında var diyorlar bir açıklarsanız sevinirim
Sıfırını bulabileceğini sanmıyorum pek.İnternet sitelerinin çoğunda da "Stoklarda mevcut değildir" ibaresi var.
evet ama internette satılanlarda hep garantili 10 aylık 9 aylık deyip duruyorlar
6260 UYGUN SATAN VARMII???????
arkadaşlar bn teli aldım ama dahah elime gelmedi peki bu telefonun sesi az olduğu söyleniyor az mı az sa ne kadar az ?
yawf bu 6260 ın sesini nasıl arttıcam telefon açlıo duymuyorum yarım edin lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: bangez
yawf bu 6260 ın sesini nasıl arttıcam telefon açlıo duymuyorum yarım edin lütfen
arttırtmak mı ne diosun hocam bnm ki en kısıkta bile 3 km çaplı duyma bozukluğuna neden oluo :D:D
biraz abarttım gibi
ya bnde de 6260 var ama bn bna gelen mesajları hafıza kartına aktrlmasnı istorm mesaj ayarlarnda diğer die bi scenk var griorm orya 1-göndrln msjı kydet 2-kayıtlı msj syısı yazıo yardım a griorm 3 tane secenek ckcak dio 3. kullanılr durumda olmyabilr dio kullanılablr duruma gçrmk içn npcm bn smdi?
bde version olrk v5.0536.0 01.09-05 rm-25b yzıo
Kullanılan hafıza diye bir seçenek olması gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: efedmr
ya bnde de 6260 var ama bn bna gelen mesajları hafıza kartına aktrlmasnı istorm mesaj ayarlarnda diğer die bi scenk var griorm orya 1-göndrln msjı kydet 2-kayıtlı msj syısı yazıo yardım a griorm 3 tane secenek ckcak dio 3. kullanılr durumda olmyabilr dio kullanılablr duruma gçrmk içn npcm bn smdi?
ya yok iste napıym ama yardım bölümnde bi açıklama var not : bu özellik kullanımda olmayblr gbi bse nsı kullnma sokcm onu sordm..
6260 kasasını değiştirmek istiyorum, Kadıköy'e yakın bildiğiniz bir yer var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme