Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alla alla neden oluyoki bende? ışık sisteminden büyük ihtimal bi temassızlık var ama sorun yaratmaz şimdilik diye düşündüm, eğer ışık giderse kötü tabi.. Spot bide iyi mi.. Aldığım adam bişey olursa getir dedi gerçide.. Neyse bekleyelim.. Bu arada tüm nokiaların fiyatları düşüşte ama 6260 haala 920milyon küsür.. Ona da şaşırdım bi.. Yani 7610 spotta daha pahalı ama 6260 ta garantilide daha pahalı..

http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&catId=3473&aType=listByBrand&brand=Nokia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 3 Şubat 2005, 21:08:33 >

• ya 6260'da kamera çok kötü ya çok yavaş çekiyo böyle hızlı şeyleri çekerken ekran donuyo ve kareyi atlıyo(bilmiyorum belki benimki böyledir)
  • bende normal çalışıyor kamera.... spot 6260 620 milyon bende....
  • peki bunların spot olmayanı var mıdır?

aslında ciddiyim
  • bende sadece spot var....
  • Neden 480*360 foto çekiyor???? 640*480 çekmesi gerekmez mi!!! Demişsin kardeş, bende aynı soruyu merak ediyordum şimdi biyerde gördüm, ekranı çevirmeden direk olarak kamera soldayken çekim yapınca 640*480 çekiyormuş, daha denemedim o yüzden çekiyormuş dedim, Bu arada bende de kamera mükemmel çalışıyor kesinlikle atlama gibi bişey özellikle test etmeme rağmen yapmıyor..
  • e o 480*360 galeride düzelmiyor mu? öyle çeksen bile normal galeriye gelince gene o normal yane 640*480 haline geliyor hatta alırken ben de tereddüt etmiştim

bir de bu VPN ve Konumlama noluyor? Doğubanktan aldığım için kitapçık vermediler
  • selam arkadaslar
    www.handango.com dan 6260 için 5-6 tane prog. yükledim. sorunsuz çalışıo. ancak bunlar 15 gün deneme süreli. 15 günde bir tekrar mı yüklicem?yoksa crackleri mevcutmudur..varsa nerden bulabilirim?
    bu siteyi şiddetle tavsiye ediyorum.. telefon secim yerinden 6260 i seciyorsunuz..onlarca prog. var.

uygun olur mu bilmem. bas-konuş halehazırda bedava iken birbirimizle bas-konuşla irtibat kurup yenilikleri, güzel progları duyursak hoş olmaz mı?

yukarda bassettiğim cracklarini aradığım programlar:

fscaller60
    callrecorder
    exotris104 (tetris oyunu)
    turbo msn
    resco viewer (resim gösterici)
    power dictaphone (ses kayıt) (çok kullanışlı)

• 640*480 hiçbir şekilde olmuyor.. bende bu vpn ile durumu merak ediyorum ayarları falan var ama nasıl yapacaz???
  • dostumwww.maxicep.com hepsi full mevcut ok...
  • http://www.gsmarena.com/index.php3?sRedir=http://www.gsmarena.com/nokia_3220-review-12.php

Örnek fotolarda Camcorder stilinde çekim yaparsak daha küçük boyutta çekeceğini söylüyor ve de örnek olarak konulmuş 640*480 resimler var yani 6260 resimleri olarak koymuşlar..
  • Bende 6260 kullanıyorum bir haftadan fazla oldu.

TURKCELL den bas konuş ayarlarımı göndermelerini istedim gönderdiler oldu ancak denemedim hiç bir arkadaşımda yok nasıl kullanılır bilmiyorum.Yani TCELL de 6260 Baskonuş ayarları var.

Birde sorum olacak arkadaşlta sormuş ben yenilemek istedim VPN ve konumlandırma nedir?
  • Arkadaslar Turkcell messenger deneyin süper ben akşam yaptım müthiş yaw...
  • Ya bu messenger listesinde 6260'ın adı yoktu bende bakmadım yani sadece orada yazan modeller arası fln diye bi yazı görmüştüm. Allah allah deneyeyim bi ayarlar için. ya bide bu olay direk olarak menüyemi ekleniyor yoksa bi sis dosyası yükleyip, agile gibi program aracılığıylamı oluyor? Yani olayın tam ayrıntısı nedir? Bi anlatabilirmisin kardeş nası kullanacaz fln..
  • telefona turkcell sitesindeki sis uzantılı dosyayı kuruyorsun.. sonra 2150 ye KAYIT 6600 yazacaksın 6260 için 6600 ayarları oluyor...sonra zaten menüde turkcell iconu çıkacak gir oturum aç de... bu kadar...
  • Peki müşteri hizmetlerini arayıp aktif ettirmek gerekiyomu?..
  • hayır gerek yok kayıt deyince zaten açılıyor ok...
  • Ya saol messenger için de bi sorum daa var! Bu Radio'yu kulaklık takmadan direk olarak dışarı verebiliyormuyuz?
  • hayır verenezsin.. çünkü kulaklık anten görevi görür....
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

640*480 hiçbir şekilde olmuyor.. bende bu vpn ile durumu merak ediyorum ayarları falan var ama nasıl yapacaz???

kapağı ters kapatmak gerekiyor (ekran üste gelecek şekilde) o zaman 640x480 cekiyor yalnız video kalitesi çok kötü geldi bana bide gprs ve mms ayarı için msj gönderdim ve yapılandırma mesajları geldi açınca YAPILANDIRMA AYARI PIN KODU istedi bende normal pin1i girdim olmadı ne yapmam lazım hemde 3 kere yazınca mesaj silindi bi daha istedim ama açmayı denemedim çünkü pini bilmiyorum yardım pls?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.