arkadaşlar benim pc de eskiden darklords vardı üstüne bu serverı kurdum oldu ama karıştırıyorum ... bu alchemy de 2 tane mi server var? eğer öyleyse siz hangisindesiniz? söyleyinde gelelim bizde...
quote:
Orjinalden alıntı: PijaJE
arkadaşlar benim pc de eskiden darklords vardı üstüne bu serverı kurdum oldu ama karıştırıyorum ... bu alchemy de 2 tane mi server var? eğer öyleyse siz hangisindesiniz? söyleyinde gelelim bizde...
baba hangisine gireceğin faketmiyo yeterki gir server çöktü iki saattir giremiyom chat yapiyom paso
beynimi yedim yaw
bu arada bi konu daha var msn lerinizi pmden yollayin bi iki saattir bos oturuyom valla
Hackers problem tabi boşuna mı konuşuyoruz burada :).Hayattada çözemezler yolda Mumyth var ....Çoğu kişi bilmiyo şu an kullanmayı ama yakında yagınlaşacak.Zaten spped hacki önlemnin yolu yok direk yani imkansız o bile yetiyor.Dmg*20 veriyor.
BEN VARIM BEN SENİNLE Bİ KERE TAKAS YAPTIM ADIM EMRE 384 ABİMAN ADI
baba hatirlayamadim ama oyunda kadir yada LordFrMhLL nicklerine pm at bi goruselim
O ŞİMDİ ASKER
Beyler 24 kasim Çarşamba günü birligime teslim oluyorum. Bu mesaj dışında görüşme fırsatımız olmayabilir. Sizlerle bilikte oynamak benim için bir onurdur çünkü hepiniz özel insanlarsiniz.
@denizci benim nick anlasilacagi uzerine denizci lwl 264um beni sardi oyun yanliz ufax bi bromlemim war alcami serweri nerdeyse 2 gunde bi kapani baska serwer ariyom nerden we nasil bulucam we ne yapicam o serwera girmek icin biz turk guldi kurduk bu arada adi ottoman ben alcalide sewer1 de daviasta silah koydugunuz sandigin yanindaki binaya takiliyom genelde turkler orda toplaniyoz we arkadaslar bilmeyenler icin soyluyorum tabi bi haritadan baskasina gecmek icin /move yazip bi bosluk birakip gideceginiz haritanin adini yazin size bir kac harita ismi weriyorum dungeon3 davias noria atlans tarkan lorencia lottower .......7 stadium : ki buraya dungeon3ten girebiliyosunuz lwl 255 istiyo buyuculerin kullandigi o isin kilici gibi wandlar fonix armaor falan burdan bulunuyo icarus : burda yaratiklar cok guclu ben bile dayaniyom burayada losttower7 den geciyosunuz gelirseniz ben mumkun oldugunca turk oyunculara yardim etmeye calisiyorum bana ozel mesaj atin KADİR KADİR KADİR BU SANA gideksen bari senin blessleri bana werde kanat alayim kendime :) benim kanat yetmiyo artik biliyosun bu arada istanbuldan oynayan arkadaslar warsa hazretgenc@hotmail.com benim mailim we msn nem bana mail atin bi ara bulusalim maksat muhabbet olsun :) en buyuk asker bizim asker ozletme kendini kadir
ehee kdir demek askere gidiyor ... neyse bende bu ara KOLCU nickiyle oynuyorum tanıyan tanır.. bekelriz oyuna hoş moşta tek başına sıkıcı yaw aprty felan ancak zevkli oluyor... birde o lottower değil losttower olucak :)
yaw beyler nie kimse muonline official serverlarda oynamio??
ben wigle'da oynuom, ne guzel server ishte....
ya ben giremiyorum durmadan disc diyo sizdede varmi bu sorun?
pijaje sende benim indirdigim sayfadan indirdin galiba su anda serwer kapali baya oldu ama kapanali bu serweri pek tutmadim ama alcaliyi abi 2 gunde bi kapaniyo serwer arkadaslar abi birisi guzel bi serwer bulsun hep beraber butun tukler araya girelim hep beraber en iyisi bu bence bu abi cunki bu alcali surekli kapaniyo sikti artik adam gibi oynuyamiyom 2 haftadir en az 10 kere kapandi sikildim ya aranizdan biri bulsun guzel bi serwer oraya girelim hep beraber turk kasabasida kurariz o zaman ne guzel olur takiliriz en iyisi bu bence abi
ama açık yazıyor server onu anlamadım... sendede var yani sorun?
abi bu alca ne berbat serwer ya 2 haftadir en az 10 kere kanadi simcide dun kapattilar saat 14 ciwari hala kapali bi hacker problemi bisi anladimmi ben bu isten ya normal serwerina orjinal ordada lwl atlamak imkansiz gibi bisi 6 saatte lwl 1 den 6 ya zor gel lagda cabasi baslicam ya sinirlerim bozuldu
muhahahahaha walla delircem la deniz 1 gündür kapalı server