Şimdi Ara

MuonLineTR Yeniden KuruLsun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç Gündür AkLımda Yeniden MuonLineTR'yi Kurma FikirLeri var Sizin Düşünceniz Nedir ?

• egolarını tatmin etmek istiyorsan kurma abi piyasadi turk serverlarının hali ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ı N3SRi ı|

Kaç Gündür AkLımda Yeniden MuonLineTR'yi Kurma FikirLeri var Sizin Düşünceniz Nedir ?

kur sende dene kardes dene kardes belki basarirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

quote:

Kaç Gündür AkLımda Yeniden MuonLineTR'yi Kurma FikirLeri var Sizin Düşünceniz Nedir ?

kur sende dene kardes dene kardes belki basarirsin
    ben hiçbir zaman eqoLarım tatmin oLsun diye server kurmadım beLki beni tanıyorsunuzdur daha önce 2 sene boyunca açık tuttuğumu biliyorum ;)
  • Eğer Sağlam 1 server yapıcaksanız, kısa süreli olmuyacaksa 10 Numara oLur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim26

Eğer Sağlam 1 server yapıcaksanız, kısa süreli olmuyacaksa 10 Numara oLur
    amacımız o zaten
  • quote:

Eğer Sağlam 1 server yapıcaksanız, kısa süreli olmuyacaksa 10 Numara oLur
    Ama gerçektem türk Mu server'ini sağlam bir şekilde kurupta yürütebilen olmadı, hep tadı yarıda kaldı. Tek nedeni de para uğruna serverda olmaması gerekenlerin olması ve türkiye'nin her yerinde olduğu gibi bu oyunda da TORPİL sisteminin geçerli olması.

Dediğim gibi Parayı yada Arkaba ve arkadaş çevresini umursamayarak 2. pLana Atarak kuralları düzgün 1 şekilde uygularsan ve server'a hakim olursan isim zaten var. Yani tutar derim. kendin en iyisini bilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ama gerçektem türk Mu server'ini sağlam bir şekilde kurupta yürütebilen olmadı, hep tadı yarıda kaldı. Tek nedeni de para uğruna serverda olmaması gerekenlerin olması ve türkiye'nin her yerinde olduğu gibi bu oyunda da TORPİL sisteminin geçerli olması.

Dediğim gibi Parayı yada Arkaba ve arkadaş çevresini umursamayarak 2. pLana Atarak kuralları düzgün 1 şekilde uygularsan ve server'a hakim olursan isim zaten var. Yani tutar derim. kendin en iyisini bilirsin.

Alıntıları Göster
    bencede rasime katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yamack

bencede rasime katılıyorum

Alıntıları Göster
    versionu 97D yapcam herseyi ayarLadım inş hack işLemyck
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hadi aç da başlayalım :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Eğer uzun sürecek bir server açmak istiyosan, önce iyi bir player olmalısın, oyunun amacını bilmelisin, türk sunucularında şimdiye kadar hepsinde ki amaç res atmaktı.
    Şimdiye kadar bi çok server açıldı, versiyon/sezon farklı, ex/drop farklı ama hepsindeki amaç res atmaktı, yani aslında hepsi aynı b.k.n lacivertiydi, ve öyle devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Eğer uzun sürecek bir server açmak istiyosan, önce iyi bir player olmalısın, oyunun amacını bilmelisin, türk sunucularında şimdiye kadar hepsinde ki amaç res atmaktı.
    Şimdiye kadar bi çok server açıldı, versiyon/sezon farklı, ex/drop farklı ama hepsindeki amaç res atmaktı, yani aslında hepsi aynı b.k.n lacivertiydi, ve öyle devam ediyor...

Alıntıları Göster
    Çok iyi bi konuya değindin kardeş, Önemli olan Res atarak bi anda en iyi olabilmek olmamali, ne biliyim bi zamanlar Spider - Mu vardi, pointler koLay elde ediliyodu, spotlar qüzeldi tam bir FUN Serverdi ama çok uzun soluklu oldu; nedeni ise bazı itemlerin zor bulunarak değerli duruma getirilmesiydi zannedersem. Uzun süreli ve zewki kolay kolay bitmeyen bi serverdi.

• quote:

Çok iyi bi konuya değindin kardeş, Önemli olan Res atarak bi anda en iyi olabilmek olmamali, ne biliyim bi zamanlar Spider - Mu vardi, pointler koLay elde ediliyodu, spotlar qüzeldi tam bir FUN Serverdi ama çok uzun soluklu oldu; nedeni ise bazı itemlerin zor bulunarak değerli duruma getirilmesiydi zannedersem. Uzun süreli ve zewki kolay kolay bitmeyen bi serverdi.

Alıntıları Göster
    HayırLısı oLsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques.

HayırLısı oLsun

Alıntıları Göster
    By FeaR == > Bu nick bana 1 yerden tanidk qelio ama...
  • quote:

Nerden oLabiLir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques.

quote:

Nerden oLabiLir ki?

Alıntıları Göster
    Bilmem, isim neydi ?
  • quote:

Bilmem, isim neydi ?

Alıntıları Göster
    Acılmasını isteriz ama uzun süreli güzel bir sw olucaksa gelir kasarız
  • quote:

ben hiçbir zaman eqoLarım tatmin oLsun diye server kurmadım beLki beni tanıyorsunuzdur daha önce 2 sene boyunca açık tuttuğumu biliyorum ;)

ediosun demedim aztn dostum edeceksen dedim ztn eger adam gibi bir server olsun bn herzmn arkandayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunuy41

quote:

ediosun demedim aztn dostum edeceksen dedim ztn eger adam gibi bir server olsun bn herzmn arkandayım

Alıntıları Göster
    forumda herkez acayım mı diye konu acıyo herkez sağlam bi server istiyo zaten sağlam olursa geliriz. ya acıcam de yada acmıcam bekletme bosuna ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan338

forumda herkez acayım mı diye konu acıyo herkez sağlam bi server istiyo zaten sağlam olursa geliriz. ya acıcam de yada acmıcam bekletme bosuna ;)

Alıntıları Göster
    ben çaLışmaLarıma 2 hafta önceden başLadım server dosyaLarının %70i bitti gibi web içinde çoğu editlemeyi yaptım expi 250 düşünüyorum herhangi bir aksilik çıkmazsa 2 hafta içinde online olacaktır herkese verdikleri destek için teşekkür ediyorum ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.