Şimdi Ara

MuonLineTR Yeniden KuruLsun mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kolay gelsin çalışmalarında başarılar dilerim ama açacagın server ev makinasına mı kurulacak yoksa Dedicated a mı yani egerki ev makinasına kuracaksan açık olarak belirteyim ben o serverda oynamam. Ama Sunucuda açacagım diyorsan varım.. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ı N3SRi ı|

ben çaLışmaLarıma 2 hafta önceden başLadım server dosyaLarının %70i bitti gibi web içinde çoğu editlemeyi yaptım expi 250 düşünüyorum herhangi bir aksilik çıkmazsa 2 hafta içinde online olacaktır herkese verdikleri destek için teşekkür ediyorum ..

Peki nasıl bi server açıcaksın özellikleri? amacı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

quote:

Orijinalden alıntı: |ı N3SRi ı|

ben çaLışmaLarıma 2 hafta önceden başLadım server dosyaLarının %70i bitti gibi web içinde çoğu editlemeyi yaptım expi 250 düşünüyorum herhangi bir aksilik çıkmazsa 2 hafta içinde online olacaktır herkese verdikleri destek için teşekkür ediyorum ..

Peki nasıl bi server açıcaksın özellikleri? amacı?

Yukarıda yazmıs sanırım biraz. 97D anticheat li ve Exp:250 olan bir server ama amacını bilmiyorum

• NesRi Senini Yaptıgın sunucuları ben beğeniyorum :) kasmak nasip olmadı ama yinede emegine sağgı duyuyorum umarım bekledigin karşılıgı alırsın hayırlı olsun kardeşim.
  • @Vendetta
    kardesim özel sunucu dersem yalan olur ev ortamıda değil şöyle söyliyeyim sana bu iş için bi bölüm yeri kapattım benden başka kimsenin girip müdahele edemiyeceği en az dedicated kadar verim alabileceğiz yani

@AuraLegion

Teşekkür Ederim
  • Arkadaşlr Siz Nesri Yi Tanimiyorsunuz heralde :D Bence Başarır Açarsan İyi Olur ...
  • nesRi Aç Serveri Kardeş Seni Bilmeyen Yok ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SouL|

nesRi Aç Serveri Kardeş Seni Bilmeyen Yok ;)

Ben tanımıyorum. Kim bu arkadas. Webzende mi çalışıyor.
  • Geçmişte MuOnlineTr Adında Server Kuran Mu Online Bilgisi Senden Daha fazla Olan Birisi ;) webzende Çalşp çalşmadıqnı blmiyorum
  • Ne kadar online olabilirki bazen gözatıyorum öyle online sayısının yüksek olduğu bir servera denk gelmedim tabi bende atlamış olabilirim pek dikkatli bakmadım .
  • Fİlese Göre Deişior Kardeşim
  • 250 exp baya coq en fazla exp 100 100 olsun piyasa funn dolu ha bu arada ben tanimiorum nesriyi:D muonline tr yide az coq turkiyede kimlerin editledigini azda olsa biliorum:Dsekasoft falan diye duydum ama belkide degildir cunku ilk turkce yazilisi orda gormustum2002 deydi herhalde:D
  • |ı N3SRi ı| Eski Serverin Gibi uzun süreli Olacaksa aç Kardeşim
    Şimdiden başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

250 exp baya coq en fazla exp 100 100 olsun piyasa funn dolu ha bu arada ben tanimiorum nesriyi:D muonline tr yide az coq turkiyede kimlerin editledigini azda olsa biliorum:Dsekasoft falan diye duydum ama belkide degildir cunku ilk turkce yazilisi orda gormustum2002 deydi herhalde:D

tam olarak hatırlamıyorum ama Re$o NesRi Ve Bi kac kişi daha editlemişti qüzel bir serverdı yani birdaha açılacaksa bn varım
  • reso piyasada yoq zati:D bence by x ve Sekasoft bence tabbi bi aralar ravende wardi 2001de muinfernoda:Dsonra editleyipacmislardi ravenibilmiom ama kesinlikle sekasoft ve By X mersinlilerD:

• quote:

reso piyasada yoq zati:D bence by x ve Sekasoft bence tabbi bi aralar ravende wardi 2001de muinfernoda:Dsonra editleyipacmislardi ravenibilmiom ama kesinlikle sekasoft ve By X mersinlilerD:

Haklsndr ortak
  • quote:

quote:

reso piyasada yoq zati:D bence by x ve Sekasoft bence tabbi bi aralar ravende wardi 2001de muinfernoda:Dsonra editleyipacmislardi ravenibilmiom ama kesinlikle sekasoft ve By X mersinlilerD:

Haklsndr ortak

yooo ben kesin bilmiorum ama ben 9 10 senedir oynarim ilk onlarda gordum zati muturk ilk turk serveriydi sonraturkmu anadolumu falan cikti 2002 ve 2004 arasi:D

• quote:

quote:

quote:

Haklsndr ortak

yooo ben kesin bilmiorum ama ben 9 10 senedir oynarim ilk onlarda gordum zati muturk ilk turk serveriydi sonraturkmu anadolumu falan cikti 2002 ve 2004 arasi:D

Bir an hatırladım nasıl qünlerdi ya of şmdi mumla arar olduk

• Nesri'ye her zaman güvenmişimdir ve MuOnlineTr yde bilirim gayet sağlam bir serverdi tekrar dan açılmasını kendi görüşüm olarak isterim ;) her zaman başarılarımızın devamını dilerim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.