Şimdi Ara

MUONLİNETURKEY ADMİNİ SECİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar suandan itibaren global serverimizin ilk adımları atılmıstır.dewdicated sozleşmemiz %80 oldu ve bu olay icin siz degerli oyuncularımızdan bir seçim yapmalarını istiyoruz siz degerli oyuncular asagıda isimleri yazan adminlerden üçtanesi muonlineturkey serverina admin yapıcaksınız oy sınırı 40 dır verilecek olan ilk 40 oy gecerli olacaktır. Teşekkürler .

R5SP3CT , tReX , OSİRİS , Witch King , B0ZKURT , baybars44

Lütfen oy kullanacagınız şahıs ın nickini yazınız ek bir kelime veya sözcük lütfen eklemeyiniz lütfen 1 kere cevap yazınız

RAMSES (Teoman YILDIZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses_mumythology -- 12 Temmuz 2006; 2:19:45 >

• Edit : Bir karışıklık oldu bu mesaj iptal arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses_mumythology -- 12 Temmuz 2006; 2:20:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramses_mumythology

Edit : Bir karışıklık oldu bu mesaj iptal arkadaşlar
    eger ustteki msjın gecerliyse ben oyu OSIRISten yana kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManiA_ButcheR

eger ustteki msjın gecerliyse ben oyu OSIRISten yana kullanıyorum

Alıntıları Göster
    bnm oyum tReX ten yana

• quote:

Orijinalden alıntı: NightRideR

bnm oyum tReX ten yana

Alıntıları Göster
    Ben tReXe veriyom Pardon Arkadaşlar bu abimin nickki yanlış nickle söledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba0202 -- 12 Temmuz 2006; 7:30:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alibaba0202

Ben tReXe veriyom Pardon Arkadaşlar bu abimin nickki yanlış nickle söledim

Alıntıları Göster
    Pardon yanlış nickle söyledim (baybars deil alibabayla farz edin)Yine söylüyorum
    tReX çünkü Serverlerden çok iyi anlıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: alibaba02

Pardon yanlış nickle söyledim (baybars deil alibabayla farz edin)Yine söylüyorum
    tReX çünkü Serverlerden çok iyi anlıyo

Alıntıları Göster
    Zaten MuTurkey diye bir server var Boşuna isim kasmayın

http://muturkey.sytes.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaevton

Zaten MuTurkey diye bir server var Boşuna isim kasmayın

http://muturkey.sytes.net

Alıntıları Göster
    bu ne lem ben admin falan olmak istemiyorum töbe töbe işi çılkından çıkarmayalım lütfen admin kimdir necidir adı sanı belli olmamalı.......

• quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

bu ne lem ben admin falan olmak istemiyorum töbe töbe işi çılkından çıkarmayalım lütfen admin kimdir necidir adı sanı belli olmamalı.......

Alıntıları Göster
    OSIRIS Ve MaLaTYa(ByKiLLStaR)
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

cok doğru dünde msn de konu$mu$tuk....admin oalyına gelince biras bekleyelim diyorum cart curt diye direk bu server kurulmaz..herkesin emeğine saygılıyım ama biras daha bekliyelim...bu arada herkese katkılarından dolayı te$ekkür ediyorum ayrıyetten bozkurt'a te$ekkür ediyorum fena bir $ekilde bize gaz verdiği için

• quote:

Orijinalden alıntı: MaHZeN

quote:

cok doğru dünde msn de konu$mu$tuk....admin oalyına gelince biras bekleyelim diyorum cart curt diye direk bu server kurulmaz..herkesin emeğine saygılıyım ama biras daha bekliyelim...bu arada herkese katkılarından dolayı te$ekkür ediyorum ayrıyetten bozkurt'a te$ekkür ediyorum fena bir $ekilde bize gaz verdiği için

Alıntıları Göster
    beni admin yapın pişman olmazsınız

bence OSİRİS

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

beni admin yapın pişman olmazsınız

bence OSİRİS

Alıntıları Göster
    Forever "R5SP3CT" hadi bakalım kestellim
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

cok dogru pasa katliorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Pessimist !

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DreqLex

ben iki oy kullanıyom 1. oyum Re5P3etc ten yana (sezay sen serverı ac global dedicated e kurulcak zati ) 2. oyum OSIRIS ten yana

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox`

quote:

Orjinalden alıntı: DreqLex

ben iki oy kullanıyom 1. oyum Re5P3etc ten yana (sezay sen serverı ac global dedicated e kurulcak zati ) 2. oyum OSIRIS ten yana

Alıntıları Göster
    OSİRİS

• quote:

Orijinalden alıntı: SouLTrady

OSİRİS

Alıntıları Göster
    olacaksa bile cronic olmalı ama oda Çeşmedeymiş heralde
    Düşünecek olursak aramızda en zengin evren Dedicated her ay para verebilecek tek saf o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaevton -- 12 Temmuz 2006; 11:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaevton

olacaksa bile cronic olmalı ama oda Çeşmedeymiş heralde
    Düşünecek olursak aramızda en zengin evren Dedicated her ay para verebilecek tek saf o

Alıntıları Göster
    arkadaslar sanirim bi dedicated server ayarladim ama adam para istiyor.bunun icin serveri parali yapacagiz sanirim.bir kerelik 10 ytl olsn dioruz.baglanti 1 gigabit bi yer bize 512 mbps vercek az biraz ama ehehehe.bakaim iyice konusaim olursa aksam burdan haber wercem ben

• quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

arkadaslar sanirim bi dedicated server ayarladim ama adam para istiyor.bunun icin serveri parali yapacagiz sanirim.bir kerelik 10 ytl olsn dioruz.baglanti 1 gigabit bi yer bize 512 mbps vercek az biraz ama ehehehe.bakaim iyice konusaim olursa aksam burdan haber wercem ben

Alıntıları Göster
    su biraz gercek ya gercekten calişmalariniz super eger kurulursa turkiyeye bi avantaj olmus olur ama bizim oynadgimiz serveri dusunuyorum hem dedicated hem 1 gigabit baglanti hem turk serveri hem parasiz boyle bi server ztn mevcut işte herkes bundan dolayi bu gorusleri ele aliyo yenilik yenilik yenilik ve bu yeniligin getirdigi sonuclar server kurulunca gene yenilik dewam etcek var olan seyler ama kendinize azcık zahmet wermek istiyosunuz ve kendinizin bişeyler yapmasini istityosunuz yani yenilik

herkese basarilar!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 12 Temmuz 2006; 13:00:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maynaktrk

su biraz gercek ya gercekten calişmalariniz super eger kurulursa turkiyeye bi avantaj olmus olur ama bizim oynadgimiz serveri dusunuyorum hem dedicated hem 1 gigabit baglanti hem turk serveri hem parasiz boyle bi server ztn mevcut işte herkes bundan dolayi bu gorusleri ele aliyo yenilik yenilik yenilik ve bu yeniligin getirdigi sonuclar server kurulunca gene yenilik dewam etcek var olan seyler ama kendinize azcık zahmet wermek istiyosunuz ve kendinizin bişeyler yapmasini istityosunuz yani yenilik

herkese basarilar!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

herkese basarilar!!

saol yawrum

• quote:

Orijinalden alıntı: MaHZeN

quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

herkese basarilar!!

saol yawrum

Alıntıları Göster

yawru falan hayirdir lem eray hadi globallesmissiniz lol biz bile yapamadik

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.