Şimdi Ara

MUONLİNETURKEY ADMİNİ SECİMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ahhhhhhh ahhhhhhh YENİLİGİ SEVEN HEP BİŞELER TURETMEK İSTEYEN BU İNSANLARİ BEN COK SEVİYORUM
    TURK OLMAKLA GUN GECTİKCE GURUR DUYUYORUM AMA LAKİN SONUCLAR AZICIK OLSUN BELİRGİNLEŞİYO LUTFEN ONCE BUNLARA Bİ ÇOZUM YOLU BULALİM Bİ SERVERİ AÇMAK KOLAY DEDİCATED BULMAKDA KOLAY HERSEY PARAYLA BASTİR PARANİ AL!!BUNLARİN HEPSİ YAPİLABİLCEK SEYLER AMA ONCE
    :=========>>>>

AMA HERSEYDEN OTE BU KONULARİ TARTİŞİN İLK ONCE GM LER KİM ADMİN KİM,KİM 2 YUZLU,KİM SAHTEKAR,KİM LAFLA BİŞELER YAPMAYA CALİŞYO SERVERİ KİMLER LEKELİYO BUNLARİ BULUN SİZDE ONLARİ LEKELEYİN
    BUNLARİ ARANİZDA HALLEDİN GERİSİ FASA FİSOOO!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 13 Temmuz 2006; 2:45:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

ahhhhhhh ahhhhhhh YENİLİGİ SEVEN HEP BİŞELER TURETMEK İSTEYEN BU İNSANLARİ BEN COK SEVİYORUM
    TURK OLMAKLA GUN GECTİKCE GURUR DUYUYORUM AMA LAKİN SONUCLAR AZICIK OLSUN BELİRGİNLEŞİYO LUTFEN ONCE BUNLARA Bİ ÇOZUM YOLU BULALİM Bİ SERVERİ AÇMAK KOLAY DEDİCATED BULMAKDA KOLAY HERSEY PARAYLA BASTİR PARANİ AL!!BUNLARİN HEPSİ YAPİLABİLCEK SEYLER AMA ONCE
    :=========>>>>

AMA HERSEYDEN OTE BU KONULARİ TARTİŞİN İLK ONCE GM LER KİM ADMİN KİM,KİM 2 YUZLU,KİM SAHTEKAR,KİM LAFLA BİŞELER YAPMAYA CALİŞYO SERVERİ KİMLER LEKELİYO BUNLARİ BULUN SİZDE ONLARİ LEKELEYİN
    BUNLARİ ARANİZDA HALLEDİN GERİSİ FASA FİSOOO!

umut bu yazıyı sen mi yazdın yoksa burağa mı yazdırdınsen böyle cümleler kuramazsın ki be

• osrisih seni savundugumu ve senin oy verilmeyi hakeddigini yazdim veayreten artkadas msn istedi onu verdim
  • ahhh beylet daha otada server yok birbirimizi yiyoz adminlik cok mu onemli bu kadar bunun icin birbirinizin kalbini kirmaya degermi bence bu isi anlayan birileri yapmali derim ve oyumu OSİRİS ve trex ten yana kullaniom adamlar isi bilio bu arada o adaylar listesine adimi ben yazdirmadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kestelcik

R5SP3CT , tReX , OSİRİS , Witch King , B0ZKURT , baybars44

Ya bu adamların arasından 1 kısı Su mudan cakan ınsan + Bu adamların admın oldugu yerde oynamam bn
    OSIRIS murat abı sen harıc
    trex daha 1 ay oncemı ne sıtesıne ındex yedı
    RESPECT ın serverı tarafımca ELF halıne getırıldı
    BOZKURT party pls dıe ortalıklarda dolasan lamerın tekı
    Wıtch Kıng le baybars ı adamdan saymıom :D saka saka hıc tanımıom onları.

Bı kere sen sorsana bı murat abı OSIRIS Admın olmak ıstermı dıe? Sen admınlık wrıon dıe adam ılla admınmı olcak? ha? KRo :d Keko :d Bılo Sen ne dıon bu ıse murat abı.

sen ne anlion milleti elestirmek kolay a
    milletin ağzını açtırma yoksa kimse tutamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba02 -- 13 Temmuz 2006; 12:42:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

osrisih seni savundugumu ve senin oy verilmeyi hakeddigini yazdim veayreten artkadas msn istedi onu verdim

anladm saol canmm
  • holyaty askere gitmese onu önerirdim fakat ondan sonra en gıcık insan cronic bence o yapmayalı ısrarla size onu öneriyorum msnini verem su an tatilde; muturkey@gmail.com
  • Sayın Arkadaşım Sana tavsiyem sakın Dedicated Alıp Muonline kuracam deme
    1. O server 'a ulaşma sorunu olacak Her Sunucu sahipleri sunucularına uzaktan erişim vermeyebilir veya verdi diyelim sen o zaman port koruması nasıl yapacaksın. Port koruması yaptın diyelim peki sen nasıl uzaktan erişeceksin. Karmaşık bir durum daha Server Durumu belli olmadan Admin seçme bu nickleri yazdığın herkezi tanıyorum... onlarda beni tanıyor sen tanıyormusun ben bilmiyorum ama bu sorunlarla karşılaşacaksın
    2. Global olmanı şartları Lisanslı oyunu satın almak zorundasın herkezin bulduğu oyunu download edip kurmak basittir. Ama Bug'larını nasıl temizleyeceksin. Hadi bunları boşverdik Lisans almadın download edip kurdun en ufak bir durumda Server Down oldu bu kadar user'a ne cevap vereceksin... Dediğim gibi global olman için Lisans şart yoksa diğer işlemler ile yapılıyorsa server onun adına Global değil Private Server denir.
    3. Dedicated Server kiralayacağına Yurt dışından araştır uydu kiralama işlemleri yapılıyor onlara bak çok uygun fiyatları eee sen 200$ bulabiliyor ve ayırabiliyorsan sana tavsiyem budur. Uydu sistemi kur artık cafendemi yoksa evdemi farketmez... Böylelikle kontrolün kendi elinde oluyor. Yok sever a uzaktan erişim yok port block Firewall derdi olmaz kendi işini kendin yapmış olursun.
    4. En büyük tavsiyem kendini kuracağan Server da Tüm userlara çok büyük bir başarı yapmışsın gibi gösterme ve tanıtma. Çünkü oyunda kendini gösterirsen senden yardım beklerler ha Kendi samimi olduğunun Kankilerin gelip sende EDitli char isteyecekler. Bunada fırsat tanırsan Server serverlıktan çıkar artık userların düşünceleri değişir. İyi bir server da admin oyunda görünmeyecek kendini tanıtmayacak ortalığa mesaj yazmayacak.. ya event yapmayacazmı diyorsan eğer yapma bu oyunda her yer event zaten

daha çok şey yazmak isterdim sana tavsiyelerim olsun diye ama bunlarda yeter şimdiden bile bağzılarınla ağız dalaşına girmişsindir. İşte yapacağın Server'ı yap kendini tanıtma bir server bulduğunu Türk olduğunu ve güzel olduğunu anlatırsın.. ha unutmadan exp yüksek yapma Dropda az olsun yoksa gene başın derde girer o DB ler bir şiştimi toplamanın imkanı yok ..

Saygılarımla

• Sekasoft tavsiyen için teşekkürler sana cwp ını verim

Dedicadet Server ı Global açmak için açıyoruz ve bug dur firewalldır sorunumuz yok ha ayrıca sana şunuda sölim orginal Lisans lazım demiştin ya sana da sölim benim WebZen le bağlantım war ve Orginal Serfitika var sadece türkiye de bende var eğer bu proje olursa Lisans ı ona koyacam çünkü önceden açtığım serverlara lisans koymadım çünkü free takılıyordum baktım OSIRIS in düşüncesi kafama yattı merak et me yani sekasoft Lisas ımız hazır ha Edit konusuna gelince ben kendimi bile edit yapmam onlarda yapamazlar rahat ol sen ben bu zamana kadar Babama bile Edit charı yapmadım GM ler ve Adminler Setsiz dolaşacak piyasada haberin de olsun event lar yarışmalar herzaman olacak Oyuncularımızı memnun etmek bize mutluluk verir yane kısacası Mu server ve Global Server ının Sorumluluklarını ve prosedürlerini iyi biliyoruz bunca yıl araştırdık tecrübede kazandık büyüklerimizden yani kısacası rahat ol sen

• lp.papercut Kardeşim sallamanın sınırlarını zorlamışsın arkadasım Helal olsun yani Global Falam

Global olabilmek için Neler lazım olduğunu anlatayım öncelikle WebZen Değil K2NETWORK ile anlaşma yapacaksınız. Eski WebZen anlaşmaları hiç bir işe yaramıyor .Kendi Client ve Versiyonunuza sahip olacaksınız, Clientinize Game Guard Kurduracaksınızki Bunun fiyalı 5000£ karadır Client için tasdikli Logonuz bunun için T.C tabela ve Logo kanunları çerçevesince vergi ödeniyor ,Bunun karşılıgında ise size bi takım nüshalar veriliyor . Bu vergi nüshalarını her ay K2NETWORK şirketine yollayacaksınız ve bunun yanında Reklam Gelirinizin %50 sini yine K2NETWORK e vereceksiniz.

Kaynaklara

forum.ragezone.com - Warrior19
    www.muonline.com - h4ppe
    www.mudust.com - Marcondes ten ulaşabilirsiniz..

Ayrıca ben burda kabaca anlattım cronic size daha detaylı bi biçimde anlatabilir. Bu işe beraber kalkışmıstık fakat her ay cebinizden ortalama 400 ila 600£ arası para gidiyor . Yani Boş hayallere kapılmayın Global olmanın anlamını öğrenin Çünkü bi ara türkiyede tüm serverler şöyle gitti Privateydi ---> Global oldu ,Globaldi --> Network oldu Şimdide Lisans falan geçin bu işleri daha 2 ay server açık tutamayan adamlar bide Lisanslı MuOnline Serverimi olacaklarHadi bırakın bu işleri. Türkiyede hiç bi Şirket Ayarını tutturamamış bir oyun için sponsor olmaz Kendimizi kandırmayalım Privateydik Private kalacağız

ve lp.papercut kardesim Sende burda meydanı bos bulup bişiler sıkma Senin sandığın kadar kolay değil

Elife Team Forumları
    http://evrend.somee.com

• Neyse benim cevabımı Cronic arkadaşımız vermiş Durumda... Allah aşkına Cronic ben yada sen hakketten paraya ihtiyacın yoq her yere harcayacak paran var ayda en az eline 20Bin YTL geçiyor boyle Server kurmak istiyorsun Türkiyede ilk Global olma istiyorsun... Şimdi sana soruyorum Cronic o kadar şeyin içinde ayarla yapacaksın sen gelip boyle Forum sayfaların işte ben Global MuTurkiye açıyorum diyeceksin ve Server daha ortalıkta sadece bir plan Admin Seçme durumu yapacaksın bana ilk başta saçma geldi sonra arkadaşları uyarmak istedim sen rakamlardan bahseddin bende bahsedecektim ama boşver dedim kendisi araştırsın diye düşündüm Senin Aylık 400-500 Euro baya insaflı davranmışsın ağa bu fiyata K2Network 'tan dedicated sunucu kiralamak zannetmiyorum... Senin Dediğin gibi Türkiye Private olarak başladı öylede kalacaz bu oyunun ne karı var nede kazandıracak bir durum .... sadece acaib derecede baş ağrısı yapıyor.... Globalı unutun Private DEvam Beyler... Ha bu arada MuOnline Server kurulumda problemleriniz takıldığınız yerler olursa yardım ederim

Saygılarımla

Not: Arkadaşım kesinlikle beni yanlış anlama uslubumda seninle dalga geçmek değil amacım senin bu yaptığını yakıştıramadım araştırma yapmadan çok büyük yükün altına girmek istiyorsun. lp.papercut Kardeşim Webzen ile senin Sertfikan varsayalım ama şu an elindeki hiç bir işe yaramaz sen ordan sadece oyunun Temiz halini alırsın yani bugsız oda tabiki bir ücret karşılığında... unutmayın iyicene araştırma yapmadan böyle işlere kalkmayın... çok komik duruma düşüyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: sekasoft

Sayın Arkadaşım Sana tavsiyem sakın Dedicated Alıp Muonline kuracam deme
    1. O server 'a ulaşma sorunu olacak Her Sunucu sahipleri sunucularına uzaktan erişim vermeyebilir veya verdi diyelim sen o zaman port koruması nasıl yapacaksın. Port koruması yaptın diyelim peki sen nasıl uzaktan erişeceksin. Karmaşık bir durum daha Server Durumu belli olmadan Admin seçme bu nickleri yazdığın herkezi tanıyorum... onlarda beni tanıyor sen tanıyormusun ben bilmiyorum ama bu sorunlarla karşılaşacaksın
    2. Global olmanı şartları Lisanslı oyunu satın almak zorundasın herkezin bulduğu oyunu download edip kurmak basittir. Ama Bug'larını nasıl temizleyeceksin. Hadi bunları boşverdik Lisans almadın download edip kurdun en ufak bir durumda Server Down oldu bu kadar user'a ne cevap vereceksin... Dediğim gibi global olman için Lisans şart yoksa diğer işlemler ile yapılıyorsa server onun adına Global değil Private Server denir.
    3. Dedicated Server kiralayacağına Yurt dışından araştır uydu kiralama işlemleri yapılıyor onlara bak çok uygun fiyatları eee sen 200$ bulabiliyor ve ayırabiliyorsan sana tavsiyem budur. Uydu sistemi kur artık cafendemi yoksa evdemi farketmez... Böylelikle kontrolün kendi elinde oluyor. Yok sever a uzaktan erişim yok port block Firewall derdi olmaz kendi işini kendin yapmış olursun.
    4. En büyük tavsiyem kendini kuracağan Server da Tüm userlara çok büyük bir başarı yapmışsın gibi gösterme ve tanıtma. Çünkü oyunda kendini gösterirsen senden yardım beklerler ha Kendi samimi olduğunun Kankilerin gelip sende EDitli char isteyecekler. Bunada fırsat tanırsan Server serverlıktan çıkar artık userların düşünceleri değişir. İyi bir server da admin oyunda görünmeyecek kendini tanıtmayacak ortalığa mesaj yazmayacak.. ya event yapmayacazmı diyorsan eğer yapma bu oyunda her yer event zaten

daha çok şey yazmak isterdim sana tavsiyelerim olsun diye ama bunlarda yeter şimdiden bile bağzılarınla ağız dalaşına girmişsindir. İşte yapacağın Server'ı yap kendini tanıtma bir server bulduğunu Türk olduğunu ve güzel olduğunu anlatırsın.. ha unutmadan exp yüksek yapma Dropda az olsun yoksa gene başın derde girer o DB ler bir şiştimi toplamanın imkanı yok ..

Saygılarımla

uzak masaustu portlari ile server portlari ayri kardes.problem yok yani

• ahah Cronic msn addresini werde sana trayıcıdan çıkarım bu 1. si 2. si bana Mu Online hakkında bilgi wermene gerek yok 97 wersiyonu ilk çıktıgında ben kurdum oke kasmana gerek yok adama bak bana gelmiş bilgi weriyor pıfff hayatında sen sertifika gördünmü vergi werileceğini ve %50 anlaşmasını herkes bilio fazla kasma kendini
  • şş noluyo burda bakim ne bu gerginlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: lp.papercut

ahah Cronic msn addresini werde sana trayıcıdan çıkarım bu 1. si 2. si bana Mu Online hakkında bilgi wermene gerek yok 97 wersiyonu ilk çıktıgında ben kurdum oke kasmana gerek yok adama bak bana gelmiş bilgi weriyor pıfff hayatında sen sertifika gördünmü vergi werileceğini ve %50 anlaşmasını herkes bilio fazla kasma kendini

ewet ilk Türkiyedeki MuServeri Manisada Starnette ZaKiRa ve CroniC tarafından kuruldu Daha sonra Yine aynı Sehirden Darkass lar yani Darklord Serveri Kuruldu ki ilk serverlerinii dısarıya vermiş Türkiyenin halen özlenen bi serveridir Darklord. Biz su an türkiyedeki adminlerin hiç birisi gibi türk forumlarından öğrenmedik .97 MuServer dosyaları çıkalı zaten 5 sene oldu ,Ki ben senin 5 sene önce MuOnlineden Haberin olduğunu bile sanmıyorum .5 sene öncede şöyle bişeydi Bize bi kaç dosya verildi ki daha önce kurduğumuz Muhasebe programlarından farkı yoktu Sadece sqle tanıtıp .reg kayıtlarını girdik hop server kuruldu Tabi manisada o zamanlar ADSL biraz geç geldi ege bölgesinde port sorunu yaşandığı için o dönem internet kafeler zor günler yaşadı e bizde 56k bağlantı ile server veremezdik Yani ÖnBilginiz olsun die söylüom Türkiyenin ilk kurulan serveri MuManisadır

Ayrıca CroniC45 ben değilim Ben Chaevton Baktımki hazır kasılmış 250 topic var ben alayım bu hesabı
    lp.papercut Lafla peynir gemisi yürümez. 97 serverini ben kurdum derken bile Şöyle bi düşün yani .Yaş şakalarına girmek istemiyorum ( 0 - 6 yaş grubu gelip bişeler yazio gibi).İnternet ortamındada at yalanı gitsin Nasıl olsa meydan boş bi yoldan gider meshur oluruz diyorsunuz. Sen benim tarayıcımdan çıktıktan sonra biz seni buruşturur çöp kutusuna atarız. Senin güttüğün koyun kadar biz çoban şaapıyoruz

• senin ne olduğun bellisiz ben admin falan olmak da istemiyorum
    bu arada bu yazıyı okuduktan sonra senin bir yalakadan bir dengesiz den başka bir şey olmadığını düşünüyorum hani atalarmız demiş ya it ürür kervan yürür kusura bakma ağır konuşmak zorunda kaldım ama anlarmısın anlamazmısın o sana kalmış........................
    quote:

Orjinalden alıntı: kestelcik

R5SP3CT , tReX , OSİRİS , Witch King , B0ZKURT , baybars44

Ya bu adamların arasından 1 kısı Su mudan cakan ınsan + Bu adamların admın oldugu yerde oynamam bn
    OSIRIS murat abı sen harıc
    trex daha 1 ay oncemı ne sıtesıne ındex yedı
    RESPECT ın serverı tarafımca ELF halıne getırıldı
    BOZKURT party pls dıe ortalıklarda dolasan lamerın tekı
    Wıtch Kıng le baybars ı adamdan saymıom :D saka saka hıc tanımıom onları.

Bı kere sen sorsana bı murat abı OSIRIS Admın olmak ıstermı dıe? Sen admınlık wrıon dıe adam ılla admınmı olcak? ha? KRo :d Keko :d Bılo Sen ne dıon bu ıse murat abı.

• OSIRIS kardeşim o olayları senden daha iyi biliyorum MuTurk 'ü kuran bendim dedicated makinemde uzak masa üstü portu ile Oyunun portlarını sizden daha iyi biliyorum (bu fikir kendimce) siz daha data portlarını kullanırken ben hack yapıyordum çoğu yabancı Private serverlara yardım ettim.. Sanki benim server da hacklenmedimi eve hacklendi ama işte gel gelelim Dedicated uydu sistemi kullanıyor. Ve kullandığı sistemde bütün kullandığın portlar otomatik kendisi açar, Sen onları kapatman için port blocker yada firewall kullanman lazım ama erişim engeli ile karşılaşırsın..... ben kendim yazılımcı olduğum için Dataportlarını korumak için (Yani bu portlar "55961, 55962") bir program yaptım onun sayesinde koruma altına aldım bunlar aslında konuşulacak şeyler değil Azminizi ve hırsınızı çok beğendim tebrik ederim ama ufak bir gecikme olursa K2Network 'a ödeme çokkk problemlerle karşılaşırsınız. Ya o kadar Global diyorsunuz kurun bir private gene dedicated olsun sistem exp 10x olsun drop %20 olsun ama oyun ömürlük olsun.... Globalın sistemini takip etmek çok zor Şirket olması lazım, Halkla ilişkiler bölümü olacak userların yazdığı mailllere cevap yazacaksın iyi ingilizce bilenler olacak, bir sürü iş güzel arkadaşlıklarınız var burda birlik olursanız belki Global olmak çok zor ama iyi bir private server kurabilirsiniz...

• bende sabron gibi osirus diyorum sonron benim gibi de bilio
  • benim oyum murat abi ye ama isterseniz oyunda GM olabilirim murat abi beni tanır

her versiyonda oynamışlığım vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: [OzikaN]

benim oyum murat abi ye ama isterseniz oyunda GM olabilirim murat abi beni tanır

her versiyonda oynamışlığım vardır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.