Şimdi Ara

MUONLİNETURKEY ADMİNİ SECİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maynaktrk

yawru falan hayirdir lem eray hadi globallesmissiniz lol biz bile yapamadik

mademki TÜRK sün göster ki ürKsün!!!!

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 12 Temmuz 2006; 13:11:40 >

• yenilige her zaman acigim ben mrk etmein siz
  • BOZKURT
  • vayt murat abime bak sen birader bana oy vercek yokmu lem bari birisi gm olsun desin lan oooo server ı biz ayarlıyak(dedicated) kimse oy vermesin saka saka tabi oy yapılsın ama biriside bana oy versin yaw

• ahah OSIRIS ben yokmuyum kanka :P
  • benim oyum Witch e gitsin bali darılmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: lp.papercut

ahah OSIRIS ben yokmuyum kanka :P

senz olurmu beaaa
  • benim oyum RE5P3CT,tReX,Witch King'e Osiris gibi yalancilarla isim olmas (mea serwer online mi yaff ??? ben hic goremedim de)
  • R5SP3CT , tReX , OSİRİS , Witch King , B0ZKURT , baybars44

Ya bu adamların arasından 1 kısı Su mudan cakan ınsan + Bu adamların admın oldugu yerde oynamam bn
    OSIRIS murat abı sen harıc
    trex daha 1 ay oncemı ne sıtesıne ındex yedı
    RESPECT ın serverı tarafımca ELF halıne getırıldı
    BOZKURT party pls dıe ortalıklarda dolasan lamerın tekı
    Wıtch Kıng le baybars ı adamdan saymıom :D saka saka hıc tanımıom onları.

Bı kere sen sorsana bı murat abı OSIRIS Admın olmak ıstermı dıe? Sen admınlık wrıon dıe adam ılla admınmı olcak? ha? KRo :d Keko :d Bılo Sen ne dıon bu ıse murat abı.
  • Orda yazan arkadaşlardan pek fazla anliyan yok mu dan 2 kişi var tecrübeli wich ve OSIRIS

bu iki kişi arasinda yapiyorum ben

OSIRIS Biliyor işi Ayni benim gibi
  • bıdı bıdı bıdı..herkes çok konu$uyo yaw....daha fikir a$amasındaydık adminler türedi birden....böyle giderse ..server kurulursa bilmiyorum kaçıncı dünya sava$ı çıkcak....neyse fikirleri bekliyoruz daha...
  • yaww ortalikta osiristen baska bilen birakmadiniz ama RE5P3CTin mis gibi 1.00l serweri war witch kingte ist musu war ama osiris dha serwer kurcak puahahhahah kurar ya oda olur ama bu isleer lafla olmas calismak lasimm
  • AMAÇ SERVER KURMAK DEYİL BENDE KURMADİM AMA BELKİ BURDA Kİ BİR ÇOK ARKADAS BENİ TANİR THEGAMEE Bİ ARA SENDE SabroN SAN CHAR İ Mİ SANA VEREM DİYODUN HATTA VERDİN DEMEKKİ BENDE BU İŞTEN ANLİYORUM VE SERVER KURMADİM HERŞEY SERVER DEYİL BEN SERVER DA OYNARİM BELKİ BURAYA MESAJ YAZANLARIN HEPSİNİ TOPLASAN BİR BEN EDER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 13 Temmuz 2006; 0:06:16 >
  • sabron sen msnini tekrar pm olarakl atsana bana senle bisi konuscam
  • ben dedicated ayarladim kurucam arkadaslar maddi destege ihtyiyacimö war sade arti olarak serveri aldigimi size burda ispatlicam irsaliyesi ile ikinci olarak thegamee eger ceneni kapamazsan accountunu elinden aldircam haberin olsun yettin artik!ben sana bise diom mu allahin bebesi sen g..tndeki prima ile ugrasirken biz aspx kodluoduk..insan gibi surda oya katilirsin yada katilmazsin gelip buraya ileri geri konusma.benim ne oldugumu herkes bilior!
  • : )=
  • sabron_1@hotmail.com GERÇEKLERRR OSIRIS siz buralarda yokken o cok eski onu destekliyom en eski muculardaniz biz ceneni kapa Yovv

• kestelciğin işi turk muserverlerini kötülemekten başka bişi deil senin gibilerin bizim aramısda yeri yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

sabron_1@hotmail.com GERÇEKLERRR OSIRIS siz buralarda yokken o cok eski onu destekliyom en eski muculardaniz biz ceneni kapa Yovv

anlayamadim bana mi diorsun?aciklik kazandirirsan seviriim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGameee

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

ben dedicated ayarladim kurucam arkadaslar maddi destege ihtyiyacimö war sade arti olarak serveri aldigimi size burda ispatlicam irsaliyesi ile ikinci olarak thegamee eger ceneni kapamazsan accountunu elinden aldircam haberin olsun yettin artik!ben sana bise diom mu allahin bebesi sen g..tndeki prima ile ugrasirken biz aspx kodluoduk..insan gibi surda oya katilirsin yada katilmazsin gelip buraya ileri geri konusma.benim ne oldugumu herkes bilior!

ya asil sen laflarina dikkat etmezsen senin accountun gider heerneyse ya bana sacmasapan seyler yazion aferin bebe kelimesini ogrenmisin ama bide anlamini ogrenebilsen keske bak kardes ben senin mu online bilgine bisi demiyorum tamam ii gusel biliosundr baya benim demek istedigim serwer işi parayla olmuo suan turkiyede belki ilerde olur ama suan olmuyor bunun ornegini istersen sana kendinden werem mea serwer accaktin ama olmadi anladin seninle soruum yok yani ok bu tartismada bitsin artik gereksiz yere msj atmak istemem

senin yasin kac arkadasim bana ahkam kesiorsun sen bana onu soılesene?artı olarak ben maldım dımı cebımden 200 dolar verıp dedicated alcam.burda insan gibi bisey sorulmus bende fikrimi sundum dedimki bir seferlik 10 ytl olsn dedicateed in en az 3 5 aylık ucreti cikar hem baglanti iyi olur.soonradan uye olan arkadaslarimiz da gelirler dedicateed in ilerideki aylar icin geliri cikar anlamassn ama sen bole hesap kitaptan.biz senin gibileri yuzunden kaybediorz iste.kimsenin de anlamasini beklemiorm beni zaten.iyi tamam ben bu olaydan cekileyim.benden İYİ bilen arkadaslar kursunlar 512 kbps baglanti ile oynayin oky tmm sustum size kolay gelsin arkadaslar....ben cekiliorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 13 Temmuz 2006; 2:41:43 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.