Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayağıdır bu konuyu merak ediyordum, son durum nedir?
  • keşke bununla uğraşıcağına siyah bi ford mustang tamir etseydin eski model çok daha işine yarardı, hatta satardın da yüksek bi fiyata istesen
  • ilk alayım mı almayayım mı tereddüt içinde iken hatırlıyorum konunu şuan çok güzel binelebilir bir aracın olmuş.Beğendim kazasız belasız kullanırsın inş.
  • baya bir emek var, güzel olmuş, apaçi işi de olmamış hem...

lütfen fotoları küçük boyutta paylaşın ya da "image" kodu yerine yerine "simage" kullanın
  • bence çok güzel olmuş, çok beğendim. Zevkle binilebilir bir araç haline gelmiş.
  • bence muhtesem olmus allah kaza bela vermesin gule gule kullan kardesim..
  • Güle güle kullan, güzel olmuş

benim tercihim rengin kirli beyaz olması ve jantlar da dahil fabrika çıkışı gibi yapılması olurdu.

yine de güzel
  • alpemre,

hocam aracı neden sattınız ? o kadar baştan yenilediniz
  • Güzel olmuş tadında toplanmış apaçilik yok ben bile heveslendim yani
  • Arkadaşlar konu biraz hortlamış olacak biliyorum ama başka nereye sorayım bilemedim, Murat 131 yakıt tüketim değerleri nedir lpg de kaç litre yakar 100 km ye.?
  • Kuzenimde var ben sağında oturuyordum. Virajda sola dönerken biraz hızlı gitti benim kapı açılmıştı. Arabanın cok saglam façası var , ha birde 3. vitese atınca içeri benzin kokusu falan gelmeye baslıyor.
  • Arabanın herşeyi değişmiş bir lastikleri değişmemiş lastikler bildiğin çürümüş.
  • Hoş duruyor en azından orasına cincik boncuk takılıp apaçi arabası gibi yapılmamış güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

Murat 131 restorasyon resimleri;

Edit: Linkler ölmüş incelemek isteyenler aşağıdaki linkten bakabilirler

https://www.facebook.com/alpemre/media_set?set=a.2044750997456.128471.1204816469&type=3
    Masraf ne kadar benimde kartal var böyle baştan aşağı girmek istıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 13 Mayıs 2012; 21:49:47 >
  • Gereksiz yere alıntı yapmasak
  • Bu konunun açıldığı zamanı hatırladım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Gereksiz yere alıntı yapmasak

Konuyu komple alıntılamış arkadaş Sayfanın sonuna ulaşabilecek miyim diye kaygılanmaya başladım bir an..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖiLkér -- 13 Mayıs 2012; 21:28:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖiLkér

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Gereksiz yere alıntı yapmasak

Konuyu komple alıntılamış arkadaş Sayfanın sonuna ulaşabilecek miyim diye kaygılanmaya başladım bir an..

Düzelttim özür dilerim
  • ne kadar güzel olmuş,elinize emeğinize sağlık...
  • Güzel olmuş ilk baştaki resimlerde arabamı lan bu ver bunu hurdaya dedimde son halini görünce fikrim değişti biraz adama dönmüş
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.