Şimdi Ara

Murat Can'a güvenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yekese 2024 sonuçlarının açıklanmasına 2 gün kala bir hatırlatma:Tarih Murat Can YANILDI YAZMAZ! ayt netinize 4-8 arası net ekleyin bana kalırsa 4 ekleyin en kötü ihtimali görürsünüz. O gün geldiğinde haklı çıkacağız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• murat can milyoner oldu koçluk sisteminden bir takım çakallıklar sezdim o videodan ben güvenmem aga

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt

Analizi halka acikliyor hani ne yapmis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan cikmayin su konuda haksin cikmak isteyin nolur

• 4-8net yetmiyor mu sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    8 9 yetebilir 4 diyince baya sıkıntı geliyo

• 4 harbiden az değil mi ya

• 4 ne ya sadaka verir gibi

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    Bence en en en kotu ihtimalin 6 en yuksek ihtimalin 9.5 net olmasi lazim ayt fenin zorlugu da ihmal ediliyor kimyasi son yillarin en zoruydu fizik idealdi ama biyoloji yine sıkıntılıydı beklenen soeu dagilimina sahip degildi

• Biz bu hocadan devam ya beklenenden iyi gelecek insallah
    Eğitimin İç Dünyasıyoutube
    📢2024 YKS SIRALAMALARI BEKLEDİĞİMİZDEN İYİ GELEBİLİR! YÖK AÇIKLAMALARI NE SÖYLEMEK İSTEDİ? #2024yks
    https://www.youtube.com/watch?v=xIL9ONDxVVk&ab_channel=E%C4%9Fitimin%C4%B0%C3%A7D%C3%BCnyas%C4%B1&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• 2021 de dogru tahmin edebilmis mi merak ettim eger etmisse ciddiye alinabilir ama 2022 2023 gibi sinavlari tshmin etmek zor bisi degil ztn

Ayni videonun baska biri tarafindan cekilmisi ile ilgili konu actim umarim dogrudur ama birden cok nedeni olabilir o yuzden direkt buna bel baglamayalim hayal kirikligi yaratsbilir gelirse ne ala

• darly dixon türkçe dublaj sesiyle okuyorum awq

• Hocam göremedim, konuyu uplayabilir misiniz

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt
    simsi fear the walking dead izliyorum ulan daryl rick negan gibi efsane karakterlerle bile boy olcusebilecek harika karakterleri bir bir harciyorlar

• Yok ben zaten en kötüsüne hazırladım kendimi. Normalde gelmesi gereken sıralamadan kötü gelse bile nt der geçerim artık

Upladim hocam

• ben 8.sezona geçtim izlemeye başlamadım daha hocam. Ama ilk 3 4 sezonki tat yok ya, bilmiyorum belki ilk izlediğim zombi filmi/dizisi olduğu için ilk başlarda çok zevk almış da olabilirim. Bi de yks çalışmak yerine okuldan gelince 1 bölüm izleyeyim diyip 2 3 bölüm izlemenin de tadı başka tabii. himym ve twd izlerken atıştırayım diye a101den abur cubur alıp heyecanla eve gittiğim günler özlendi

Ftwd nin ilk 4 sezonu baraj kisimlari muhtesemdi sonra senaristi degistirmisler hatta bir yerde okuduguma gore cogu kisi ftwd nin twd den iyi oldugunu soylemeye baslayinca birazda onunu kesmek istemisler ama daha sacma bir mantik gormedim cidden boyle olduysa, harbi sacmaladilar cunku

Bu sene etut merkezinde rick and morty punisher ve twd nin tum yan dizilerjni izledim sinav stresiyle izlemenin heyecani baska oluyo

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.