Şimdi Ara

MURAT GÜNAK VW'DEN AYRILDI!!!GOLF 6 SİLVA'YA EMANET!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inşallah iyi olur güzel bişeyler koyar üstüne kalite değişmes tabiki marka aynı marka sadece dizayn değişir
  • Arkadaşlar tartışmalarınızı okudumda çok komiksiniz. Konu ile ilgili bilgisi olanda yazmış olmayanda.
    1. Arkadaşlar GOLF ile Astrayı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz ilginç doğrusu. Evet 2 araçta aynı segmentte kabul ancak hiç iki aracıda kullanma şansınız oldumu acaba ben derimki kullanmadıysanız bile sadece galerilere gidip sadece her iki aracında kapılarını birkaç kez açıp kapatın nedemek istediğimi anlayacaksınız evet GOLF pahalı ama daha kapıyı kapatırken neden pahalı olduğunu anlayabiliyorsunuz.
    2. Her iki aracında içine bindiğinde koltuk ayarlarını yapıp sadece direksiyonlarını tut daha direksiyonu tutarken neden daha pahalı olacağını anlayacaksın çünkü kalite ama sen kaliyeti sadece dış görünüşünden yapıyorsan bencede astra golften daha güzel duruyor ama onun kadar sağlam durduğuna inanmıyorum.
    3. Astranın 1.3 CDTI motorunu 90 HP lik 1.6 Dizelle kıyaslıyorsunuz bende Skoda Fabia 1.4 TDI var 75 HP ama tork 200 nm Astranın 1.3 CDTI 90 HP olabilir ama Torku da 200 şimdi kıyaslamanı yaparken birdaha düşünmeni isterim acaba
    4. Neden avrupa güçlü motor istemiyor konusu onlarda bizimki gibi saçma vergi yokki adamlar 1300 cc yede 2000 cc yede aynı vergiyi alıyorlar bizde hem vergi dezavantajı hemde yakıtlardaki yüksek vergi mahvediyor. Bir zamanlar kullandığım 3.20i BMW mi hatırladım 6 silindirdi 700.000 TL ye depo doluyordu ne komik değilmi yediyüzbin şimdi olsa 180 milyondan aşağı dolmaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.