Şimdi Ara

Murat Kurum ehliyetsiz araç kullandığını söyledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok korkutucu bir insan, allah ailesine sabır versin. Ne diyelim inşallah bir gün kendi çocuğuna çarpmaz böyle bir tip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seçime kadar miting veya röportaj yapmasa daha fazla oy alır bence.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

eskilerden yine bir ehliyetsiz sürücünün mercedes marka aracıyla

bir kişiye çarpıp öldürdüğü haberi aklıma geldi nedense...

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

@OzkanK.

ciddi ciddi böyle bir şeyler yazdın mı sen yav.

yazdıklarını ciddiye alarak okuyordum

ama artık aynı ciddiyetle okuyabileceğimi sanmıyorum Murat Kurum ehliyetsiz araç kullandığını söyledi 

sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 11 Mart 2024; 10:26:0 >

Herif bayrak ölçülerine değinmiş konuyu evirmiş çevirmiş, bir de sonraki görselde RGB renk kodlarını bile vermiş. Yerdeki bayrakla renk kodları uyuşuyor mu diye kontrol etmemizi bekledi herhalde.

Dilli bebenin o yazdıklarını görünce utançtan interneti kapadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de birini öldürmek istiyorsan , bunu trafikte yap, kaza süsü ver, 1 yıl yatmadan çıkarsın.

Çüş Murat Kurum ehliyetsiz araç kullandığını söyledi Buna cevap verirken harcadığım zamana çok üzüldüm şuan yahu. Boş boş duvara baksam en azından dinlenmiş olurdum. Bu ne böyle ya Murat Kurum ehliyetsiz araç kullandığını söyledi Beyin ölümü gerçekleşmiş bunun.

• Tam halkdan biri halkın tıpatıp aynısı ben tatmin oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 11 Mart 2024; 13:28:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Murat Kurum ehliyetsiz araç kullandığını söyledi
  • Daha ne saçmalıklar yazdı bu. Foruma ilk geldiği zamanlar "ben akpli değilim ama" algısı kasıyordu. Ben de buna akpli olduğunu söyleyip bu algısını bozunca blokladı beni.Murat Kurum ehliyetsiz araç kullandığını söyledi 

@Lirikal Militan @brktmr

• Özetle "Kural tanımam, istediğim gibi at koştururum." demiş.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Keşke azcık bilerek yorum yapsanız. HER ZAMAN SÖYLERİM ŞU ÜLKENİN ANA SORUNU DÜZGÜN KALİTELİ BİR MUHALEFETİN OLMAMASI DİYE.

Bir yerden uydurmadım ya Kanun kural var. Bayrak kanunu diye bir şey var.

Murat Kurum ehliyetsiz araç kullandığını söylediwww.ttk.gov.tr
    Türk Bayrağı Kanunu – Türk Tarih Kurumu Başkanlığı
    https://www.ttk.gov.tr/belgelerle-tarih/turk-bayragi-kanunu/

Not: Kanuna aykırı bir durum varsa muhalefet uyuyor mu ? Versin mahkemeye o zaman tutan engelleyen mi var ? Madem bayrağa büyük hakaret saygısızlık var orada namaz kılarken seccade yapan kadını cezalandırırn !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Mart 2024; 18:38:54 >
  • Madem ehliyetsiz araç kullanmak komik, kahkahalarla karşılanacak bi durum, verin anahtarları 10 yaşındaki bebelere sabaha kadar yolda gezsinler. Yüz verirseniz gerçek hayatta GTA oynarlar sokaklarda, komik değil yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hala daha devam ediyor saçmalamaya. Bu mesajın 2 mesaj aşağısında yine savunmuş. Neyin kafası acaba bu? Herhangi bir Türk, bir çocuğun çizdiği Türk bayrağını dahi yere atamaz. Türk değil mi acaba...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.