|
Murat Övüç türban taktığı için tutuklandı (2. sayfa)
-
-
işiniz gücünüz aldı işinize geldi din elden gidiyi. işinize geldimi ben layıkım.
-
Başına kumaş parçası geçirip iki soytaralık yaptı die göz altına aldıran kabile devleti işde.Serbest bırakılmış birine yaranacam die inanan insanları bile Atesits Deist yapıyorsunuz bizim için hava hoş Sizin sayenizde en inançlıyım dien bile artık sorguluyor çok şait oluyorum bu durumlara Böyle devam edin nolur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 6 Ocak 2025; 9:50:24 >
-
örtü siyasi bir simgedir, burada bir hakaret yok. sizin mahalle örtü takıyorsa, isteyen de örtü takabilir.
-
Örtü sana göre bir siyasi simge olabilir. Ülkedeki bir çok insan için Allah'ın emrine uymak için kullanılan bir nesnedir ve belli bir kesimi simgeler. Tıpkı şapka takanlar gibi.
İsteyen istediğini de takabilir tabii. Bunu yazmanız çok doğru. Keşke ülkenin her döneminde uygulanabilseymiş...
-
Ülkenin dönemleri için kişileri mi yargılıyorsunuz?
kolay gelsin
-
Bizim ülkede her ifadeye gitme işini veya her gözaltını tutuklama verildi hapse atıldı gibi lanse etmeye çalışan dğeişik bir kitle var.
Bu tarz işlerde şikayet oluyor. Birisi bildiğin şikayetçi oluyor video bu bu şahıs dini manevi değerlere hakaret etmiştir diye dava açıyor. ( Bildiğin harç yatırıp para verip avukat tutup masraf edip yani. )
Savcılıkta hakaret var mı yok mu diye kişiyi ifadeye çağırır ifadesini alır ve nöbetçi mahkemeye tutuklama talebi ile ya gönderir yada gerek yok deyip ifadesini alır serbest bırakır. Yada tutuksuz yargulama verir.
Bu olaydada ifadesini alıp serbest bırakıyorlar. Ama muhalif isimler veya basın bunu koşunnn Murat Övünç HAPSE ATILDI gibi veriyor.
-
bundan gözaltına almak saçma dine dediği sözlü bir lafta yok.
eğitim yok, ses yok, görüntü yok ama bu değirmenin paranın lüks yaşantının suyu nereden geliyor diye göz altına alıcaklarına acayip bir ülke olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ocak 2025; 18:19:17 > -
Başlıkta yalan var. Nasıl olsa yaptırım yok.
Keşke tutuklansa. -
Aynı gün serbest bırakılmasını haber yapamadılar... -
ne 90'ı, 2000 diyecektin sanırım.
"20 Ağustos 2000 tarihli ve 24146 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Türk Silahlı Kuvvetleri Ordu Evleri, Askerî Gazinolar, Kışla Gazinoları ve Vardiya Yatakhaneleri ile Eğitim Merkezleri Yönetmeliği'nin 11. maddesi değiştirilmiş ve bu yasak ortadan kaldırılmıştır."
yaşlkı başı annemin başını bile açmışlardı. arkadaşın düğünü için askeri ordu evine girişte. girş dediğime bakmayın. normal caddenin üzerinde işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 9 Ocak 2025; 9:11:35 > -
Zamanında şapka takmayanlar idam ediliyordu diyenler buna yorum yapar mı? Hayırdır türban takmak yasak mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X