x (formerly twitter) x.com https://x.com/pusholder/status/1875636838754570668?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng |
Murat Övüç türban taktığı için tutuklandı
-
-
Yalan başlık açıyorsun bari koyduğun haberi de ona göre seç -
Nesi yalan. Türban taktığı için dini değerleri aşağılama suçundan gözaltına alındı.
-
Akp zamanında türban taktığı için ilk tutuklanan bu oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: headdhunterrAkp zamanında türban taktığı için ilk tutuklanan bu oldu.
Tutuklarken türbanını çıkarmışlar 28 şubat geri döndü
-
Çok iyi olmuş.
İnsanların inançları ile dalga geçenlerin hepsi içeri atılmalı. -
90 larda da zorla insanların başını açmışlardı
-
Hiç sevmem ve izlemem fakat söz konusu videoyu az önce izledim ben dini değerlere yapılan bir saldırı göremedim.
-
Bazı şeylerin şakası olmaz. Doğru gözaltı kararı. Oyna,devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 8 Ocak 2025; 16:38:27 > -
CHP Saraçhane medyasının Saraçhane yalan kafası..Attığı twit yüzünden..taktığı türban yüzünden..attığı twitte ne yazmış onu söylemezler, taktığı türbanda ne söylemiş onu söylemezler nasıl olsa ne yazılsa inanacak CHP kafalı seçmen bol.. -
Şu tipleri sosyal medyada görmeyi istemiyorum ama karşıma çıkıp duruyorlar
-
Saraçhane medyası
-
Serbest bırakılmış:
-
Avukatı iyi çalışmış
-
"Adalet daha ne kadar batabilir, zaten en dipteyiz daha dibi yok ki" diye düşünürken yine bizi şaşırtmayı başarıyorlar.
ekşitagramyoutubeMurat Övüç Başörtü Taktığı İçin Gözaltına Alındı!https://www.youtube.com/watch?v=EQcjUwScLAQ -
BENİM TÜRBANLI GARDAŞIMA ZULMETTİLER!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 5 Ocak 2025; 21:4:16 > -
Türbanlı bacımızı göz altına alıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 5 Ocak 2025; 23:16:26 > -
Bu adamın yeri hapishane değil tımarhane -
Maksat demlenenler konuşulmasın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tutuklarken türbanını çıkarmışlar 28 şubat geri döndü |
Akp zamanında türban taktığı için ilk tutuklanan bu oldu. |
CHP Saraçhane medyasının Saraçhane yalan kafası..Attığı twit yüzünden..taktığı türban yüzünden..attığı twitte ne yazmış onu söylemezler, taktığı türbanda ne söylemiş onu söylemezler nasıl olsa ne yazılsa inanacak CHP kafalı seçmen bol..
|
Benzer içerikler
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- 25 yaşında hakim olunur mu
- muhalif gazeteler hangileri
- semerşah hangi cemaatin
- twitter ifşa
- efootball türkçe spiker nasıl yapılır
- fiat 600 fiyat
- threads kapandı mı
- en zengin ülke
- pasaport yenileme ücreti 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X