Şimdi Ara

Murderer Story (?) -_-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu foruma ara sıra girip hep bir hikaye okuyordum Adı murder story falandı galiba ve benim silkroad a başlamama sebeb olan bir unsurdu!Fakat şu anda bualamıyorum hikayeyi arattırdım fakat hikaye çıkmadı Bu hikayeyi yazan arkadaş adı ronin miydi agwe miydi öyle bi şeydi o mu banlandı yoksa hikaye mi artık yazılmıyor eğer banlanmadıysa hikaye nerden lütfen yardımcı olun o hikayeyi yazan arkadaş eğger yasmayı biraktiysa lütfen yassın cünku goruyorum ki zaten bir kaç gündür bu forumda saçma sapan bir topic furtunası almıs basini gidiyor ve o murderer story ise bu forumdaki en seviyeli ve güzel topiclerden birisiydi herkes üst konu olucak gözüyle bakarken nerde bu silkroad ın hikayesi NERDE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacreD34 -- 6 Ağustos 2006; 2:13:57 >

• agwe (yazıcısı) forumdan ceza alınca hepsini sildi
    bende geri istiyorum _Agwe_ eeeeeeeeeeeeee
  • ama agwe bir iki defa daha ceza almısti yannis hatirlamıyorsam ve silmemişti bence bunun ayrı bi sebebi var murder story i durduk yerde neden silsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SacreD34

ama agwe bir iki defa daha ceza almısti yannis hatirlamıyorsam ve silmemişti bence bunun ayrı bi sebebi var murder story i durduk yerde neden silsin

murderer story i geri istiyoruzzz

• Murder Story i geri istiyoruz Ya hiç kimse bir şey bilmıyor bu konuda nerede bu murder story
  • Murder Story bi şerefsiz yüzünden kaldırıldı beyler agwe nin emeklerini çalmaya çalıştı bi iki ayaklı hayat kadını evladı agwe abimizde mecburen sildi ama tekrar yazsa süper olur hack yediğimde bile oyuna dönmeme neden olan şeyleren biriydi bu hikaye
  • Ben Okumamıştım çok uzun gelmişti. Keşke okusaydım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Agweeeeeeee murder story i yaz bunca insa istiyor bir cevap ver Biz artık yeniden seviyeli topic istıyoruz MURDER STORY yazılsıınnnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.