Şimdi Ara

MURKY -HANGUK İKİLİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce ardreamde kullanmıştım ama basede kullanmak nasip olmadı..

elimde hanguk+9 vardı zaten.. şimdi yanına murky mi alsam diye düşünmeye başladım.
    düşüncem şöyle

mevcutta silahım 202 ap axe
    murky hanguk 9 yaparsam 130 ap murky 57,5 ap hanguk toplam 187 ap+25 str bonus olacak; 25 str bonus 15 ap ye denk geliyor sanıyorum
    yine tam 202 ap oluyor..
    ilave 10 spear clup def olacak.. axe ı verip takılarımı daha sağlam hale getirme şansım da olacak ilave 10 str de buradan gelebilir..

bu haliyle mantıklı duruyor..diğer yandan murky hanguk ile axe ile verdiğim damageleri verebilirmiyim emin olamadım.
    yukardaki haliyle teorik olarak atağım daha yüksek olacak ama görünen ap dışında damagelerim düşerse de mantığı kalmıyor..

kafam karıştı sonuçta..sorayım dedim..
    warriorlar ne düşünür bu konuda?

• Murky bana göre Nebiros'tan bile daha iyi bir item.
  • Sana denedigimi soyleyim
    +7 Nebiros - +9 Hanguk ile verdigim damage 550-600
    +9 HB ile verdigim damage ise 600-650
    +9 Avedon ile yine ayni ortalama ile 600-650 vuracagimi dusunuyorum ama hic avedon 9 um olmadi 8le yetindim :(
    ayni kosullar altinda ve ayni + larda cift el silah kullanmak daha avantajlidir. Combosu kolaydir dagame yuksektir ustelik kacman gereken durumlarda klakn ceksen bile damage verebiliyor olman sana yaklasan rakiplerine Let Cut yada Scream atma sansi tanir. Ama pahali ve lvl kasarkende masrafli oldugu icin pek yaygin degildir. Bendeki cift eli satip HB aldigimda hayal kirikligina ugramistim resmen :( Beklentilerim cok daha iyi olmasiydi ama olmadi iste.

AP a bakmak herzaman hatadir cunku bazi effectler gorunmesede damage ve def konusunda cok yardimci olurlar. Murky ile hem anti def hemde STR sahibi olacagin icin RLB icin bicilmis kaftan olabilir ama lugias alip HP yi yukseltmek de bir alternatifdir. Benim tavsiyem Murky cunku bircok yerde antidef ve STR sana 200HP den daha fazla avantaj saglar.

• bende böyle düşünüyorum açıkcası..

200 hp çok birşey değil..ama 10 antidef warrior cenneti olan rlb de çok önemli geliyor..
    lugiası baştan eledim çünkü çok pahalı..keza onun vereceği hp de 10 antidefi karşılamayabilir diye düşünüyorum..

o zaman ben murky bakmaya başlayayım.. yeniden özüme tek el silahlara döneyim..
  • Marky-hanguk alınca üstüne takılar için para kalıyosa iyi olabilir ama kafa kafaya geliyosa 9 avedon kalsın bence.
  • hanguk hazır zaten ; murky alacak bütçe var.. avedon boşa çıkıyor.. o da baya bir takı yapar diye düşünüyorum..
  • charının şuanki halini yazarsan yardımcı olabliriz.7 shell set varsa sana 10 murkyde yetmez.Şuanki itemlarını yazarsan ne takı alıp almayacağınıda söyleyebiliriz.Aslında arkanda bir priest varsa şöyle yap:
    9 fp set/param çok dersen chitin 9 set
    heros +3 yada roc +3
    m.e +3
    iron set +1 en üst düzey char olursun.Şuanki halini yazda avedona göre sana takı dizelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TİTANİUM BELT VE NECKLACE
    18 yıl önce açıldı
    +6 lobo hamer,lupus,skul,lycoan
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baho038

charının şuanki halini yazarsan yardımcı olabliriz.7 shell set varsa sana 10 murkyde yetmez.Şuanki itemlarını yazarsan ne takı alıp almayacağınıda söyleyebiliriz.Aslında arkanda bir priest varsa şöyle yap:
    9 fp set/param çok dersen chitin 9 set
    heros +3 yada roc +3
    m.e +3
    iron set +1 en üst düzey char olursun.Şuanki halini yazda avedona göre sana takı dizelim

Sanki parasını verecekmiş gibi söyledin
  • Satilik IN+2 var defansa yardimci olur satalim istersen :D:D:D
  • Beyler Banada Yardımcı Olun +8 Totonun yanına ne iyi gider base düşünüyorum hanguk dediler impack dediler giga dediler deep diyen var graham var kafam karıştı iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

Beyler Banada Yardımcı Olun +8 Totonun yanına ne iyi gider base düşünüyorum hanguk dediler impack dediler giga dediler deep diyen var graham var kafam karıştı iyice

git sat 8 totoyu hacım.Pazar yap 8 totoyla bir yol olmaz.119 ataktı galiba.Hani flame falan verse hadi neysede 8 toto illa kullancam dersen hanguk mantıklı.Ama alcaklarının + sıda önemli.Gidip +7 alırsan press ok basmaktan sağ işaret parmağın kas yapar.Sölemedi demeyin.Aynılarını bende yaşadım.2 k0xper gelir. her biri 800 vurur.sen gene press ok.Sonra mage pt gelir gene press ok.Sonra 80 kasacam başlarım böyle işe dersin.kasamazsın gene her yer koxp dolu.Sonra koxp alırsın.gidersin ptye bu sefer adamlar afkdir sen ks atarsın.baktın kasamıyorsun.Hemen 59 okçu kasıyosun.Alıyosun eline bir bow.görev itemleriyle eziyorsun.Sonra allah belasını versin bune güzel birşeymiş böyle diyosun.sonra warrioru bozup 8 ib 8 fpset li archer yapıyosun.Mage ptye girip towndan adam kaldırmıyorsun.15 dkda 5 k np kasınca oh oh ne güzel diyorsun.Sonra zevk alamıyorsun oyunu bırakıyorsun. Biliyorum bunu kimse okumadı ama olsun benim gibi birinide oyunu bıraktırdılar artık şanslarına küssünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Sana denedigimi soyleyim
    +7 Nebiros - +9 Hanguk ile verdigim damage 550-600
    +9 HB ile verdigim damage ise 600-650
    +9 Avedon ile yine ayni ortalama ile 600-650 vuracagimi dusunuyorum ama hic avedon 9 um olmadi 8le yetindim :(
    ayni kosullar altinda ve ayni + larda cift el silah kullanmak daha avantajlidir. Combosu kolaydir dagame yuksektir ustelik kacman gereken durumlarda klakn ceksen bile damage verebiliyor olman sana yaklasan rakiplerine Let Cut yada Scream atma sansi tanir. Ama pahali ve lvl kasarkende masrafli oldugu icin pek yaygin degildir. Bendeki cift eli satip HB aldigimda hayal kirikligina ugramistim resmen :( Beklentilerim cok daha iyi olmasiydi ama olmadi iste.

AP a bakmak herzaman hatadir cunku bazi effectler gorunmesede damage ve def konusunda cok yardimci olurlar. Murky ile hem anti def hemde STR sahibi olacagin icin RLB icin bicilmis kaftan olabilir ama lugias alip HP yi yukseltmek de bir alternatifdir. Benim tavsiyem Murky cunku bircok yerde antidef ve STR sana 200HP den daha fazla avantaj saglar.

hocam şöyle bir düzeltme yapayım.

çift el olan silahlar raptor, hb, avedon gibi silahlardır.
    toto, hanguk, murky vb tek el silahlardır

• quote:

quote:

Beyler Banada Yardımcı Olun +8 Totonun yanına ne iyi gider base düşünüyorum hanguk dediler impack dediler giga dediler deep diyen var graham var kafam karıştı iyice

git sat 8 totoyu hacım.Pazar yap 8 totoyla bir yol olmaz.119 ataktı galiba.Hani flame falan verse hadi neysede 8 toto illa kullancam dersen hanguk mantıklı.Ama alcaklarının + sıda önemli.Gidip +7 alırsan press ok basmaktan sağ işaret parmağın kas yapar.Sölemedi demeyin.Aynılarını bende yaşadım.2 k0xper gelir. her biri 800 vurur.sen gene press ok.Sonra mage pt gelir gene press ok.Sonra 80 kasacam başlarım böyle işe dersin.kasamazsın gene her yer koxp dolu.Sonra koxp alırsın.gidersin ptye bu sefer adamlar afkdir sen ks atarsın.baktın kasamıyorsun.Hemen 59 okçu kasıyosun.Alıyosun eline bir bow.görev itemleriyle eziyorsun.Sonra allah belasını versin bune güzel birşeymiş böyle diyosun.sonra warrioru bozup 8 ib 8 fpset li archer yapıyosun.Mage ptye girip towndan adam kaldırmıyorsun.15 dkda 5 k np kasınca oh oh ne güzel diyorsun.Sonra zevk alamıyorsun oyunu bırakıyorsun. Biliyorum bunu kimse okumadı ama olsun benim gibi birinide oyunu bıraktırdılar artık şanslarına küssünler.

Okudum ve aldım hanguku saol 1270 tack oldu 7 fp lerle 56 lwlde iyimis :)

• quote:

quote:

quote:

Okudum ve aldım hanguku saol 1270 tack oldu 7 fp lerle 56 lwlde iyimis :)

Hayırlı olsun.Hanguk iyi item rpr parasıda ucuz.En iyisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.