öncelıkle baktıgınız tsk ettım arklar benım elımde bı laptop war ve yakınlarda bı yerde kaplosuz ınternet war ve ben ordan yararlanmaya calısıyorum ama ne hıkmetse artık benım laptop bummu ne dandık ınternetı oo mesafedekı yerden cekmıyo artık önerı olarak usb lı antenlerdenmı dersınız veya baska aparatlar ne warsa ne bılıyım ıste bana bı sekılde yarıdım cı olun haa bu arada laptopbumun markası da MSI Vr610 bı bakın bana da acıl cwp yazın
Önce Türkçe konuşursan daha kolay anlaşırız
Birşey anlamadım konuştuğunuzdan.
uyumlu olurmu bılmıyorum ama Intel® PRO/Wireless 5100 WI-FI kartı var fokus bılgısayarda bulursun sanırım bunlar hem bılgısayarına tumlesık olur kaybetme derdın olmaz hemde performansları gayet ıyıdır.
Not: Bıraz daha anlasılır yazsaydınız cok guzel olurdu.
derdımı tekrar anlatıyım sıze bnım oturdugum evın cıvarında kaplosuz ınternet var ve daha önceden benım oturdugum evden ınternete bağlanabılıyorlardı su anda ben de laptopbumla baglanmak ıstıyorum ama laoptopbumun wıreless aalanı kucuk olsa gerek oo yuzden wıreles adaptörleden mı alsam dıyom ve bunun ıcın tavsıye edecegınız urun warmı dıyorum tekrardan cwp larınızı beklıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: mutalyus
derdımı tekrar anlatıyım sıze bnım oturdugum evın cıvarında kaplosuz ınternet var ve daha önceden benım oturdugum evden ınternete bağlanabılıyorlardı su anda ben de laptopbumla baglanmak ıstıyorum ama laoptopbumun wıreless aalanı kucuk olsa gerek oo yuzden wıreles adaptörleden mı alsam dıyom ve bunun ıcın tavsıye edecegınız urun warmı dıyorum tekrardan cwp larınızı beklıyorum
dostum cevapladık ama yınede soyleyelım Intel® PRO/Wireless 5100/5300 WI-FI(http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=A3NE11INT23) bu kartlardan taktırırsın bunların cekım gucu yuksektır harıcı olarakta alsan ıs gorur mesafeyı tam bılemıyorum ama daha once baglandıklarını soyluyorsun ordan tahmın yuruttum
tsk ettım abı allah razı olsun senın yazdıklarını ınceledım zatende bı kaç kişi turkce konusmayı öğrende gel deyınce oo yuzden yazdım
Oncelikle Driver guncellemekle vasla ise cunku cogu zaman wirelessin cekim kliatesini artiriyor. PC ekranindan baktiginda 5/2 cekiyorsa zaten baganman cok zor demektir ve mumkun oldugunca pencere kenarini dene :) Harici USB kart alacaksan eger D-Link ve INCA lara bakabilirsin. Yaklasik fiyatlari 40-50 TL arasi. Bu arada wireless sinyali yatay 50m dikey 3-4m gider buna gore wireless modemden yuksekliginde onem kazaniyor. Tabi bu degerler ortama ve cihazlara gore degiskenlik gosterebilir.
google earth dan resmını cekıp sıteye werıyımde bakın bı abıcım bu arada yatay olarak alacam