Şimdi Ara

Muslera Bu Takımdan Gitmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemiz'de garip bir futbol sevdası var. Herkes istiyor ki yönetim bir kaç yıldız oyuncu alsın (ülkemize gelen yıldız oyuncular GENELDE 30 yaş üzeri futbolu bırakmasına 1-2 sezonu kalmış Avrupa'da yüzüne bile bakılmayan oyuncular oluyor.) şampiyonluğa oynayalım. 2 sene sonra onlar gitsin tekrar aynı türde futbolcular gelsin. Para? Yok. Misyon? Yok. Vizyon? Yok. Sistem? Yok. Avrupa da kalıcı olmak? O hiç yok. Şampiyonlar ligine katıldığımız her sene gruplardan çıkabilir miyiz? in üzerine geçemiyoruz. Hoş bu sene onu bile diyemedik. Grupları geçersek bizim için başarı, sonrası ise gidebildiği yere kadar.

Galatasarayın UEFA kupasını alması verilen 5 yıllık emeğin sonrasında gelen bir başarıydı.. Sonrası? Yok.

Sabırsızız sabırsız...

Büyük camia, büyük kulüp naralarıyla bir yere gelinmiyor artık bunu anlamak lazım. Özellikle Ülkemiz de ki yorumcular Galatasaray büyük kulüp, Fenerbahçe büyük camia, Beşiktaş şöyle diye diye saçma sapan konuşmaktan ileri gidemiyorlar. Taraftar da bunlara mı kanıyor ne yapıyor anlamıyorum. Aynı şeyi tekrar edip duruyorlar.Bırakalım artık şu geçici sevdaları. Dibe battık çıkmamız lazım. Çok mu zor? Değil. İmkansız mı? Değil. Bakınız: Atletico Madrid, ,Borussia Dortmund. Kapı gibi iki sağlam örnek var. Adamlar dibi gördü. Şimdi ki durumlarına bakın. Türkiye de en iyiyim diyen kulüple idmanda oynuyor gibi oynarlar.

Dünya da Türk futbolu diye bir kavramın oluşması lazım artık. Almanlar, İngilizler, Fransızlar... dedikleri gibi Türkler de denmeli. Bu da böyle 30 yaş üstü 3 sezonluk oyuncularla yakalanacak bir şey değil. Bu da federasyondan geçiyor. Bizim federasyon ne yapıyor? Hiç. Neyse bu konu ayrı.

Gelelim biz asıl sorunumuza:

Bize genç yetenekleri keşfedip, onlarla bir sistem takımı oluşturabilecek ve kendisinden sonra gelecek teknik direktörlerin de elini rahatlatacak ÇOK TECRÜBELİ bir hoca lazım. Çok tecrübeli dediysek Temcit Pilavı gibi yine Terim Terim diye tutturmayın. Her terim gelişinden sonra yaşadığımız ortada. Terim varsa takım iyi Terim yoksa battık. Artık bu kafadan sıyrılıp yenilikçi olmak gerek. Terim o kadar akıllı bir adam ki alıyor 30 yaş üstü nü 2 sene şampiyon ondan sonra hoop milli takım. Takım noldu? Terim gitti oyun bitti. Futbolcular 35 e dayandı. Teknik direktör yok. Yönetim cacık. Sonra geri dön Galatasaray. Haa para mevzusuna da hiç girmiyorum. Sıkılmadınız mı? Gelenekçilik bize geçici bir heves olur sadece.

Peki bunun için ne lazım? Tabiki de yönetim. Bu yönetimle bir halt olacağı yok. Ne adam gibi teknik direktör, ne de gelecek vadeden oyuncu gelmez bu takıma. Sucuk ekmekçilerle birlikte Yönetimin de acilen değişmesi lazım. Ultraslan taraftar gurubu yöneticileri de bir an önce bu yönetimle gitmeli ve taraftar topluluğuyla birlikte yeni bir vizyonla çıkmalıyız yola. Belki 2-3 sezon daha bir şey olmaz ama hem maddi hem manevi yönden rahatlamanın en güzel ve en kalıcı yönü bu olur Galatasaray için. Peki bu yönetimle bu mümkün mü? HAAYYIIRR..

Hah işte tam da bu yüzden Muslera gitmeli. Yönetimin gideceği yok. Amele sümüğü gibi yapıştılar kaldılar. Üzülüyorum ben bu adama. Sneijder gitti, o da gitsin. En azından hak ettiği bir kulübe gitsin. Avrupa da başarılı olabilecek bir kulübe gitsin. Kupalar kazansın. Sevinsin adam. En az onun kadar ben de sevinirim.

• Okumadım, saçma sapan bir şeyler yazdığına eminim.Muslera bu takımdan gitmesi gereken son oyuncudur,takımın kaptanıdır.
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    Bilgin yok ama fikrin var. Keşke ben de bu kafada yaşayabilsem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HACIBEBEK

Bilgin yok ama fikrin var. Keşke ben de bu kafada yaşayabilsem.

yav he he
  • tatava yapmayın bloklayın geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Okumadım, saçma sapan bir şeyler yazdığına eminim.Muslera bu takımdan gitmesi gereken son oyuncudur,takımın kaptanıdır.

• Keşke konu açarken yaş sınırlaması ve okudum anladım tiki koyabilsek. Yoksa bu 1990 ve sonrası doğumlularla uğraşılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar direk bloklayin okumadim

Cunku sozlesmesini yeni yenilemis birine yaptigi seye bak. Galatasaray dusmanini bloklayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Siz bloklasaniz nolur? Bloklamasaniz nolur? Acizliğiniz paçalarınızdan akıyor. Bir yazıyı okumaktan acizsiniz. Resmen ülkenin özetisiniz. Başlığa bakıp kendi kendinize kuduruyosunuz. Kitabın içeriği değil kapağı önemli sizin için.

Biri de gelmiş iq dan bahsetmiş :D surda 3 satır yazıyı okumaktan aciz kişi zekasını nirvanaya çıkarmış ama onu da anlıyorum ilk aldığı cevabın etkisinde hala.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Okumadım, saçma sapan bir şeyler yazdığına eminim.Muslera bu takımdan gitmesi gereken son oyuncudur,takımın kaptanıdır.

Mantıklı konuşmuş

• yorumlara bak aptallık akıyor
  • Konu bence de gereksiz ama yorumlar da konuyu okumayan kişilerin haksız linç girişimi olmuş gibi görünüyor.

• ARTINI VERDİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.