Şimdi Ara

!!!!! Muslera ya karşılık Alexis Sanchez + Adriano teklif edildi !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

--------Sanchez - Drogba-----------
    ------------Sneijder------------------
    ----------Selçuk---Alper-------------
    ---------------Melo-------------------
    Adriano--Gökhan-Semih-Eboue
    -------------Onur(Sinan)-------------

çokta güzel oldu

ligdeki maçlarda en fazla 5 yabancı oynatmaya izin var. Senin kadronda bir oyuncu fazla.
  • tek adriano ile muslera takas mı olur bu demek oluyor ki sol bek' e 12.50 milyon cıkmıs olacak cepten onuru da alırsak 7.5 m zararda oluyoruz.

adriano ile sanchez valla kabarttı boyle bir şey olursa musleradan vazgeçebilirim. direk ikisi onurada 7.5 basıp hemen getireceğiz.

Sonra koca sezonda dünyanın en iyi stoperlerınden bırını aldık mı araştırıp seneye final
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

quote:

çokta güzel oldu

ligdeki maçlarda en fazla 5 yabancı oynatmaya izin var. Senin kadronda bir oyuncu fazla.

Bu kural kesin geliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

çokta güzel oldu

Ben hala inanmıyorum ya 5 yabancıya düşeceğine, resmi ağızdan söylendi mi peki?
  • yanında onur'u ts'den, alper'i de es-es'ten alıp kapıya kadar bıraksınlar olur bu iş
  • kaynak star haber milliyetin :)
  • Bu iki futbolcunun bonservisi 40 milyon euro civarında. Eğer böyle bir şey varsa düşünülmesi bile saçmalık.

Ama yabancı sınırlaması yüzünden Muslera yerine yerli kaleci almak zorunda kalırız. Bu da mecbur Onur olur.

Onu alabilecek miyiz o da var tabi. Eğer bunlar gerçekleşirse başka transfere gerek kalmaz. Erkenden transfer dönemi kapanmış olur.
  • Millette hemen takas edilsin gözü ile bakmış. Ulan kaç senedir arkamı yaslaya yaslaya maç seyretmeye başlamışım. Eskiden kalemize gelen her topta acaba gol mü lan diye kendimi yiyordum. Size Leo Franco'lar, Karpuzcu Zapata'lar şart. Muslera anayasanın ilk 3 maddesi gibidir. Bu takımdan gidemez.
  • haberin gerçekliği şüpheli ama düşünmesi çok güzel be
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Millette hemen takas edilsin gözü ile bakmış. Ulan kaç senedir arkamı yaslaya yaslaya maç seyretmeye başlamışım. Eskiden kalemize gelen her topta acaba gol mü lan diye kendimi yiyordum. Size Leo Franco'lar, Karpuzcu Zapata'lar şart. Muslera anayasanın ilk 3 maddesi gibidir. Bu takımdan gidemez.

İyi hoşta, Adriano ve Alexis var işin diğer tarafında. Onur'u alalım çokta küfür ettirmez kendine hocam
  • Alexis Sanchez mi Pedro ile ona acayip kılım . Balon haber olmasına sevindim.Adriano olabilir ona lafım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Millette hemen takas edilsin gözü ile bakmış. Ulan kaç senedir arkamı yaslaya yaslaya maç seyretmeye başlamışım. Eskiden kalemize gelen her topta acaba gol mü lan diye kendimi yiyordum. Size Leo Franco'lar, Karpuzcu Zapata'lar şart. Muslera anayasanın ilk 3 maddesi gibidir. Bu takımdan gidemez.

İyi hoşta, Adriano ve Alexis var işin diğer tarafında. Onur'u alalım çokta küfür ettirmez kendine hocam

Adriano tamam bonservisi neyse verilip alınsın ama Alexis gördüğüm en balon oyuncu. Barcelona'da oynaması tamamen tesadüften ibaret. Ya da şöyle diyelim yıldız adayı diye aldılar Henry yerine patates çıktı. Bu takımdan herkes gitsin Muslera asla. Adamın kalede bir güven veren duygusu var başka hangi adamdan bu güveni yakalayabilirsin. Onur evet iyi kaleci ama hedef Avrupa'da başarılı Onur Avrupa yükü taşıyamaz bence.

• quote:

çokta güzel oldu

dünya futbolu 4-5-1 ve türevlerine döndü ama biz hala çift forvet oynamayı marifet sayıyoruz.şu anki duruma göre etkili kanat oyuncularımız yok o yüzden 4-4-2 oynayıp çift forvetle etkili olabiliriz bu seferde sneijder sisteme uymuyor.ama iyi kanat oyuncuları alırsak 4-5-1 en iyi sistem.drogba-burak-sneijder bizim için özellikle avrupa da fazla lüks bu sistemde etkili olmamız için bu üçlünün sürekli önde basması lazım, defansın kusursuz olması lazım........

• Hala yabancı sayısının 5e düşeceğini zannedenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Kesmez.. Messiyi isterük

messi+ defanslarında kel uzun boylu bir adam var onuda isteriz

Pique yi tanımıyorum deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Kesmez.. Messiyi isterük

messi+ defanslarında kel uzun boylu bir adam var onuda isteriz

Pique yi tanımıyorum deme

o kadarda değil saçları kestirdi o yüzden öyle yazdım

• Güzel takas ama bi 5 kağıt atsınlar kenara , koskoca barcelona. Onur'u alcaz o parayla.
    Millete gelince 50 milyon euro paralar döner , Türklere gelince pintilik yapmasınlar.
  • quote:

quote:

çokta güzel oldu

Bilmeden yorum yapmayın şu konularda ya.

2013 - 2014 sezonu için 6 yabancı kadroda olmak üzere toplam 10 yabancı futbolcu ile anlaşma imzalanabilir.

2014 - 2015 sezonu için ise, 5 yabancı kadroda olmak üzere toplamda 8 yabancı futbolcu ile anlaşma imzalanabilir.

Ağzı olan konuşuyor.

• oha verin hemen verin cabuk

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.