Şimdi Ara

!!!!! Muslera ya karşılık Alexis Sanchez + Adriano teklif edildi !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan görüyoruz ki forumun %80i Barça maçlarını izlemiyor. Sanchez dedikleri adamın Amrabat'tan bir farkı yok. Sürekli gol kaçırır, sürekli top kaptırır, sürekli atakları mahveder. Muslera'nın kramponuna karşılık bile almam Sanchez'i.
  • Kaynak star .. hımmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

işin ucunda Buraktan kurtulmak var. alexis iş yapar bizde.

Senin burakla alıp veremediğin ne öğrenmek istiyorum.Yolda küfür mü etti,iddaanı mı yatırdı,ailene bir şey mi yaptı? Burakla alıp veremediğin nedir bir türlü anlayamadım.Mesajlarına baksak 100 mesajından 60 ı burakla ilgili olumsuz mesajlardır.

Hacı cevap yazdım ama tonu biraz sert olduysa kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

--------Sanchez - Drogba-----------
    ------------Sneijder------------------
    ----------Selçuk---Alper-------------
    ---------------Melo-------------------
    Adriano--Gökhan-Semih-Eboue
    -------------Onur(Sinan)-------------

çokta güzel oldu

Çokta iyi oldu da gökhan orda hiç olmadı
  • sizde yediniz bunu.

yav birakin bu işleri arkadaşlar herkes kendi kafasina göre bişey diyor daha erken bu işler için.
  • yıllardır bu sitede bir çok kategoride yorumlara güvendim , inandım ama sanchez e söylenenler karşısında futbol kategorisi benim için bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

Burdan görüyoruz ki forumun %80i Barça maçlarını izlemiyor. Sanchez dedikleri adamın Amrabat'tan bir farkı yok. Sürekli gol kaçırır, sürekli top kaptırır, sürekli atakları mahveder. Muslera'nın kramponuna karşılık bile almam Sanchez'i.

Kardeş anlaşılan sende hiç Udinese deyken takip etmemişssin. Adam tek başına Udinese yi şampiyonluğa oynattı. Deli topçu kanımca, Barcelona da sönük görünmüş olabilir ancak, Türkiye ye gelmiş en iyi kanat olu bence Ribery den sonra
  • Yuzyilin balonu messi yi verseler degismem.... İstemezuk

• quote:

Burdan görüyoruz ki forumun %80i Barça maçlarını izlemiyor. Sanchez dedikleri adamın Amrabat'tan bir farkı yok. Sürekli gol kaçırır, sürekli top kaptırır, sürekli atakları mahveder. Muslera'nın kramponuna karşılık bile almam Sanchez'i.

Maçları takip ediyorum Alexis hakkaten Barcanın ataklarını teker teker mahvediyor. Ama bence bunun sebebi o takıma bu adam ters. Onun takımı barca değil yani. Başka büyük kulüplerde daha iyi performans gösterebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Muslera'nın yeri kolay kolay dolmaz. İnanılmaz profesyonel bir kaleci.

Tam aklımdan geçenleri yazmışsın kardeşim eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

quote:

Kardeş anlaşılan sende hiç Udinese deyken takip etmemişssin. Adam tek başına Udinese yi şampiyonluğa oynattı. Deli topçu kanımca, Barcelona da sönük görünmüş olabilir ancak, Türkiye ye gelmiş en iyi kanat olu bence Ribery den sonra

Udinese'deki haline bir şey demem. O zamanlar iyiydi. İlk Barça'ya geldiğinde de iyiydi ama şu an ne yaptığı belirsiz bir adamı almak, üstelik en iyi oyuncularından birine karşılık olarak almak hiç mantıklı gözükmüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

quote:

Udinese'deki haline bir şey demem. O zamanlar iyiydi. İlk Barça'ya geldiğinde de iyiydi ama şu an ne yaptığı belirsiz bir adamı almak, üstelik en iyi oyuncularından birine karşılık olarak almak hiç mantıklı gözükmüyor.

Kesinlikle aynı fikirdeyim, birçoğumuz isme aldanıp yorum yapıyoruz bence. Muslera'nın yerini doldurup dolduramayacağımız bile belli değilken, yerine performansı tekrar eski günlerine döneceği belirsiz olan Alexis Sanchez'i tercih etmek saçma olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Oha yok artik...

SENEYE SENİDE ALACAK ÜNAL BAŞGAN

• A. Sanchez iyi oyuncu ama Barça' da iş yapmaz. RM' de oynasa o çok iş yapardı bence.
  • şu habere inananlar kafayı kuma gömsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Muslera gibi kaleci çok zor buluruz ama yine güney amerikadan bir kaleci bulmamız lazım oradakiler bize yarıyor. Artık volkan da yaşlandı fenere ve bjkye de bir kaleci lazım türk kaleci bir tek onur iyi onu da kim alır belli olmaz. 2 yabancı daha çok olur bize sanchez ve 5-6 milyon versinler kafi.

Arjantinli Leo Franco ve Kolombiyali karpuzcu Zapata'yi hatirlatirim. Kufurlerle gittiler.

• pek inandırıcı gelmedi sadece alexis bile 20-25 milyon eder şuan
  • alexis=buragin gol atamayani
  • Messiyi , Camp Nou'yu , bide Xavi'yi verirlerse ok ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.