Şimdi Ara

!!!!! Muslera ya karşılık Alexis Sanchez + Adriano teklif edildi !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheUltimateMan

pek inandırıcı gelmedi sadece alexis bile 20-25 milyon eder şuan

Alexis'e 15 teklif gelse düşünmeden yollar Barça.
  • Sanchez kim allah aşkına adam Barça'da gibi eksiksiz takımda oynayamıyor gelip Super Ligde mi oynayacak ? gördüğüm en gereksiz kanat oyuncularından biri.
  • muslera şuan dünyanın en iyi kalecilerinden biri.bence hiç gerek yok vermeye.ayrıca teklifinde doğru olduğunu sanmam.yabancı kontenjanı sıkıntı oluşturur olsada
  • Seneye yabancı sınırı artıyor ama bakıyorum etrafta bir sürü yabancı isim dolanıyor. Sahada 5 Yedekte 1 yabancıya izin var bilmeyenlere duyurulur. Ha Drogba Rierra Muslera giderse o şekilde dengeleyebilirler.
  • Hiç takasla falan uğraşmayın Valdes sene sonu gidecek sanirim 20 milyona falan satmaya bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Muslera gibi kaleci çok zor buluruz ama yine güney amerikadan bir kaleci bulmamız lazım oradakiler bize yarıyor. Artık volkan da yaşlandı fenere ve bjkye de bir kaleci lazım türk kaleci bir tek onur iyi onu da kim alır belli olmaz. 2 yabancı daha çok olur bize sanchez ve 5-6 milyon versinler kafi.

Arjantinli Leo Franco ve Kolombiyali karpuzcu Zapata'yi hatirlatirim. Kufurlerle gittiler.

leoyu hatırlıyorum çok da kötü kaleci değildi bizim defansımız çok kötüydü o zamanlarhttp://www.youtube.com/watch?v=COqfMVfGMHY

Ama Karpuzcu zapata kim yaw hiç hatırlamıyorum ne zaman geldi o bize bişey mi kaçırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: xox1

alexis=buragin gol atamayani

Arkadaş, Alexis Sanchez Kanat oyuncusu (genelde Sağ), forvet değil, önce bunu bi anlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

Seneye yabancı sınırı artıyor ama bakıyorum etrafta bir sürü yabancı isim dolanıyor. Sahada 5 Yedekte 1 yabancıya izin var bilmeyenlere duyurulur. Ha Drogba Rierra Muslera giderse o şekilde dengeleyebilirler.

2014-2015 sezonunda o dediğin

• Her takımda olmassa olmaz oyuncular vardır bızdede bunun basında muslera gelır ne olursa olsun satılmamalıdır yarın muslera gıdıp onur geldıgınde 2 hatalı gol yesın yazılcak yorumları sımdıden gorebılıyorum
  • A.Sanchez nedir ya? Cop kutusu mu burasi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

Muslera + 10 m euro =alexis +adriano olabilir hemen ofansi kurayım

Drogba
    Alexis sneijder robben
    Selcuk xabi
    Adriano semih dede eboue
    Muslera
    Ohyş
    Yarı final görür bu kadro artık :)

Muslera'yi gonderip kaleye Muslera'yi nasil koymayi basariyorsun?

Konuyla ilgili yorumuma gelirsek degil bu iki adam ustune 50 verilse yine gonderilmesin Muslera. CL'yi istiyorsaniz en onemli adamlarinizi satmayacaksiniz!

Herşey tamam alexis robben dede adriano xabi hepsi geldi buna takılmadın muslera yi gönderir yine kadroya yazmama şaştın tebrikler vallahi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Muslera + 10 m euro =alexis +adriano olabilir hemen ofansi kurayım

Drogba
    Alexis sneijder robben
    Selcuk xabi
    Adriano semih dede eboue
    Muslera
    Ohyş
    Yarı final görür bu kadro artık :)

Muslera'yi gonderip kaleye Muslera'yi nasil koymayi basariyorsun?

Konuyla ilgili yorumuma gelirsek degil bu iki adam ustune 50 verilse yine gonderilmesin Muslera. CL'yi istiyorsaniz en onemli adamlarinizi satmayacaksiniz!

Herşey tamam alexis robben dede adriano xabi hepsi geldi buna takılmadın muslera yi gönderir yine kadroya yazmama şaştın tebrikler vallahi

İlk Muslera'yı görünce gerisine bakmadım

• Ben gecenin vakti bu başlığa gelip bu yorumları okuyacak ne yaşadım bilmiyorum ama şu futbol bölümünü iyi ki bırakmışım onu anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Ben gecenin vakti bu başlığa gelip bu yorumları okuyacak ne yaşadım bilmiyorum ama şu futbol bölümünü iyi ki bırakmışım onu anladım
    musleraya karsilik teklif edilen sanchez siz misiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.