Şimdi Ara

Musluk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mutfakda musluğu çeviriyorum çok az su akıyor en sona getirdiğimde ise bir anda komple geliyor su sonra normale dönüyor.Musluğun kapağını açtım vida içerisinde kalmış başlığı direkt çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Yeni başlık takımı alsam çözülürmü?
    Musluk Sorunu

Tipi böyle

Edit:Salmastra ve başlığı değiştirerek sorunu çözdük.

Musluk Sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=3kQTypRa_uI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 10 Nisan 2019; 21:49:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• evet salmastra denir, musluk iç takımı kapatıcı parçası sarı prinç metal bir parça bu, onu değiştirirsen %99 sorunun çözülecektir.

Suyu ana vanadan kestikten sonra,
    Suyu aç önce, dibe kadar basıp kapanmasın salmastra. sonra elle tutulan yeri çıkar (bunun için merkezde tornavida ile çevrilen yeri gevşetmek gereklidir aslen. Senin durumda bu tutmuyor yazmışsın.
    Çevirdiğin yerin altında, 17 veya 19 anahtarla açılır genelde salmastra.
    Çok sıkma, yumuşak metaldir.
    Montaj bitince suyu kapa, dönmesi lazım yeni salmastranın, dönmezse, dibe basar durumdadır, tekrar açıp,
    ucunu elle açarken tuttuğun topuz altında çevrilen uç kısmından çevirerek geri alacaksın kısaltacaksın toplam uzunluğunun, dibe basmayacak montajda.

Musluk Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler öncelikle. Valla hocam son yazdığınızdan pek bişe anlamadım ancak salmastrayı penseyle çıkartıp montajı yapıcam yarın buraya atarım 👍. Eğer olmassa bi özelden iletişime geçebilir miyiz? Birde montajı yaparken musluğu en sona kadar açıp öylemi takayım?

Musluk Sorunu

Bu işaretlediğim yerden çıkacak değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 9 Nisan 2019; 11:32:33 >

• Veysigz kullanıcısına yanıt
    evet hocam oradan açacaksın.

önce yeni salmastra almalısın, sonra sökme işine başlarsın.

• iyigun kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni takım aldım.Şimdi penseyle deniyorum ama çook sıkmışlar.Bi zorlayayım şunu.

Yok abi aşırı sıkışmış.İngiliz anahtarı lazım buna.Yoksa yalama olcak bu.

Soldaki de bozuk biraz.Onunda vidası var.Çıkardım vidasını başlığını çıkardım.Onunda göbeğini çıkaramadım.Penseyle olacak iş değil.

Musluk Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 9 Nisan 2019; 21:11:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

evet hocam oradan açacaksın.

önce yeni salmastra almalısın, sonra sökme işine başlarsın.
    Hocam yaptım teşekkürler desteğiniz için :).
    https://www.youtube.com/watch?v=3kQTypRa_uI&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Musluk Sorunu

Bitikmiş neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 10 Nisan 2019; 21:48:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termostat Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Kombi Sıcak su Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Musluk Aç Kapa Zorlanma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.