Şimdi Ara

Müslümanların Sahip Olduğu Cariyelerle İlişkiye Girmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cariye ve köle ler ile ilişkiye girme var.7.yy da Muhammed bunları yasaklayamazdı.Yasaklasa idi yazdığı din başlamadan yok olurdu.

Hatta cihad,dinden çıkanı kesme de var.Günlük yaşadığı olaylar doğrultusunda ayet yazmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan anladığım geçmişte savaş ganimeti olarak milletin karısına kızına el koyulmuş ve helal bir şekilde tecavüz edilmiş. Doğru mu anladım?
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    Tecavüz edilmiş demeyelimde savaşta kocalarını öldürüp esir aldığı kadınlarıyla ilişkiye girmeleri eşleriyle girdikleri gibi helal kılınmış artik karşı tarafin rizasi var midir yok mudur bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecavüz olayını netleştirmek lazım. Nefsin kafir olma hali yani küfrü ilahlaştırması için bu olayın mevcudiyeti üzerinden gittiği goruluyor.

Bosnada veya almanyada Ruanda da mynamarda çinde abd de olan şey ilahın cehennemini açıklama. Yani tecavüzden bahseden mümmin an itibari ile ilahın Red edilişine de zemin hazırlar. Bu yüzden küfür denen halin sizin sözünüze itimat etmeyeceği gibi tartışma zemini bakımından da sizi sözlerinizle alaya alır.

Çoluk çocuğu koruyamayıp kendini kandıran adamı oynarsın.

..............

Anne baba evlat tanımı önemlidir.

Ben tanım gereği beni doğuran kişi ile cinsiyet yaşarım. Buna anne ya da eş veya yaratıcı diyebilirim. Bir şey demem onu bir şey yapmaz. Yani kişi materyalin ize bakar ve der ki bu kişi bir kadını hem çocuk olup emiyor hem de aynı kadınla cinsellik yaşıyor.

Bu ne kadar çirkinse o kadar çirkin ne kadar doğalsa o kadar doğal bir şey.

Mutlak eşitlikten kadının ve erkeğin kutsalının bekaretinin anusleri olduğunu bunun dışında kadın ve erkeğin tam bir insan olabileceğini beyan etmiştik. Ya eril ya da dişil bu eşitliği bozabilir. Ancak Erilin tanriyi oynadığını kadını insan kabul etmediğini soylemiştik.

Erilin bu bakışı mağara adamından bugüne kadar devam etmişe benzer. Bu açıdan kadının insan olarak gorulmediği ve bu duruma evrime cevap verildiği gorulecektir. Bunun dinle ilimle ilgisi yok.

İki birey bencilce düşünerek bu eşitliği bozamaz. Bozarsa kendi hukukunu oluşturur ilahi! kanunu uygulayamaz.

Neyse. Onemli olan şu anne eğer beni doğuransa ben beni doğuranla munasebet kurduğum ölçüde anne denen şeyle birlikteyim. İngiliz eskimo Arap aborjin goril kuş amfibien farketmez.

Bizim tanımımızda ise anne en kutsaldır. Şimdi ilaha inananan kişinin inancının manası annesi ile yaşadığı gibidir dersek kişi anne denen şey için kıyametikoparacağını beyan eder.

Şöyle duşunun esasen tanım gereği biz anne denen şeyi zerre iplemiyor. Hatta mütecaviziz

Ancak kendi yalanımız inandık ve anneyi tanımsız bırakıp olması gereken anne tanımını ortada bıraktık.

Gerçekten anne nasıl olmalı idi.

Bir kadın tecavüze uğrayınca öyle bir itiraz eder ki sanki bu işi ona babası ya da abisi yapmış gibi.

Bakınız vakıadan tanımı yapıyor olayı doldurup sonuç çıkarıyorum.

Yani tecavüz eden sarhoş bunu öz annesine yapmakta. Yani tanım ve yaratılışı özündeki anne denen şeyin kutsallığının anlam birlikteliği yani duygusu bizim için bu idi zaten.

Kişi tecavüzle çocuk sahibi olabilir aynen boşanma gibi adam ğaybe karışır. Kısaca rıza ile evliliğin sonuçları var zaten. Kafanız karışmasın.

Şimdi anne öyle bir şey olmalı ki denip ona verilen ancak iplenmeyen kutsallık tecavüz fiilinin anlattığı duyguile tanımlanır.

Anne hiç bir kimsenin el süremeyeceği bir şeydir diyebilen erkeğin ayağını yıkar suyunu içerim arkadaş.

Yani kadını insan yerine koyma dahil anne sevgisi palavrası.

Tecavüz halinde kadın öz anne nedir eril de öz baba ya da abi nedir tanımlar.

Bu kadın aynı zamanda beni doğuran yaratan olduğundan ben varsayımlar ilaha da kendi yaratanım a gosterdiğim saygıyı da gosteriyorum.

Normal zamanda ise kişi öz annesini evlatlığı yapmış benziyor.

Neyse önemli olan şu biz esasen duygu denen şeye göre tanım yaparız. Buna gore tecavüz olgusu öz babasının veya abisinin öz kızına ya da bacısına yaptığı şeydir.

Bu duruma ilahın karışması isteniyorsa kişi kendisini doğuran kadına saygı duymadan bu talebi palavra olarak kabul edilir.

Kadının insan olup olmadığı tecavüzün anlattıkları çerçevesinde cariye kole nedir açıklamak lazım.

İlahın ayetlerini savunmayı beceremeyecekseniz millete alay konusu edecekseniz bu tartışmalara da girmeyin. Zira derhal ötelenir ağzı anne baba diyen ancak özü ne olduğu bilinen tarafa atılırsınız.

• Bir kız çocuğu olarak duşunun. Herkes bir şekilde bu kız çocuğunu ileride savaş zulmu tecavüz vs. Nin olabileceği bir dunyada Allem kullem edip anne etmeyi düşünüyor.

Her taraf şarap ırmağı kafalar kıyak ve cennetteyiz anlaşılan

İki de huri geldi mi olay bitti

Ben biraları getiririm sen kırbaçları hazırla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 10 Ekim 2018; 9:29:42 >
  • Evrimin hatası insanımsıyı akılcı olarak tespit değil çiftleşme uğruna hayvandan aşağı muameleyi zaruret görmesi. Bunu kendine layık gore bilirsin. Başkasına karışamazsın.

Halbuki yaratıcı inancında ben ve annem zaten var? Olduğunuz yerde zıplayıp zıplayıp kafayı yemenin alemi yok.

Ye iç hayatını yaşa. Karşındaki annen ise laf etmemesi ederse rahmet kim ben kim deyip ilahı birlemesi ve tecavüze uğrarsa nedenini bilmesi, evlat yamuk yapıp yan çizip ilahın katında rabbimizsin derken ben ilaha değil zaten sana demiştim(yuh denir ancak böylesi de varmış) derse onun lübneliğinin anlaşılıp kadının aynı ilahtan yardım istemesi anlaşılamaz bir şey olmayarak ilahın gazabını açıklaması yadsınacak bir şey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 10 Ekim 2018; 11:35:56 >
  • kölelik nedir abi?
    cariye ne ya?
    savaşta kocasını öldürdüğün kadını bafilemenin "helal" olması nedir?

bunları gördükçe 10 yıl önceki dindarlığımdan eser kalmadı yeminle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows95

kölelik nedir abi?
    cariye ne ya?

Ben bir insanın dinden çıkmasının veya dindarlığının azalmasının felsefi sorunlarla çok da mümkün olmadığını düşünüyorum.Tabii olanlar vardır ama somut şeyler soyut şeylerden daha etkili oluyor kanımca, en azından ben de öyle oldu.
  • HADO77 kullanıcısına yanıt

• Tüm zamanlar için var olan, evrensel olduğunu iddia eden, bir tanrı tarafından gönderildiği söylendiği bir din için çok çok çok fazla çelişki, mantıksızlık var... anlamadığım konu ise, Kuranı anlayarak okuyanlar bunun farkına varıyor, ama yine de uydurmalarla, yorumlarla gerçek islamı eğip büküp masumlaştırmaya, doğru göstermeye çalışıyor... bunu yaparken de kendi kafalarındaki soru işaretleri bile gitmiyor...

Tüm insanları yaratan bir Tanrı'nın köleliğe izin vermesi veya sizin masumlaştırma çabalarınızda ki gibi "geçiş süreci" tanıması mantıksızlığa çok iyi bir örnektir. Bu arada geçiş süreci falan da yok. Modern dünyada gerçek islam sadece İşid tarafından uygulanmıştır, yaptıkları tüm faaliyetleri ayetlerle desteklebiliyorlar, ama Türkiye Cumhuriyeti uydurma Islamı'nın Kurandaki ayetlerle alakası yok...

İşid köle pazarı kuruyor, gerçek islam bu değil diyor bizim Türkler, halbuki kapı gibi ayet var...

Sonra bu da kölenin imtihanı mı diyorsunuz bu duruma?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Hero Boy

quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Tam olarak okumadiniz galiba hocam onlar ırzlarını muhafaza edenlerdir diyor ama eşleri ve cariyeleri müstesna diyor yani onlarla ilişkileri günaha girmiyor ayrıca köle olarak kullanmalarıda ayrı bir çelişki, islamda köle düzenine karşı çıkılıyordu benim bildiğim.

Kardeş İslam'da kölelik var ama onlara yediğinden, içtiğinden vermek şartıyla birde iyi davranmak gerekiyor

Alıntıları Göster
    demekki insan tarafından yazılmış.Hemde bir erkek tarafından. Gökten inseydi kölelik diye bir şey olmazdı. Gökten inseydi insanlar eşit olurdu.
    Yani biraz kafa yorsan bu din kitaplarında yazılanların ne kadar saçma olduğunu görürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

demekki insan tarafından yazılmış.Hemde bir erkek tarafından. Gökten inseydi kölelik diye bir şey olmazdı. Gökten inseydi insanlar eşit olurdu.
    Yani biraz kafa yorsan bu din kitaplarında yazılanların ne kadar saçma olduğunu görürsünüz

Kölelik olmasaydı zenginlerin ayak işlerin kimler yapacaktı örnek olarak kendimden örnek vereyim ben MOPAŞ marketlerinde çalışıyorum MOPAŞ'ın kaymağını yiyen ve kar üstüne kar yapan MOPAŞ'ın sahipleri bizede işin hamallığı kalıyor sabahtan akşama kadar köle gibi çalışıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: tomshardware

kölelik nedir abi?
    cariye ne ya?

Bunları 10 yıl önce bilmiyormuydunuz ?

• quote:

quote:

Kölelik olmasaydı zenginlerin ayak işlerin kimler yapacaktı örnek olarak kendimden örnek vereyim ben MOPAŞ marketlerinde çalışıyorum MOPAŞ'ın kaymağını yiyen ve kar üstüne kar yapan MOPAŞ'ın sahipleri bizede işin hamallığı kalıyor sabahtan akşama kadar köle gibi çalışıyoruz

Tepecikli insanlara kulluk etme sadece Allah'a kulluk et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

quote:

quote:

Tepecikli insanlara kulluk etme sadece Allah'a kulluk et.

Sendemi Brütüs

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.