Bildirim
mustafa armağan'ın ortaya koyduğu en büyük eser nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tatmin olduysan pisti işgal etme, hadi canım -
Sen benim konu mu işgal ettin zaten zorla elinden tutup getirmedim buraya. -
En büyük eseri yalan söylemek,bulduğu belge(sözde) ve kaynakları kafasına göre yorumlayıp yeniden kurgulamak... -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkMogol
Sen benim konu mu işgal ettin zaten zorla elinden tutup getirmedim buraya.
madem sizin konunuz tapusunu gösterin öyleyse, milletin forumuna babanızın malı gibi davranmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milletin formunda bana hakaret ederken sesin çıkmıyor. -
İlber Ortaylıda Mustafa Armağanda yurt dışında tanınmaz.Anca Türkiyede boruları öter.Hele ilber ortaylı tam bir ''overrated ''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaaaa -- 10 Nisan 2015; 22:02:45 > -
quote:
Milletin formunda bana hakaret ederken sesin çıkmıyor.
hakim miyim savcı mıyım madem hakaret ediyor git dava et!!! sıkıyor mu!!!
Bunu diyeceğine konunun arasına girmeseydin daha mutlu olurdum.Hadi güle güle. -
quote:
Orijinalden alıntı: karakartal1453
İlber Ortaylıda Mustafa Armağanda yurt dışında tanınmaz.Anca Türkiyede boruları öter.Hele ilber ortaylı tam bir ''overrated ''
İlber Ortaylı 5 dil bilir, Topkapı Sarayını 7 yıl yönetmiş, Dünya'dan plaket ve madalya almıştır.Hani,yurt dışında bilinmezler, dedin ya bak İlber Ortaylı biliniyor muş. -
quote:
Bunu diyeceğine konunun arasına girmeseydin daha mutlu olurdum.Hadi güle güle.
benim sizi mutlu etme gibi bi görevim yok bilmiyorum oradan endorfin gibi mi görünüyorum!!?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: karakartal1453
İlber Ortaylı 5 dil bilir, Topkapı Sarayını 7 yıl yönetmiş, Dünya'dan plaket ve madalya almıştır.Hani,yurt dışında bilinmezler, dedin ya bak İlber Ortaylı biliniyor muş.
Topkapı sarayını yöneten yüzlerce kişiden biri desene.Diğerlerini biliyormusun peki ? Bilmiyorsun.Yani o dediğin bilinirlik yönünden önemli birşey değil.Daha fazla zorlama.İlberden bir cacık olmaz.Ancak Nur Yerlitaş gibi caps yüzü olabilir. -
Osuruktan Teyyare adlı şaheseri var benim bildiğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X