Şimdi Ara

mustafa armağan'ın ortaya koyduğu en büyük eser nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mustafa Armağan'ın ortaya koyduğu en büyük eser nedir?

Bir kaç video vereyim.

• tatmin olduysan pisti işgal etme, hadi canım
  • Sen benim konu mu işgal ettin zaten zorla elinden tutup getirmedim buraya.
  • En büyük eseri yalan söylemek,bulduğu belge(sözde) ve kaynakları kafasına göre yorumlayıp yeniden kurgulamak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkMogol

Sen benim konu mu işgal ettin zaten zorla elinden tutup getirmedim buraya.

madem sizin konunuz tapusunu gösterin öyleyse, milletin forumuna babanızın malı gibi davranmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin formunda bana hakaret ederken sesin çıkmıyor.
  • İlber Ortaylıda Mustafa Armağanda yurt dışında tanınmaz.Anca Türkiyede boruları öter.Hele ilber ortaylı tam bir ''overrated ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaaaa -- 10 Nisan 2015; 22:02:45 >
  • quote:

Milletin formunda bana hakaret ederken sesin çıkmıyor.

hakim miyim savcı mıyım madem hakaret ediyor git dava et!!! sıkıyor mu!!!

• Bunu diyeceğine konunun arasına girmeseydin daha mutlu olurdum.Hadi güle güle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartal1453

İlber Ortaylıda Mustafa Armağanda yurt dışında tanınmaz.Anca Türkiyede boruları öter.Hele ilber ortaylı tam bir ''overrated ''

İlber Ortaylı 5 dil bilir, Topkapı Sarayını 7 yıl yönetmiş, Dünya'dan plaket ve madalya almıştır.Hani,yurt dışında bilinmezler, dedin ya bak İlber Ortaylı biliniyor muş.
  • quote:

Bunu diyeceğine konunun arasına girmeseydin daha mutlu olurdum.Hadi güle güle.

benim sizi mutlu etme gibi bi görevim yok bilmiyorum oradan endorfin gibi mi görünüyorum!!?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakartal1453

İlber Ortaylıda Mustafa Armağanda yurt dışında tanınmaz.Anca Türkiyede boruları öter.Hele ilber ortaylı tam bir ''overrated ''

İlber Ortaylı 5 dil bilir, Topkapı Sarayını 7 yıl yönetmiş, Dünya'dan plaket ve madalya almıştır.Hani,yurt dışında bilinmezler, dedin ya bak İlber Ortaylı biliniyor muş.

Topkapı sarayını yöneten yüzlerce kişiden biri desene.Diğerlerini biliyormusun peki ? Bilmiyorsun.Yani o dediğin bilinirlik yönünden önemli birşey değil.Daha fazla zorlama.İlberden bir cacık olmaz.Ancak Nur Yerlitaş gibi caps yüzü olabilir.
  • Osuruktan Teyyare adlı şaheseri var benim bildiğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.