mustafa hocanın yardımcıları kim allah aşkına biz adamlardan transfer bekliyoruz. onlar daha hocaya yardımcı bulamadı hadi sezon başı hamza hoca kimseyi istemedi siz herkesi alıyordunuz ee hani nerde yardımcılar yok nerde flaş transferler hamza hocanın aldırmadıkları düzeyinde yok peki o zaman sezon sonu yine hoca yaptırmadı mı diyeceksiniz bu yönetim vizyonsuzluğudur. Eğer uefada iyi bir yere gelecek takım yaratmayacaksınız mançini dönemi gibi gereksiz transferler yapmayın sezon sonu gençleri işleyecek bir hoca getirin kadroyu temizleyip yeni bir takım yaratın bir sene daha bekleriz benim görüşüm bu yönetim suçunu fark etmeli gençlerle çalışabilecek bir hoca gelmeli ve takım komple gençleştirilmeli bir sezon beklerim ben beklemeyecek varmı ? allah aşkına daha hocasına yardımcı bulamayan yönetimden transferde doğru yapmasını bekleyen varmı?
Bu adam ne diye geldi onu da anlamadım. Hamza da yanlış değişiklikler yapıyordu bu da yapıyor. Maç 1-1 olmadan önce Bilal'i al diye yalvardık 20 dk sonra aldı gol oldu
hoca'nın belki de en büyük transferleri olacak yardımcıları. Denizli teknik direktör yetiştirecek. onun için de en uygun adamı arıyor. 2017-2018 teknik direktörümüz denizlinin yakın zaman da yardımcılığına getireceği kişi olabilir tabi denizli gitmezse. ilk geldiği günde zaten bunun sinyallerini vermişti açıklamalarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal yaratik
hoca'nın belki de en büyük transferleri olacak yardımcıları. Denizli teknik direktör yetiştirecek. onun için de en uygun adamı arıyor. 2017-2018 teknik direktörümüz denizlinin yakın zaman da yardımcılığına getireceği kişi olabilir tabi denizli gitmezse. ilk geldiği günde zaten bunun sinyallerini vermişti açıklamalarıyla.
Aga adam ekip kuracam diye Atletico maçına çıkmadı. Aradan haftalar geçti daha yanında birini göremedik.