Şimdi Ara

Mustafa Kemal ATATÜRK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
12
Favori
68.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Massaimassai

Biri yapar biri konuşur. Aradaki bariz fark budur! Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıkları ortada. Sen ne yaptın onun yaptıklarını konuşmaktan ve yazmaktan başka ona bakmak lazım:))

Mustafa Kemal Atatürk'ü takdir etmek ve beğenmek iyide sen ne yaptın? Hayata ne katkın oldu diye sormazlar mı insana!? Keşke kimileri onun gibi ilim ve irfan sahibi olabilselerdi. Sadece kendilerine verilen bilgilere sadık kalmayıp daha ileri götürebilselerdi... Ne yazık ülkemizde biat kültürü hep üstte:) Biat kültürü muhafazakardır ileri gidemez. Hep geri döner... Dön babam dön fasit daire:)) Keşke Atatürk ten feyz alabilseydiniz... Yani yapabilme ve değiştirebilme muktedirliğinde olabiseydiniz. Ne yazık hayatın gerçeği biri feyz alır ileri götürür diğeri ha bire övünür:))

• quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

hayırdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

hayırdır

Çocukluğumu özledim bayrak sallardık ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20burak1991

Ingiliz krali VIII. Edward Istanbul'a Atatürk'ü ziyarete geldigi zaman, Atatürk kendisine bir aksam ziyafeti vermisti. Ziyafetten önce, "Bana Ingiltere sarayinda verilen ziyafetler ne sekilde olur, onu bilen birisini, yahut bir asçi bulunuz!" dedi. Ve nihayet bu sofra merasimini bilen bir zattan ögrenerek sofrayi o sekilde düzene koydular...
    Aksam kral sofraya oturunca kendisini kral sarayinda zannederek memnun oldu. Atatürk'e dönerek: "Sizi tebrik eder ve tesekkür ederim. Kendimi Ingiltere'de zannettim" diyerek memnuniyetini bildirdi. Sofraya hep Türk garsonlar hizmet etmekte idi. Bunlardan bir tanesi heyecanlanarak, elindeki büyük bir tabakla birdenbire yere yuvarlandi. Yemekler de halilara dagildi. Misafirler utançlarindan kipkirmizi kesildiler. Fakat Atatürk Kral'a egilerek: "Bu millete her seyi ögrettim, fakat UŞAK'lığı ögretemedim!" dedi. Bütün sofradakiler Atatürk'ün bu sözlerine hayran oldular. Atatürk garsona da "vazifene devam et" emrini verdi.

(atatürk le ilgili en begendiğim hikayelerden birisi budur)
    (anıda olabilir gerçekliği hakkında bir bilgim yok.bana anlatıldıgı sekli ile böyle)

Atatürk'ü daima sevdim daima saygı duydum. Ve küçükken bu olayı öğrendiğimde. Sevgi ve saygıma, hayranlık, şükran ve aşk eklendi. Hayatımda duyduğum en muhteşem en zeki cevaptır bu. Hatırlattığın için teşekkürler.

• arkadaslar soyle bir seybduymustum,

"ataturk latife hanimla evlidir, fakat fikriyeyi sevmektedir, latife aralarina girmistir hatta ataturkun annesi vefat edince cenazesine latife hanim tarafindan gonderilmedigi one surulur. " boyle anlatmisti tarih hocasi, var mi bi dogruluk payi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme.
  • Konu kilitli değil. Ancak bu sayfadaki ilk mesajtan dolayı sanırım cevapla özelliği açık değilmiş gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer
    Konu kilitli değil. Ancak bu sayfadaki ilk mesajtan dolayı sanırım cevapla özelliği açık değilmiş gibi görünüyor.

Biraz daha açar mısın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer
    Konu kilitli değil. Ancak bu sayfadaki ilk mesajtan dolayı sanırım cevapla özelliği açık değilmiş gibi görünüyor.

Biraz daha açar mısın hocam

Özel ileti.
  • Konuya mesaj atılabiliyor mu?
  • Sıkıntı tamamdır giderildi.
  • Tekrar üste taşıyorum o zaman
  • quote:

Tekrar üste taşıyorum o zaman

Bu konunun uçurulduğunu düşünmüştüm, konunu buralarda bir yerlerde olduğunu göremedim. Eskiden büyük fontlarla yazılı olan başlığımız, şimdi neden küçültüldü yönetici bey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

Bu konunun uçurulduğunu düşünmüştüm, konunu buralarda bir yerlerde olduğunu göremedim. Eskiden büyük fontlarla yazılı olan başlığımız, şimdi neden küçültüldü yönetici bey?

Üst konular için bu font standarttır. Yeni mesaj geldikçe font belirli süre için kalın gözükür.
  • quote:

quote:

quote:

Üst konular için bu font standarttır. Yeni mesaj geldikçe font belirli süre için kalın gözükür.

3 kuruşluk laptop reklamları büyük fontta yazılabiliyorsa, yıllardır en üst köşede duran bu köşemizin başlığıda, en tepede, normal fontlarında yazılmalıydı.........

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 kuruşluk laptop reklamları büyük fontta yazılabiliyorsa, yıllardır en üst köşede duran bu köşemizin başlığıda, en tepede, normal fontlarında yazılmalıydı.........

Reklam işleri bizlerden bağımsızdır. Üst konular için-bir yetkili açmadıysa- tek font şekli budur

• gozlerim doldu

• Şimdiki halimizi görse atatürk ne derdi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.