Şimdi Ara

Mustafa tekinay fizik nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar mustafa tekinayin dvd cozumlu soru bankasini ve konu anlatim videosunu almak istiyorum.konu hakkinda bilgi sahibi olsamda sorulari yorumlayamiyorum kisacasi fizikle basim dertte diyebilirim.
    Bu kitabi ve hocanin konu anlatis stilini bilenler yardimci olurlarsa sevinirim.Hocanin 20ser dakikalik konu anlatim videolari var internette.Parayla sattigi konu anlatimdan bunun farki nedir.Ayrica dershanemdeki hocalar Finalin video cozumlu soru bankasinida oneriyolar final alsam pisman olurmuyum hedef lys fizik 20net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mustafa tekinayın konu anlatımlısından haberim yok ama soru bankası çok kaliteli. ben kullanmıştım. değişik ve belli soru kalıplarından hazırlanmış bi kitap ve tüm hepsinin çözümü güzelce anlatılmış. fizikte pek iyi değildim sayesinde biraz düzelttim. öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senturie

mustafa tekinayın konu anlatımlısından haberim yok ama soru bankası çok kaliteli. ben kullanmıştım. değişik ve belli soru kalıplarından hazırlanmış bi kitap ve tüm hepsinin çözümü güzelce anlatılmış. fizikte pek iyi değildim sayesinde biraz düzelttim. öneririm.

Aynen ya gidip alicam bende finalle falan ugrasamam mustafa hoca soruyu cok kaliteli anlatiyo finalin video soru cozumundeki anlatimlar cok pasif aklima iyice yatti yani

• aynen al soru bankasını hepsini çöz sonra çözümlerini dinle bi sıkıntın kalmaz gibi. başarılar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: senturie

aynen al soru bankasını hepsini çöz sonra çözümlerini dinle bi sıkıntın kalmaz gibi. başarılar:)

dostum soru bankası ygs-lys ortakmı ve ayrıca kac sayfa toplam
    Bide aklıma takılan su soru var şimdi mustafa hocanın sitesinde konu anlatımları mevcut bedava ve ayriyetten dvdsi var konu anlatımlı bunların birbirinden ne farkı var acaba bilen varmı
  • Up

• benim ki yarın gelir işlerden aldım.ygs lys fizik soru bankası karışık güzel kitap...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Kimya Aydın mı Palme mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendie

benim ki yarın gelir işlerden aldım.ygs lys fizik soru bankası karışık güzel kitap...

Bende almayi dusunuyorum dostum bakirkoy subesinden alicam direk konu anlatimi varmi sende mustafa hocanin memnunmusun

• konu anlatımlı yok ben teknofemi kullanıyorum tekinay hiç bir şey bilmeyenler için iyi ama benim gibi temeli olan biri için zaman kaybı bir şey bilmiyorsan çok şey katar tekinay...
  • geçen hafta sipariş geldi pazar günü sipariş ettim cuma günü gelmiş ama evi bulamadıkları için cumartesi günü getirdiler.
    ben konu anlatımıyla birlikte aldım kitabı kullanmaktayım şuan ve çok büyük bir özgüven geldi bana fiziği sevmeye başladım sanki eğer fizik adam gibi halledecem diyosan al yani kaçırma ben hiç pişman değilim iyikide almışım diyorum
  • kitapları icin bir bilgim yok fakat şöyle söyleymi :

internetten videolarını takip ediyorum konuların mesela dinamikten 0a yakınken 35 dk videolarını izlemem sonucu baya çözmeye başladım.

iyi anlatıyor, gerekli yerleri veriyor çözümlerde adam iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

kitapları icin bir bilgim yok fakat şöyle söyleymi :

internetten videolarını takip ediyorum konuların mesela dinamikten 0a yakınken 35 dk videolarını izlemem sonucu baya çözmeye başladım.

Dostum peki konu anlatimini almaya kalksam sadece lyssi yeter dimi cunku ortak konular lys konu anlatim ve soru bankasi isimi gorur heralde

• benim fizik dersim 0 arkadaşlar . hangi hocayı önerirsiniz ? mustafa tekinayda dinledim ama ondada zorlandım bu cos sin olaylarından pek anlamadım...
  • 2.baskısı çıktımı onların
  • Arkadaslar mustafa hocanin sadece lys konu anlatimini alsak yeterli olurmu acaba bilen varmi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokmen39

quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

kitapları icin bir bilgim yok fakat şöyle söyleymi :

Dostum peki konu anlatimini almaya kalksam sadece lyssi yeter dimi cunku ortak konular lys konu anlatim ve soru bankasi isimi gorur heralde

kitaplarını vs hiç bilmşyorum hocam
  • lys ve ygs dvdli konu anlatımları ayrı olarak satılıyor. lys alsak ygs konularıda var mı içinde?
  • Ya aslinda bende konu anlatimiyla beraber almayi dusunuyodumda simdi.alsak gelmesini beklicez yok dvdler calismicak problem olucak yok usb onay kodu bilmemne problem yasamaktansa bakirkoydeki subesine gidicem sadece kitabi alicam konu anlatiminida artik dergisiydi videosuydu halletmeye caliscaz

• Up

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.