Bildirim
Mustafa Yağcı (MY) Kitapları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Müfredatta bağlı kalmadan gerçek matematik ve geometri öğrenmek için parasına değer bence. Mustafa Yağcı'nın Nesin Matematik Köyündeki mat2 ve geometri derslerini dinlemişliğim vardır ve matematiği sevmemde etkisi büyüktür. Alamayacak durumda değilsen PDF falan arama emek hırsızlığıdır. Piyasadaki abidik kubidik sadece sınava ve müfredattan sorulabilecek sorulara yönelik kitaplara 30-40-50 TL veriliyorsa Mustafa Hoca'nın kitaplarına o fiyat verilir. Üstelik kitaplar kalın. Para verdim diye üzülmeyin piyasadaki incecik kitaplara da aynı parayı veriyorsunuz. Matematik ve geometriyi sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. Sırf sınav için matematik öğrenenler almasa daha iyi olur. -
Up -
Hafif MY mi? Orta MY mi? -
Anlayamadım hocam hafif orta derken? -
Pdf demek çakma demek, çakma ise emek hırsızlığı adam o kadar uğraşmış etmiş seb emeğini iterek pdf alırsan senin sınava çalışmanda da bazı nedenler emeğini itebilir unutma dememe bakma 55₺ fazlaymış bulursam atarım link kardeşim (: -
tyt de 38 1 yaptıysam onun sayesindedir . Çok iyi kitap mutlaka alınmalı fiyata bakılmadan -
Hocam geometri serisini kullandınız mı? Kullandıysanız fikriniz nedir? -
6 kitabın 6 sınıda aldım matları full çözdüm ama geometrisine dokunmadım . Biraz üst düzey kaçmış hele bu seneki sınav sorularına göre -
zaten hatif orta diye ayrim yokmuş galiba. Neyse bahsettiğim şey mitral yetmezlikti. -
Kısacası sadece sınavda yapmak için alıyorsan alma. Bu kitaplarda müfredat ayrımı yoktur ve gerçek mat geo öğrenmek isteyenler içindir. Amacın gerçek mat geo ise düşünmeden al. -
up
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Pdf demek çakma demek, çakma ise emek hırsızlığı adam o kadar uğraşmış etmiş seb emeğini iterek pdf alırsan senin sınava çalışmanda da bazı nedenler emeğini itebilir unutma dememe bakma 55₺ fazlaymış bulursam atarım link kardeşim (:
|
tyt de 38 1 yaptıysam onun sayesindedir . Çok iyi kitap mutlaka alınmalı fiyata bakılmadan
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X