Şimdi Ara

Mustafa Yağcı MY MATEMATİK,MY GEOMETRİ serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
28.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burgamer kullanıcısına yanıt
    my mat 3 kullanıyorum tüm formüllerin kanıtını yapıyor kitap
  • Fem Simetri bitirdikten sonra netim 33 civarındaydı. Eğer çok büyük işlere gerek yok diyorsan simetri al geç, MY serisi çok vakit kaybettirir, diğer derslere yeteri önemi verebilirim diyorsan o zaman al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benaydinlatamadimgeceyi -- 5 Ağustos 2017; 13:49:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabın icinden foto atabilecek varmı nasıl video cözümlümü??

• Ygs adına bi kitap çözücem karekök mü başka bi kaliteli kitap mı derken kararsız kaldım. Bu da baya iyiymiş ama çok vakit mi alıyo cidden?

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: _headache

kardeş internette var zaten vazgeçtimde bana şöyle simetri dışında önerebileceğin mat 2 kitabı varmı sağlam fdd mat 2 nasıldır? Simetriyide çözmeye calısacagım

Bana mı dedin? Şöyle söyleyeyim FEM Simetri'den daha iyi konu anlatımlı kitap bulamazsın.Ama başka kitap istiyorsan bence daha iyisi şu fasiküller var.Bunlar pek bilinmedik yayınlar ama gerçekten harika anlatıyorlar ve hiçbir kitapta bulamayacağın sayıda çözümlü örnek var.Model sorulu yine.Bunları edinebilirsin.Tavsiye ederim.Konu en iyi Simetri'den ve bu fasiküllerden öğrenilebilir.
    FDD'nin kitaplarının kapağının tasarımı bile berbattır.Kitaptaki sayfaların tasarımı da berbattır.Bence FDD Matematik sınavlara yönelik bir kitap değildir.Arkadaşlarımdan alanlar vardı sırf yazılılara çalışmak için almışlardı soru bankasını.Final yayınları son yıllarda pek geliştiremedi kendisini.Bugün git bir final denemesi al,bir zaman denemesi al,bir de bildiğin FEM denemesi al,bir de bu yılki YGS'yi al.Matematik testini aç ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Şu fasiküller dediğimiz hangi fasiküller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

2012'de yazmıştım mesajı. Yayın ismini tam hatırlayamayacağım. Ancak Google araması yapınca birkaç sonuç geliyor. Bir kitapçıya gidip incelemenizi tavsiye ederim. Benim kullandığım hangi yayındı hatırlayamıyorum, belki Apotemi'ydi, emin değilim.

İyi çalışmalar.
  • Up lütfen ben aldım ancak kullanmakta tereddütteyim çok fazla zamanımı yiyor geometride 4 5 dakikada bir soru çözünce sevinir hale geldim.(çok zaman yiyor ancak görüşü arttırıyor) yine de kararsızım başka bir kaynaktan daha az zamanda daha çok soru da çözülebilir diye. Sizce MY Matematik ve Geo'ya devam etmeli miyim?
  • kullandım

konu anlatımlı kitap alınıcaksa my matematik ve fem simetriden birisi alınmalıdır

(bence geoda my,matta fem simetri)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.