Şimdi Ara

Mustafa Yağcı MY MATEMATİK,MY GEOMETRİ serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
28.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu seriler nasıldır? Soruları kolaymıdır? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.Bana iyi gibi geldi açıkçası.Ben klasik matematik kitaplarından hoslanmıyorum.Böyle kimse mantığını açıklamaya çalışmıyor yada ben anlamıyorum mesela fem simetri.Tamam çalışınca yapıyorum soruları falan çözüyorum fakat kavramış gibi olmuyorum.Bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz veya benim sorunuma çözüm olacak güzel bi yayın varmı ?

• Soruları hoca seninle konuşur gibi anlatıyor.Soruları fena değil.Normal bir test kitabında bulunabilecek sorular.Ama çözümlü örneklerde değişik soru tipleri gösterilmiş.İnternette ararsan mat1-2 kitapları var.İndirebilirsin.Ama geometrisi internette yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Soruları hoca seninle konuşur gibi anlatıyor.Soruları fena değil.Normal bir test kitabında bulunabilecek sorular.Ama çözümlü örneklerde değişik soru tipleri gösterilmiş.İnternette ararsan mat1-2 kitapları var.İndirebilirsin.Ama geometrisi internette yok
    up up up inceledim güzel gibide başka kullanan varmı beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _headache

up up up inceledim güzel gibide başka kullanan varmı beyler?

Alıntıları Göster
    koskoca forumda bu kitaplar hakkında bişey bilen yokmu beyler
  • quote:

koskoca forumda bu kitaplar hakkında bişey bilen yokmu beyler

Alıntıları Göster
    Matematik olanlar pdf şeklinde var bende.Gayet güzel bence.Trigonometri kısmını yazıcıdan çıkardım çalıştım.Soruları çok ağır değil zaten baya bi çözümlü soru mevcut.Konu anlatışı da güzel adamı gerçekten karşında oturuyor da dinliyorsun gibi.(Tabi bana göre )

Geometri de hocada vardı arada alırdım kullanmak için ve bu kitabı hemen almalıyım dedim diğer kaynaklarda görmediğim formülleri görmüştüm.Adam neyin nerden geldiğini güzelce anlatıyor.Bulamamıştım geometrisini ama bugün karşıma çıktı ve almayı düşünüyorum.

Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: albatross_

Matematik olanlar pdf şeklinde var bende.Gayet güzel bence.Trigonometri kısmını yazıcıdan çıkardım çalıştım.Soruları çok ağır değil zaten baya bi çözümlü soru mevcut.Konu anlatışı da güzel adamı gerçekten karşında oturuyor da dinliyorsun gibi.(Tabi bana göre )

Geometri de hocada vardı arada alırdım kullanmak için ve bu kitabı hemen almalıyım dedim diğer kaynaklarda görmediğim formülleri görmüştüm.Adam neyin nerden geldiğini güzelce anlatıyor.Bulamamıştım geometrisini ama bugün karşıma çıktı ve almayı düşünüyorum.

Tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    oh be kardeşim ya sağolasın bende almayı düşünüyorum acaba mat 1 i alsammı yoksa direk mat 2 yi mi alıyım diye düşünüyorum.Mat 1 de 19 20 net cıkarabilecek seviyedeyim daha bi test kitabı k.a kitabı çözmüşlüğüm yok ama dershaneyle ilerletirim diye düşünmüyorda değilim.simetri setinimi çözsem bu kitabı mı alıp çözsem ?

• quote:

oh be kardeşim ya sağolasın bende almayı düşünüyorum acaba mat 1 i alsammı yoksa direk mat 2 yi mi alıyım diye düşünüyorum.Mat 1 de 19 20 net cıkarabilecek seviyedeyim daha bi test kitabı k.a kitabı çözmüşlüğüm yok ama dershaneyle ilerletirim diye düşünmüyorda değilim.simetri setinimi çözsem bu kitabı mı alıp çözsem ?

Alıntıları Göster
    Ben simetri kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım henüz.Ama MY iyidir.Al derim ben.
  • quote:

Arkadaşlar bu seriler nasıldır? Soruları kolaymıdır? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.Bana iyi gibi geldi açıkçası.Ben klasik matematik kitaplarından hoslanmıyorum.Böyle kimse mantığını açıklamaya çalışmıyor yada ben anlamıyorum mesela fem simetri.Tamam çalışınca yapıyorum soruları falan çözüyorum fakat kavramış gibi olmuyorum.Bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz veya benim sorunuma çözüm olacak güzel bi yayın varmı ?

FEM Simetri'de olayın mantığını açıklamaya çalışır çoğu konuda.Mustafa Yağcı dediğimiz hoca yıllar önce FEM'deki geometri sorularını kırpıp sitesinde yayınlayan hocaydı.Sonradan işi ilerletti kitap çıkarttı.Arkadaşlarımdan alan vardı.Sanırım kitabı ilk 3,5 yıl önce çıkarttı.Pek de farklı bir kitap olduğunu zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Arkadaşlar bu seriler nasıldır? Soruları kolaymıdır? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.Bana iyi gibi geldi açıkçası.Ben klasik matematik kitaplarından hoslanmıyorum.Böyle kimse mantığını açıklamaya çalışmıyor yada ben anlamıyorum mesela fem simetri.Tamam çalışınca yapıyorum soruları falan çözüyorum fakat kavramış gibi olmuyorum.Bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz veya benim sorunuma çözüm olacak güzel bi yayın varmı ?

FEM Simetri'de olayın mantığını açıklamaya çalışır çoğu konuda.Mustafa Yağcı dediğimiz hoca yıllar önce FEM'deki geometri sorularını kırpıp sitesinde yayınlayan hocaydı.Sonradan işi ilerletti kitap çıkarttı.Arkadaşlarımdan alan vardı.Sanırım kitabı ilk 3,5 yıl önce çıkarttı.Pek de farklı bir kitap olduğunu zannetmiyorum.
    kardeş internette var zaten vazgeçtimde bana şöyle simetri dışında önerebileceğin mat 2 kitabı varmı sağlam fdd mat 2 nasıldır? Simetriyide çözmeye calısacagım

• quote:

kardeş internette var zaten vazgeçtimde bana şöyle simetri dışında önerebileceğin mat 2 kitabı varmı sağlam fdd mat 2 nasıldır? Simetriyide çözmeye calısacagım

Bana mı dedin? Şöyle söyleyeyim FEM Simetri'den daha iyi konu anlatımlı kitap bulamazsın.Ama başka kitap istiyorsan bence daha iyisi şu fasiküller var.Bunlar pek bilinmedik yayınlar ama gerçekten harika anlatıyorlar ve hiçbir kitapta bulamayacağın sayıda çözümlü örnek var.Model sorulu yine.Bunları edinebilirsin.Tavsiye ederim.Konu en iyi Simetri'den ve bu fasiküllerden öğrenilebilir.
    FDD'nin kitaplarının kapağının tasarımı bile berbattır.Kitaptaki sayfaların tasarımı da berbattır.Bence FDD Matematik sınavlara yönelik bir kitap değildir.Arkadaşlarımdan alanlar vardı sırf yazılılara çalışmak için almışlardı soru bankasını.Final yayınları son yıllarda pek geliştiremedi kendisini.Bugün git bir final denemesi al,bir zaman denemesi al,bir de bildiğin FEM denemesi al,bir de bu yılki YGS'yi al.Matematik testini aç ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Bana mı dedin? Şöyle söyleyeyim FEM Simetri'den daha iyi konu anlatımlı kitap bulamazsın.Ama başka kitap istiyorsan bence daha iyisi şu fasiküller var.Bunlar pek bilinmedik yayınlar ama gerçekten harika anlatıyorlar ve hiçbir kitapta bulamayacağın sayıda çözümlü örnek var.Model sorulu yine.Bunları edinebilirsin.Tavsiye ederim.Konu en iyi Simetri'den ve bu fasiküllerden öğrenilebilir.
    FDD'nin kitaplarının kapağının tasarımı bile berbattır.Kitaptaki sayfaların tasarımı da berbattır.Bence FDD Matematik sınavlara yönelik bir kitap değildir.Arkadaşlarımdan alanlar vardı sırf yazılılara çalışmak için almışlardı soru bankasını.Final yayınları son yıllarda pek geliştiremedi kendisini.Bugün git bir final denemesi al,bir zaman denemesi al,bir de bildiğin FEM denemesi al,bir de bu yılki YGS'yi al.Matematik testini aç ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim çok iyi açıklamışsın.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: csblerdeki zebani

Bu mesaj silindi.
    my matematik-3 kullanıyorum. millet limitte x'i sıfıra götürürken ben arcsinin türevini alıyordum. sadece sınava hazırlamıyor içindeki kanıtlarla matematik öğretiyor, çok iyi kitaplar tavsiye ederim.
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

my matematik-3 kullanıyorum. millet limitte x'i sıfıra götürürken ben arcsinin türevini alıyordum. sadece sınava hazırlamıyor içindeki kanıtlarla matematik öğretiyor, çok iyi kitaplar tavsiye ederim.

Burs gelince alıcam inş pişman olmam
  • Up
  • Hortladı biraz ama, düşüncelerinizi yazabilir misiniz?
  • Gerçekten müthiş bi kitap anlatma şekli çok iyi soru sayısı fazla olmasada çok kaliteli ( matematik serisi ) geometrisini gühiç beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krmngtrncxl

Gerçekten müthiş bi kitap anlatma şekli çok iyi soru sayısı fazla olmasada çok kaliteli ( matematik serisi ) geometrisini gühiç beğenmedim
    Up.
    Bilmeyenler yararlansın diye
  • Uppe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leobolt -- 29 Mart 2017; 0:50:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.