valla al birini vur ötekine, ikisinden de haz etmem... lakin tarkan -mustaa karşılaştırması yapmaya gerek yok, biri dünya çapında tanınıyor diğeri bölgesel sanatçımız
tarkan mı dünya çapında arkadaş yapma peki o zaman tarkan dünya çapında tanınıyorsa kylie brıtney gibi isimler uzay çapında tanınıyo basının bu abartışlarına kanmayalım zaten mustinin son dönemde ki yurt dışı çalışmaları oldukça başarılı bi çok ülkede liste başında yerellik bi durumu kalma dı anlıyacağın
[Deleted by Admins]
ya ikiside berbat ama yine de tarkan musti den daha iyi hiç değilse özenti değil
çüşş oha yuhh
tarkan tanınmıyo musti tanınıyo ha ulan yurt dışında kime mikrofon uzatsan herkes oynama şıkıdım şıkıdım,şımarık ı söylüyo be ben daha bir kere istersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar diyen duymadım ikiside dediğim gibi iğrenç ama tarkan mustinin altından girer üstünden çıkar çarpar böler
hadi ya benim amerika havaalanı güvenlik de çalışan amcam var be o diyorki en çok havaalınında çalan aya benzer şarkısı diyo canım siz tarkanınızı alın başka kapılarda abartın zaten bu medya aabartttı tarkanı ulan daha türkiyede mustiyi iboyu ve daha nicelerini kaset satışında geçemeyen kişiyi abrata abarttınız be
hadi yavaş olun yavaş
tabiki musti beeeeeeeeee
kardeş sen mustiyi dinlemeye dvam et bence gerçi tarkanı da dinle ayrıca al sana kaset satışları (tarkanı savunmak istemiyorum ama mustiden çoğu akıllı kişi gibi ben de nefret ediyorum) tarkan şımarık-1.050.000 adet albüm karma-1.265.000 adet albüm dudu-950.000 adet albüm (4 şarkılık albüm)
musti kop-700.000 isyankar-745.000 öncekileri yazmöıyorum bile çünkü hiçbiri 745.000 i geçebilmiş değil daha herif 1.000.000 a bile gelememiş
ne oldu tarkancılar ses gelmiyo oynamıyonuz şıkıdım şıkdım ne oldu
her yerde musti
madem dünya çapındada niye yurt dışında kaseti yok daha yeni çıkacak bırakın abi bunları
mustinin 7. kaseti çıktı avrupada beeeeee
varmı kaseti ha
söylün
musti
arkadaş mustinin vucüduna haryan herhalde ayrıca musti de ses denen bişi yok geçen bir konserini gördüm tv de resmen ıkınıyodu bir türküyü söylemek için detonenin kralını oldu
ya işte alın abi siz nasıl insanısınız ya söyleyin avrupada kaseti çıkmışmı bi de dünya çapında olcak
geçin abi bunları kaset satışıymış yarım saat geçse onları unutursun deyim ya da medyanın yalannına alet oldun deyim deyim ki sana olsun abi bu sözlerimiz
varmı kaseti onu söyleyin bak mustinin 7. kaseti çıkıyo abi
musti abi nusti
beyler sizde müzik keyfi yoksa ben ne yapayım yaratıyımmı yaratmak Allah'a mahsus bi özellik sorulardan kaçmak yerine gelin düello yapalım
yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaç kaseti var dünyada ve kaç bestesi var tabiki iki soruda 0 (yazı ile) sıfır aha aha aha aha
musti
Tarkanı öyle bir büyüttüki medya kesınlıkle tarkan bir reklam ...cok fazla abartılıyor.. aşiri yapmacık itici ve ipne bi tip.. musti daha dogal şarkılarınıda seviyorum..
demi ama helal olsun budur abi 7. kaseti çıkıyo adamın avrupada daha tarkanın kaseti yok
musti
tarkan'a laf yok ikiside güzel sanatçı ben tarkan'cıyım ama musti'nin de güzel şarkıları var. medya reklam olsun diye iksini kapıştırıyor adamlara paparaz de iş çıkıyor. Herifler boş durmamak için elinden geleni yapıyor
adamlara bak tarkan cı musti ci hakkaten ikisi de şarkıcı mı bunlar aksel kaç kaseti var diyosun kaset yapmakla şarkıcı olunsaydı ülkede şarkıcıdan geçilmezdi(zaten geçilmiyo), ikisini de vatandaşlıktan çıkarmak lazım, bu kadar uyduruk sözler olur be kardeşim neymiş pazara kadar değil mezara kadar yok canımm
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
adamlara bak tarkan cı musti ci hakkaten ikisi de şarkıcı mı bunlar aksel kaç kaseti var diyosun kaset yapmakla şarkıcı olunsaydı ülkede şarkıcıdan geçilmezdi(zaten geçilmiyo), ikisini de vatandaşlıktan çıkarmak lazım, bu kadar uyduruk sözler olur be kardeşim neymiş pazara kadar değil mezara kadar yok canımm
cynsure arkadaşım eline sağlık.ikisini toplasan 3 kuruş etmez.avrupada kaset çıkarmak,dünyaca ünlü olmak kriter olmuş olaya bak.sizde çıkarın bi albüm arkadaşlar.klibinixde yarı çıplak 2-3 hatun oynatın.arkaya sabit bir dım-tıs ritmi koyun.sözler için hiç kasmayın.2 aşk-meşk-sex sözü yazın 1 numara olursunuz.ha hergün kamera karşısına geçip televolelerde boy göstermekte şart tabiii azauzhauzhazh
quote:
Orjinalden alıntı: ADSIZ
tarkan şımarık-1.050.000 adet albüm karma-1.265.000 adet albüm dudu-950.000 adet albüm (4 şarkılık albüm)
musti kop-700.000 isyankar-745.000 öncekileri yazmöıyorum bile çünkü hiçbiri 745.000 i geçebilmiş değil daha herif 1.000.000 a bile gelememiş
arkadaşım işine gelen rakamları yazmışsın gölgede aynı albümü 2 Milyon kaset ve 600 Bin adetlik CD we ilk albümü 1.500.000 sattı 3.albümüde 1.000.000 istegin milyon olsun mustafa sandalın 2. albümü tarkanın bütün albümlerini 5 e katlar mustafa sandalın tüm başarısı kendine ait tarkan gibi başkalarına değil tarkanı tarkan yapan şarkılar sezen aksu yıldız tilbe ümit sayın we nazan öncele ait yemiyo kendi yazdığı şarkılarla çıkış yapmak mustinin şakı yapma başarısını tarkanınkiyle tartışmam bile
quote:
Orjinalden alıntı: webber
mustinin şakı yapma başarısını tarkanınkiyle tartışmam bile
muahahah.hangi şarkı YAPMA başarısı??? nihahahahah
bu rakamları siz mi tespit ettiniz, sanatçıların(!) firmaları kendi veriyor bu rakamları siz de inanıyorsunuz bravo
yapmayın arkadaşlar her ewdw bir musti klasiği olan göldede aynı kaseti wardır albümün üstünden 8yıl geçmiş firma niye abartsın internet sitesine girersen görürsün herşeyi inkar edin ama o albümün başarısını kalitesini inkar etmeyin
ne kalitesi arkadaşım bütün sözleri ve müzikleri birbirine benzeyen bi adamın ne başarısından bahsediyosun, bu adamlar böle popüler olurlar ama 20 yıl sonra kimse hatırlmaz bunları bi barış manço bi cem karaca albümü dinle sonra kaliteden söz et...