Şimdi Ara

musti mi tarkan mı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cynsure

ne kalitesi arkadaşım bütün sözleri ve müzikleri birbirine benzeyen bi adamın ne başarısından bahsediyosun, bu adamlar böle popüler olurlar ama 20 yıl sonra kimse hatırlmaz bunları bi barış manço bi cem karaca albümü dinle sonra kaliteden söz et...

abi naptın ya.20 yılmı???adamın 20 gün önceki şarkısı bugün dinlenmiyoki.bir önceki albümünü dinleyen bile yoktur.ne 20 yılı

• quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: webber

mustinin şakı yapma başarısını tarkanınkiyle tartışmam bile

muahahah.hangi şarkı YAPMA başarısı??? nihahahahah

hangi şarkımı yzmakla bitmez ama aya benzer tek geçerim gidenlerden en kötü ihtimalle kop geriye dönmem isyankar sonuna kadar ferda anıl yarkına werdiği bu liste böyle sabaha kadar uzar gider bu kadar yeterli mi mustiyi dinlemiyorsan bile bu şarkıları biliyosundur heralde tabi türkiyede yaşamıyosan o başka gerçi az kaldı adam awrupadada tanınmaya başladı yakında sizin oralarada gelir ünü

• beyler pop müzik dinlemiyorsanız o başka ama tutupta tarkan markan dinleyipte bu adama kötü derseniz size söylicek bi sözüm yok
  • tarkan abi tek kelimeee
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • arkadaş bu şarklıarda kalite deyilse bana bi kaçtane örnek werde görelim şöle yeni jenerasyondan pop şarkıları
  • yeni jenarasyondan pop şarkısı çıkmıyo biz de sana onu diyoruz, hepsi birbirinden kötü bu saydıklarında onlara dahil...
  • yeni jenerasyon pop şarkısı dediğin şeylerin hiç birisi kalite değildir.içinde bu kadar ticari kaygı taşıyan bir müzik kaliteli olamaz.müzik sabit bir ritm üstüne aynı sözlerin tekrarlanması kadar basit değildir...
  • yalnız mustafa sandal ın şu muhabbet kart reklamını beğendim italyan aksanıyla güzel ingilizce konuşmuş, şarkıcılığı bıraksın reklamlarda oynasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

yalnız mustafa sandal ın şu muhabbet kart reklamını beğendim italyan aksanıyla güzel ingilizce konuşmuş, şarkıcılığı bıraksın reklamlarda oynasın...

bence ölsün

• beyler bu tercih meselesidir pop muzikten pek haz etmiyorsanız o zaman eywallah söylücek sözüm yok benim anlatmak istediğim tarkanı göklere çıkarıpta mustiyi aşağı çekmek yanlış ikiside bu sektörde başa baş giden isimler we tarzlarıda birbirlerine çok yakın kimilerine göre musti kimilerine görede tarkan daha iyi
  • musti
  • tarkan
    musti taklitçi kendine has deil
  • nekkkadar gereksiz bi konu deil mi kuzum
  • yok abi ben hala mustideyim

Musti

Tarkan

okmidir
  • değildir ikisini de sınır dışı ve sinir dışı edelim kurtulalım...
  • sorduğun kabahat tabiki tarkan
    hiç olmassa musti gibi taklitçi değil
  • tartışmasız Tarkan
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

nekkkadar gereksiz bi konu deil mi kuzum

AYNEN KUZUM
  • Abi ben şekle bakmam kişilikleriyle de ilgilenmem ama ses konusunda TARKAN ı MUSTi yle karşılaştırmak biraz haksızlık olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.