Şimdi Ara

musti mi tarkan mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışılmaz Tarkan ama soru şöyle olabilirdi Mustafa Sandal mı? Kenan Doğulu mu?
  • İşte Kuzu Kuzu geldim!..

TArKaN eLbette!Musti kim?Mustiii,gel oğlum!Tarkan'a Tarki,Tarko diyen var mı,YOK!

Demek ki neymiş!Kekstra kek değilmiş!Bilimi çarpıtmayalım arkadaşlar!

• tabiki Anthony P appa
  • Hastası değilimdir ama Tarkan derim ben.
  • iki si de deil

• quote:

Orjinalden alıntı: Katta Kapıcıyım

... Tarkan ...

bencede

• vala arkadaşlar ben ikisinide severim dinlerim ama bence tarkan bi adım önde.bu benim görüşüm tabi herkese saygı duymak lazım.ama bu ikisine rezaletlergtsnler bu ülkeden diyen arkadaşlar bna başka bi sanatçı söyleyebilirmi?tabi örnekler pop müziğinden olcak.bu ülkede zaten az gerçek şarkıcı var.bi sezen,sertap,barış manço tek tük sayabliriz.bunları kötüleyen arkadaşlar gdipde jennifer lopez britney dinliyolarsa hiç şaşırmam doğrusu...
  • al birini vur ötekine..
  • pavarotti önde gelir
  • acaba hangisini secsek?? buldumm hicbiri
  • ya musti de fena deildir ama tarkan tabiki çok daha iyi..
  • ben tarkanı hiç sevmem.şarkılarınıda kendisinide.ama mustiyi severim şarkılarını değil kendini.bu yüzden ben musti diyom.
    ---------------------------------------------------------
    hep pop söylemekte olmazki popa karnımız tok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 25 Mart 2005, 14:19:07 >
  • Ceza Da cıvıtmaya başladı yahuu Hep hep hephep sosyal problemler Tamam kardeşim Birazz Da konuyu degiştir müthiş sarkılar söyliyosun . ama degiş biraz ya artı tarkandan daha iyi bir sanatcı yok mustafa :D bütün şarkıları çalmış bilmiyomusunz :d Hırsız herif Deli lan o :D
  • ya tarkan kimmiş abi affedertsiniz kı.ı kırık ulan mustafa sandal varken tarkana yermi kalır beeee

hı hadi bakayım kuzu kuzu tarkan sen git bakıyım

aha aha aha aha aha aha

mustafa sandal her zaman

ehe ehe beim en az 150 tane arkadaşım var ve bunların hiç birisi tarkan hayuranı değil aha aha

tam tersine 12 kişi felan musti manyağıdır

ve tarkan kaseti hiç bi evde görmedim ama musti nerden bakılırsa her evde görüyorum
    yani tarkan medya abartısı
    kaç bestesi varki milletin artığını topluyo neyse yeter her halde

mustafa sandal
  • abi tarkan en azindan orjinal biseyler yapiyo. musti bi yunan sarkisini indiregandi yapti sonra hint miydi o grup panjabinin sarkiyi aynen indirdi millet yedi. isyankar diye uydurdu biseyler iste. eskiden musti süperdi beni aglatma, gidenlerden harika sarkilardi ama su an bozdu bence. tarkan bi kere ses olarak mustiden çok daha iyi. kisacasi tarkan iidir. dinleyelim..
  • ikisini de dinlemeyin kulaklarınıza ve zamanınıza yazık
  • hadi len

mustafa sandal
  • yawü halabu mu konusuluyo tabiki tarkannn

aksellll akıllı ol
  • hadi len gedin oradan tarkan kim santçı sanatçı kim sıradan santçı

ama musti kim sanatçı sanatçı kim dünya da 7 kaseti çıkmak üzere olaan bir sanatçı

sanatçı var sanatçı var

seçim sizin
  • olim hangi yuzle konusuyosun yawüü alalal

adam dünyayı sallıyo

mega star canım bu boru diill
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.