Şimdi Ara

Mutasyonel Falsetto (Puberfoni) konusunda uzman KBB'ci doktor arıyorum? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
15
Favori
26.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sorun bende de var.Yardımcı olursanız sevinirim
  • Banada yardım edin 😞

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır foruma giremiyordum. bir çok arkadaş mesaj göndermiş. tekrar önemli bir şey hatırlatacağım . size videoları gönderiyorum.ama bu konunun içeriğinde yazdıgımız yorumları iyi okuyun . Çünkü videoda izlediklerinizi eksik uygularsanız düzelmeyebilir. Ayrıca videolarla düzelmiyorsa bu düzelmeyeceği anlamına gelmez. Bir şeyi yanlış uyguladıgınız anlamına gelir. Bu yüzden düzelmezse mutlaka ismini verdiğim terapistlerden yardım alın. Herhangi bir terapiste gitmeyin. Zaten bu konuda önemli olan videolardan ziyade ; türkiye düzeltebilecek kim var bu meseleyi. onu öğrenmek. yoksa bir çok işi bilmez terapist gezip ; düzeltemeyince sorunun kendinizde oldgunu sanacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimilyanus -- 28 Aralık 2015; 21:52:35 >
  • maksimilyanus abi bende puberfoni hastasıyım lütfen bir yardımcı ol telefonu açıyorum annem açtı sanıyolar abi
  • Birileri şu videoları bizede göndersin be kardeşim madem adam size gönderiyor videoları sizde bize paslayın be. adama mesaj attıkda kim bilir ne zaman görürde cevaplar.. off off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi single man -- 25 Ocak 2016; 1:22:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: single man

Birileri şu videoları bizede göndersin be kardeşim madem adam size gönderiyor videoları sizde bize paslayın be. adama mesaj attıkda kim bilir ne zaman görürde cevaplar.. off off

2 yıldan fazla oldu sanırım düzenli girmeye çalışıyordum foruma ;bir çok arkadaşla gerek burdan gerek telefondan bilgilendirdim. maalesef eskisi gibi düzenli giremiyorum foruma ; meşguliyetimden dolayı . Aslında videoların formatını küçültebilsem youtube a yükleyeceğim ama bilgisayar bilgim çok yok.
    Birisi burdan öğretirse küçültüp youtube a yüklerim. Bu arada tüm özel mesaj gönderen arkadaşlar ayrıntılı cevap yazamıyorum ;çok uzun oluyor . Gerçi zaten bu konuda bir çok şeyi anlattım. Ama maalesef çogu arkadaş okumuyor ama ayrıntılı konuşmak isteyen arkadaşlar özelden cep telefonu numarasını atsa ;telefonda konusabiliriz ;yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. son 15 gündür mesaj gönderenlere de şimdi videoları atıyorum ama dediğim gibi unutmayın sesiniz düzelmezse mutlaka söylediğim terapiste gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yorukzade

maksimilyanus abi bende puberfoni hastasıyım lütfen bir yardımcı ol telefonu açıyorum annem açtı sanıyolar abi

elimden geldiğince yardımcı olurum tabi. bu durumu iyi bilirim ;çok başıma geldi.
  • Arkadaşlar şimdi özel mesajları okudum bazı sorular çok tekrar ediyor . Birincisi : Videolar size yardımcı olmak için düzenlendi ama videoları uygularken eger yeterli azmi göstermezseniz ya da yanlış uygularsanız düzelmez. Bu yüzden videoları uygulayıp da düzelmezse kesinlikle umutsuzlugu kapılmayın bir an önce Gayem Köprücü ye gidin ;uzman oldugu için mutlaka düzeltecektir. eger düzelmezse beni de telefondan arayabilrsiniz elimden geldiğince size yardımcı olurum .telefonumu özelden gönderirim. şimdiye kadar bir çok arakadaşla konustum . çünkü bir çok özel mesaj geliyor ;çogu arkadas da maalesef konudaki mesajalrı okumuyor. teker teker mesaj yazmak benim için zor oluyor. telefonda daha ayrıntılı da konusabiliriz

İkincisi ; kesinlikle ameliyat olmayın ; ameliyat yüzde 70 düzeltir. bunu bana bizzat doktor söyledi terapi yüzde 99 ; nerdeyse yüzde yüz. kendinize güvenin ;ben o kadar uğraştım düzelmedi ama umudumu kaybetmedim ; çok ugrastım ;isterseniz Allah ın izniyle olur. size geç mesaj yazarsam darılmayın çünkü eskisi gibi düzenli foruma giremiyorum ; ama geldiğim de cevap yazıyorum. şimdi mesaj gönderenlere videoları gönderdim gelmediyse ya da gözümden kaçan varsa haberdar edin gönderirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimilyanus -- 27 Ocak 2016; 1:06:51 >

• Mutasyonlar falsetto hastalığın videolar ben de yok olan arkadaşlar bana videoda neler olduğunu tekniğini açıklarsa çok sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayem köprücü nun uyguladığı yontemler nelerdir

• Mutasyonel falsetto videolarındaki tekniklerden bahseder misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: maksimilyanus

Arkadaşlar şimdi özel mesajları okudum bazı sorular çok tekrar ediyor . Birincisi : Videolar size yardımcı olmak için düzenlendi ama videoları uygularken eger yeterli azmi göstermezseniz ya da yanlış uygularsanız düzelmez. Bu yüzden videoları uygulayıp da düzelmezse kesinlikle umutsuzlugu kapılmayın bir an önce Gayem Köprücü ye gidin ;uzman oldugu için mutlaka düzeltecektir. eger düzelmezse beni de telefondan arayabilrsiniz elimden geldiğince size yardımcı olurum .telefonumu özelden gönderirim. şimdiye kadar bir çok arakadaşla konustum . çünkü bir çok özel mesaj geliyor ;çogu arkadas da maalesef konudaki mesajalrı okumuyor. teker teker mesaj yazmak benim için zor oluyor. telefonda daha ayrıntılı da konusabiliriz

İkincisi ; kesinlikle ameliyat olmayın ; ameliyat yüzde 70 düzeltir. bunu bana bizzat doktor söyledi terapi yüzde 99 ; nerdeyse yüzde yüz. kendinize güvenin ;ben o kadar uğraştım düzelmedi ama umudumu kaybetmedim ; çok ugrastım ;isterseniz Allah ın izniyle olur. size geç mesaj yazarsam darılmayın çünkü eskisi gibi düzenli foruma giremiyorum ; ama geldiğim de cevap yazıyorum. şimdi mesaj gönderenlere videoları gönderdim gelmediyse ya da gözümden kaçan varsa haberdar edin gönderirim.

merhabalar bende geldim sesim böle 7. sınıftan filan heralde tam hatırlamıyorum ama rahat 4 5 senedir ince ve bağıramıyorum bağırırsam kalın bağırmak zorunda kullanıyorum ve hiç yapmadım böle bişey hani herkez diyor sesin ne kadar ince travesti gibi kız gibi filan psikolojimide bozuyolar hani konuşasım gelmiyo okulda zor konuşuyorunm böle normal herkez bağırıyo benim sesim çıkmıyo onlar gibi filan ne bilim yani napıcam bilemiyorum annemgil filan bişey demiyor ama herkez diyor geriye kalan ankaradayım bu arada 17 yaşındayım.

• hala sıkıntı çeken var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdss

hala sıkıntı çeken var mı?

ben varım konuyu yeni gördüm bende böle bi sıkıntı var ve nasıl yapıcam bilmiyorum yaşım 17 sesim kısık çıkıyor bağıramıyorum normal sesle dalga geçiyolar kız gibi sesin var çıkmıyo filan diye
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun var. Terapiye gittim başarılı da oldu sayılır ama normal konuşurken eski sesim çıkıyor. Kalın sesle konuşurken kendimi kasıyor gibi hissediyorum. Bu evreyi nasıl atlattınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bravela -- 14 Şubat 2016; 22:08:24 >
  • Bravela B kullanıcısına yanıt
    kalın sesinle sesli olarak kitap oku bol bol, arada sesini kaydedip dinle, böylece gırtlak ve beyin alışır.
  • ben beyler doktora gittim dedi hiç bi sıkıntı yok sesini kullanmıyosun sonra terapi önerdi ankarada ona gittim bugun ve kalın sesimi çıkartdı bana aslında bişeyi yok ve bi daha gidicem iyice oturtcak ve şuan gayet gerçekten baya geçti sesim çok iyi oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkmhyfa22

ben beyler doktora gittim dedi hiç bi sıkıntı yok sesini kullanmıyosun sonra terapi önerdi ankarada ona gittim bugun ve kalın sesimi çıkartdı bana aslında bişeyi yok ve bi daha gidicem iyice oturtcak ve şuan gayet gerçekten baya geçti sesim çok iyi oldu :)

Normal dışarda konuşurken kullanabiliyo musun yoksa sadece evde mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bravela

quote:

Orijinalden alıntı: efkmhyfa22

ben beyler doktora gittim dedi hiç bi sıkıntı yok sesini kullanmıyosun sonra terapi önerdi ankarada ona gittim bugun ve kalın sesimi çıkartdı bana aslında bişeyi yok ve bi daha gidicem iyice oturtcak ve şuan gayet gerçekten baya geçti sesim çok iyi oldu :)

Normal dışarda konuşurken kullanabiliyo musun yoksa sadece evde mi

yani şöle psikolojik bişey sana kalmış bendede arada eski sesim çıkıyor ama zamanla oturcak sürekli müzik söle kitap oku kalın sesinle bendede var o acaba bişey diceklermi diye ama yok öle bişey alıştımmı geçicecek
  • Ben de mutasyonel falsetto hastasıyım. Videoları bana da gönderir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.