Şimdi Ara

Muteahhit networkune nasil erisilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, guzel arsa portfoyum olustu kimisi uzerine guzel bloklar insaa edilecek durumda mal sahiplerini bir araya getirmeyi basardim ama muteahhitlere ulasmakta zorlaniyorum isin sirri nedir bilen beri gelsin...bilgi paylasimiyla konuyu yesertelim lutfen insanlara faydaniz dokunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rookie87 -- 16 Temmuz 2018; 13:59:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam selamlar...Güzel bir klasör hazırlıyorsunuz ve gerek uydu görüntüsünden gerek sokak görüntülerinden oluşan bir dosya hazırlıyorsunuz..Bunun bir çok kopyasını oluşturarak inşaat firmalarına gidiyorsunuz.Ek olarak emlak ofisleri ile paylaşıma girerseniz süreç hızlanır.Müt.gerekli açıklamaları bilgileri vererek bekliyorsunuz.

Büyük firmalar için mail adresleri alarak onların dijital kopyalarını güncel olarak gönderebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba; cevabiniz ve ilginiz icin tesekkur ederim.

Ben esasen sanayi tarafinda calisan biriyim. Ufaktan bu islere de girelim diyoruz bi sebeple de muteahhit portfoyu gelistirmeye ugrasiyorum.

Verdigin cevap baya yol gosterici oldu tesekkur ederim. Sana zahmet olmazsa bi kac sorum daha olacak. Cevaplarsan sevinirim.

Simdi elimdeki arsalar farkli farkli

Mesela bir bolumu donusum kapsaminda yikilip yeniden yapilmasi gereken bina katagorisinde. Bu durumda buraya muteahhittin girip girmeyecegini neye gore tespit edecegiz. Disardan donusum kapsamindaki binalarin emsal degerleri filan nasil aliniyor. Mal sahibinin mi almasi gerekiyor bunu. Neticede muteahhitler burda genelde yuzde 50 55 arasi calisiyor. Ne kalacagini ogrenmek adina ne yapilabilir.

Bir digeri ise devasa ve merkezi konumdaki bir arsa. Yine burda da eski toplu 4-5 farkli site var. Totalde 500e yakin mal sahibi var. Buyuk oranda ikna ettim denebilir. Tabi bu 100 donume yakin bi alan. Hepsini beraber vermek de mumkun olabilir ama bu durumda buraya girebilecek sayisi cok kisitli buyuk muteahhit altindan kalkabilir gibi duruyor. 15 20 donumluk siteler oldugu icin bolerek vermek de mumkun gorunuyor. Siz olsaydiniz bu durumda nasil bir yol izlerdiniz.

Birde mesela 3-3.5. Donumluk hi max serbest 2 emsallik yerler var buralara da bambaska muteahhit profili gerekiyor.

Arsa ofisleriyle de calismayi dusuuyorum elbette yalniz kendimde isi ogrenmek portföy olusturmak kalici olmak istiyorum.

Cevabin icin tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kibrista kapali olan hat
    6 yıl önce açıldı
    Modem kirasi hakkinda
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.