Şimdi Ara

Mutfak Dolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mutfak dolabı yaptırmak için iyi bir ustaya ihtiyacım var. çekmeköy veya ümraniyede.eski evimde yaptırdığım dolap 1 senede yıkılmıştı not: İhlamurkuyu da Arslan kardeşler adında bir yere yaptırmıştım. yardımlarınızı bekliyorum.

• Maltepe Başıbüyükte KESKİN MUTFAK....Tecrübeli, bilgili, gözü gönlü tok bir baba ogul...Şu an bir apartmanın işini almışlar. Başları sıkışık. Her işi almazlar...Temiz adam gibi iş yaparlar.. Çok çok pazarlık yapanı sevmezler....Uygun fiyat iyi işçilik.....Ben tavsiye üzerine gittim...Konuştuk anlaştık sipariş verildi...Gününde getirip tertemiz taktılar...Her evime gelen mutfaga parmak ısırarak bakıyor....Aldıkları para bin defa helal olsun...BİRDE MARANGOZUN YADA MUTFAKÇININ TAM KONUŞTUGU GÜNDE MUTFAGI GETİRİP EKSİKSİZ , NOKSANSIZ MONTE EDİP GİTMESİ...Yüzde 1 ihtimal...fazlası yok...Yüzde 99 yalan çıkar....Bilenler iyi bilir...İbrahim Keskin- Ramazan keskin. 0216.3054668 İşte olurlarsa bu telfon cevap vermez. Cep Ramazan. 0532. 5571024... Kesin bulursunuz.... İTO cu mehmet Turgut....Tavsiye etti....deyin... Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: Lastruth

Arkadaşlar Mutfak dolabı yaptırmak için iyi bir ustaya ihtiyacım var. çekmeköy veya ümraniyede.eski evimde yaptırdığım dolap 1 senede yıkılmıştı not: İhlamurkuyu da Arslan kardeşler adında bir yere yaptırmıştım. yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar,
    Bu iş için bütçeniz nedir.
  • çok teşekkür ederim ilginiz için.

quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Maltepe Başıbüyükte KESKİN MUTFAK....Tecrübeli, bilgili, gözü gönlü tok bir baba ogul...Şu an bir apartmanın işini almışlar. Başları sıkışık. Her işi almazlar...Temiz adam gibi iş yaparlar.. Çok çok pazarlık yapanı sevmezler....Uygun fiyat iyi işçilik.....Ben tavsiye üzerine gittim...Konuştuk anlaştık sipariş verildi...Gününde getirip tertemiz taktılar...Her evime gelen mutfaga parmak ısırarak bakıyor....Aldıkları para bin defa helal olsun...BİRDE MARANGOZUN YADA MUTFAKÇININ TAM KONUŞTUGU GÜNDE MUTFAGI GETİRİP EKSİKSİZ , NOKSANSIZ MONTE EDİP GİTMESİ...Yüzde 1 ihtimal...fazlası yok...Yüzde 99 yalan çıkar....Bilenler iyi bilir...İbrahim Keskin- Ramazan keskin. 0216.3054668 İşte olurlarsa bu telfon cevap vermez. Cep Ramazan. 0532. 5571024... Kesin bulursunuz.... İTO cu mehmet Turgut....Tavsiye etti....deyin... Saygılarımla...

• mutfak dolabı için şu parayı ayırdım diye birşey yok.ne çok lüks ne de kötü. en ucuz dolabın en fazla 2-3 katı veririm herhalde ama dediğim gibi kesin rakam yok.teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: maxfocus

quote:

Orjinalden alıntı: Lastruth

Arkadaşlar Mutfak dolabı yaptırmak için iyi bir ustaya ihtiyacım var. çekmeköy veya ümraniyede.eski evimde yaptırdığım dolap 1 senede yıkılmıştı not: İhlamurkuyu da Arslan kardeşler adında bir yere yaptırmıştım. yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar,
    Bu iş için bütçeniz nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastruth -- 15 Haziran 2008; 20:56:33 >
  • ben de pendik kaynarca ve civarında mutfak dolabı yapan bir yer arıyorum. ankastreleri dolaba sıfır oturtacak bir usta. genellikle ankastre bulaşık makinelerini güzel yerlştiremiyorlar. bu işi bilen usta var mıdır?
    L dolap şöyle 1500 ytl gibi
  • mutfak dolap modelleri adresinde çok ucuza mdf dolaplar var bilginize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mutfak ve Banyo Tadilatı
    6 ay önce açıldı
    KOMBİ DOLABI YALITIMI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.