Şimdi Ara

MÜTHİŞ SİSTEM HERŞEY TMM ANTİVİRÜS PROGRAMI YOK LÜTFEN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aviranın premiumunun yasal 3-6 aylık kampanyaları vardı 6 aylık olan bitti ama 3 aylıktan haberim yok bir araştırın isterseniz onda hepsi mevcut.
  • Ne oldu kararını verdin mi?
    Neyi yükledin?
    Ne yaptın?

Tekrar topiçine geri dönüp sana yardımcı olmaya çalışan arkadaşları bu konuda aydınlatsan çok daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemfigo

Arkadaşlar ben makinamdan acaip mennunum hem performans olsun hem kolaylık olsun. Süper. Kendime gereken programları da yükledim. Fakat tek eksiği ANTI VİRUS programı. Netteki 20 günlük vs. programları kullanıp sonrada pc yi boşuna kasmasına gıcık oluyorum. O yüzden uzun zamandır anti virüs kullanmıyordum. Fakat şuan kullanmam gerekiyor. Netten bulabileceğim. Kolay kullanımlı, pcyi kasmayan, işini iyi yapan ve süresiz olan bir anti virüs programı önermenizi bekliyorum. Bir aralar NOD32 kullanmıştım fena deildi ama onunda ayarları vs. gittiği için daha kullanılmıor. YARDIM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Saygılar,,

napcan virüs programını acronis true image ile al imajını. yükle yedeği d ye. 10 dk da eski halinde

• quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

Nod32 İnterNet SeCurity

bitdefender uzakdur..sonra pişman olursun !!!

• nod32 derdim ama ondan da vazgeçmişsin ozaman bence kaspersky kullan. madem sistemim çok iyi diyorsun ozaman KASANpersky
  • Ben KAV öneririm şuan kendimde KAV 2009 (8.0.0.357) Türkçe versiyon kullanıyorum son derecede menmunum :)
    NOD32 'ye oranla daha güvenli bence.

MÜTHİŞ SİSTEM HERŞEY TMM ANTİVİRÜS PROGRAMI YOK LÜTFEN YARDIM

DOWNLOAD:http://downloads.kaspersky-labs.com/products/turkish/homeuser/kav2009/kav8.0.0.357tr.exe
    Key bulamazsan özel mesaj ile ulaş bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdincTuran -- 21 Şubat 2009; 20:41:34 >

• Bende kaspersky kullanıyorum çokta memnunum

Key içinde zaten kaynak site var hiç sıkıntı çekmezsin.

Tabi korsana hayır diyorsan sen bilirsin
  • kimse mesajları okumadan mı cevap veriyor..

2007 nin konusu..

.............. biri nedendir bilinmez hortlatıyor konuyu..diğer arkadaşlarda ilk mesaja ve tarihine bakmadan atlıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 21 Şubat 2009; 23:15:09 >
  • Kaspersky yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Kaspersky yükle

Pc'yi kasmayan diyor.

Avira Antivir tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xweser

kimse mesajları okumadan mı cevap veriyor..

2007 nin konusu..

.............. biri nedendir bilinmez hortlatıyor konuyu..diğer arkadaşlarda ilk mesaja ve tarihine bakmadan atlıyor...

Ben tarihe bakıyorum ama bu ve bunun gibi konulardan faydalandığım çok oldu. Eğer düzgün cevaplarla konuyu devam ettirirsek faydalı olur.

Kaspersky aynı kaspersky, AVG aynı AVG ... Bu mesajı görüp faydalananlar olabilir.Bu benim düşüncem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Kaspersky yükle

Pc'yi kasmayan diyor.

Avira Antivir tavsiye ederim.

Avira bende dha fazla kasma yaptı gerçi kasp i formattan sonra yükledim önceden avira kllanıyodum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.