Şimdi Ara

MÜTHİŞ SİSTEM HERŞEY TMM ANTİVİRÜS PROGRAMI YOK LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ezCAT Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben makinamdan acaip mennunum hem performans olsun hem kolaylık olsun. Süper. Kendime gereken programları da yükledim. Fakat tek eksiği ANTI VİRUS programı. Netteki 20 günlük vs. programları kullanıp sonrada pc yi boşuna kasmasına gıcık oluyorum. O yüzden uzun zamandır anti virüs kullanmıyordum. Fakat şuan kullanmam gerekiyor. Netten bulabileceğim. Kolay kullanımlı, pcyi kasmayan, işini iyi yapan ve süresiz olan bir anti virüs programı önermenizi bekliyorum. Bir aralar NOD32 kullanmıştım fena deildi ama onunda ayarları vs. gittiği için daha kullanılmıor. YARDIM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Saygılar,,

• Ücretsiz istiyorsan Avira Antivir ya da AVG işini görür...
  • avg yi yükle
    suana kadar bi yamugunu görmedim keratanın
  • Ben BİtDefender 10 KUllanıyorum Ama tabi ki full biraz kasıyor ama çok iyi bir program tavsiye ederim
  • bitdefender mı aman uzak dursun güvenlik diye mokunu çıkarmamak lazım
    şöyle kasmayan nod32 tarzı bir program bul yükle.yeterli olur

edit: nod32 kullanmışsın zaten.avg değilde antivir iyidir dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100süz -- 8 Ekim 2007; 21:35:28 >
  • kullanmışsın ama yine de nod32 derim ben de...
  • Kaspersky Internet Security 7.0
    Nod32 İnterNet SeCurity

2.den birini kur

bitdefender uzakdur..sonra pişman olursun !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

Kaspersky Internet Security 7.0
    Nod32 İnterNet SeCurity

2.den birini kur

bitdefender uzakdur..sonra pişman olursun !!!

Dediğiniz doğru ben yukarda bitdefdender dedim ama pc onun yüzünden çöktü.Kasma canavarı.Bitdefenderden kesinlikle uzak dur.Antivir veya Avast derim ben.
  • hemen hemen bütün antivirüsleri kullandım MacAfee de karar kıldım.
  • Nod32 yi tavsiye ederim.Kullanımı kolsy,PC yi kasmaz.Ev için ideal
  • 2 senedir Nod32 kullanıyorum ve gayet memnunum. Bunun dışında Kaspersky veya Avast kurabilirsin. Bu 3ü benim tavsiyemdir. İstediğini seç.
  • Şu bitdefender ı senelerce kullandım.Ben ne kasma gördüm ne bişey.Acaba ayarlarını yapıyor mu bu pc çöktü diyenler.Nasıl çöktürüyosunuz anlamak için gayret ediyorum ama Bitdefender sistemi göçeltti lafına anlam veremiyorum.Hali hazırda 2008 sürümü gayet hafif mesela.Sistemim çok ta iyi değil onu da belirtmek isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Şu bitdefender ı senelerce kullandım.Ben ne kasma gördüm ne bişey.Acaba ayarlarını yapıyor mu bu pc çöktü diyenler.Nasıl çöktürüyosunuz anlamak için gayret ediyorum ama Bitdefender sistemi göçeltti lafına anlam veremiyorum.Hali hazırda 2008 sürümü gayet hafif mesela.Sistemim çok ta iyi değil onu da belirtmek isterim.

Kesinlikle Katılmıyorum.Bitdefdender Kasberskyden bile daha fazla kasma yapar.2008 sürümünü bilmeme ama ben Bitdefender 10 İnternet S. Kullanıyordum.Ama bence Bitdefender Beş Para etmez pcyi kasmaktan ve buna rağmen pc koruyamamaktan başka işe yaramıyor.Şu ana kadar 2 programdan canim yandı.1)Bitdefender 2)Ccleaner
  • @Ademsx1
    Bitdefender ın pc yi korumadığına dair bana buraya resimli test koymanızı istiyorum.
    Katılıp katılmamak(512 ram ile kullandım ve ram harcamıyor,socket 478 bir anakart ım p4 3.0 işlemci var sistemim çok yeni değil) size kalmış ama bitdefender ın korumadığını söyleyemezsiniz.Veritabanı kaspersky den de nod32 den de daha iyidir.Ayrıca bitdefender kaspersky den daha fazla kasma yapmaz(ama kaspersky e göre biraz daha fazla ram kullanır).Siz nasıl uyduruyorsunuz bunları hiç anlamadım.Zaten yorumlarınız sizi ele veriyor.Bu kadar ün yapmış bir programa korumuyor demek ne kadar kullandığınızı gösteriyor

http://www.av-comparatives.org/ sonuçlar burada.Ayrıca yapılan birçok testte Bitdefender çok rahat çıkıyor ve testlerde hep üstlerde.
    CCLeaner ile de başınız yanıyorsa bu sizin bilgisayardan çok fazla anlamadığınızı gösterir.Kullanması en basit programlardan biridir.Çıktığından beri kullanıyorum.Sizin canınız yandı diye program 5 para etmiyor.Bu kadar basit yorumlara sadece gülüyorum ne diyelim başka.
    Nod32 nin de kastırdığını söyleyenleri çok gördüm.O yüzden bu yorumlar normaldir.Kullanmasını bilmek lazım.Ayrıca bilip bilmeden program 5 para etmez gibisinden kelimeler sadece atıp tutmaktır.Testler ortada.Sanal makinada alın test edin.Sonuçları bekliyorum.Madem 5 para etmez,nedenlerini öğrenmek istiyorum.

Sanal makinada test edin.100 tane crack,adult ve warez sitesini gezin.Ayarlar en yüksek seviyede olsun.Sonra virüslü dosyalar indirin deneyin bakalım.Sİzden açıklama bekliyorum madem bu kadar biliyorsunuz.(Zaten çok çelişkilisiniz.İlk bitdefender kullanıyorum süper koruyor diyorsunuz.Sonra 5 para etmez diyorsunuz.Burdan herkes birşeyler çıkarabilir.)

quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

Ben BİtDefender 10 KUllanıyorum Ama tabi ki full biraz kasıyor ama çok iyi bir program tavsiye ederim

quote:

Kesinlikle Katılmıyorum.Bitdefdender Kasberskyden bile daha fazla kasma yapar.2008 sürümünü bilmeme ama ben Bitdefender 10 İnternet S. Kullanıyordum.Ama bence Bitdefender Beş Para etmez pcyi kasmaktan ve buna rağmen pc koruyamamaktan başka işe yaramıyor.Şu ana kadar 2 programdan canim yandı.1)Bitdefender 2)Ccleaner

İşte burda herşey çok açık.Ben sizin kasmadan kastınızı da anlamış değilim.Kasma işlemciye yük bindirirse olur.Burda örnek verirsek kaspersky arşiv dosyalarında ve büyük boyutlu yükleme paketlerinde kasma yapar ama bunun da ayarı vardır düzeltilir.Bitdefender ise işlemciye yüklenmez ve update leri dahil sessiz sakin yapar.Gerçi açıklamaya gerek yok.sizin şu üstteki 2 mesajınız sizi ele veriyor.Bırakın insanlar kurup ayarlarını doğru yaptıktan sonra karar versin.Böyle kafadan uydurma mesajlar ile insanları yanıltmayın.

http://doctus.org/bitdefender-av-v10-test-resimli-t14009.html Bitdefender amatör test

Bunlardan daha çok var ama ben sizin 5 para etmez dediğiniz Bitdefender için test sonuçlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 13 Ocak 2008; 14:19:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@Ademsx1
    Bitdefender ın pc yi korumadığına dair bana buraya resimli test koymanızı istiyorum.
    Katılıp katılmamak(512 ram ile kullandım ve ram harcamıyor,socket 478 bir anakart ım p4 3.0 işlemci var sistemim çok yeni değil) size kalmış ama bitdefender ın korumadığını söyleyemezsiniz.Veritabanı kaspersky den de nod32 den de daha iyidir.Ayrıca bitdefender kaspersky den daha fazla kasma yapmaz(ama kaspersky e göre biraz daha fazla ram kullanır).Siz nasıl uyduruyorsunuz bunları hiç anlamadım.Zaten yorumlarınız sizi ele veriyor.Bu kadar ün yapmış bir programa korumuyor demek ne kadar kullandığınızı gösteriyor

http://www.av-comparatives.org/ sonuçlar burada.Ayrıca yapılan birçok testte Bitdefender çok rahat çıkıyor ve testlerde hep üstlerde.
    CCLeaner ile de başınız yanıyorsa bu sizin bilgisayardan çok fazla anlamadığınızı gösterir.Kullanması en basit programlardan biridir.Çıktığından beri kullanıyorum.Sizin canınız yandı diye program 5 para etmiyor.Bu kadar basit yorumlara sadece gülüyorum ne diyelim başka.
    Nod32 nin de kastırdığını söyleyenleri çok gördüm.O yüzden bu yorumlar normaldir.Kullanmasını bilmek lazım.Ayrıca bilip bilmeden program 5 para etmez gibisinden kelimeler sadece atıp tutmaktır.Testler ortada.Sanal makinada alın test edin.Sonuçları bekliyorum.Madem 5 para etmez,nedenlerini öğrenmek istiyorum.

Sanal makinada test edin.100 tane crack,adult ve warez sitesini gezin.Ayarlar en yüksek seviyede olsun.Sonra virüslü dosyalar indirin deneyin bakalım.Sİzden açıklama bekliyorum madem bu kadar biliyorsunuz.(Zaten çok çelişkilisiniz.İlk bitdefender kullanıyorum süper koruyor diyorsunuz.Sonra 5 para etmez diyorsunuz.Burdan herkes birşeyler çıkarabilir.)

quote:

Ben BİtDefender 10 KUllanıyorum Ama tabi ki full biraz kasıyor ama çok iyi bir program tavsiye ederim

quote:

İşte burda herşey çok açık.Ben sizin kasmadan kastınızı da anlamış değilim.Kasma işlemciye yük bindirirse olur.Burda örnek verirsek kaspersky arşiv dosyalarında ve büyük boyutlu yükleme paketlerinde kasma yapar ama bunun da ayarı vardır düzeltilir.Bitdefender ise işlemciye yüklenmez ve update leri dahil sessiz sakin yapar.Gerçi açıklamaya gerek yok.sizin şu üstteki 2 mesajınız sizi ele veriyor.Bırakın insanlar kurup ayarlarını doğru yaptıktan sonra karar versin.Böyle kafadan uydurma mesajlar ile insanları yanıltmayın.

http://doctus.org/bitdefender-av-v10-test-resimli-t14009.html Bitdefender amatör test

Bunlardan daha çok var ama ben sizin 5 para etmez dediğiniz Bitdefender için test sonuçlarınızı bekliyorum

Arkadaşım ilk mesajı bitdefenderi ilk kurduumda memnun kaldıgımda yazmıştı(Tarihlere bak ve 2.Mesajıma Bakve Sonra 3.sne bak).Bir süre kullandım Bitdefenderi.Senin attıgın linkteki Bitdefender Antivirüs 10 Benim kullandıgım ise İnternet Security Antivirüsten ekstra olarak Firewall Antispam ve Parentel Control var.B.D AV kasmaması belki az olabilir çünkü İnternet Security den 3 tane az özelliği varki bu özelliklerde küçümsenecek özellikler değil.Bitdefender Update Yaparken Hic kasmıyor demissin.Bu yargıan hiç katılmıyorum.Saat başı 400-600 Kb lık dosya indiriyor.İndirirken kasmamasına rağmen dosyaları kurar ken Leptpopumun soğutucusu en hızlı dönüşüne ulaşıyor.Bitdefenderi Yükledim kullandım kasmasına rağmen.Nette gezinirken bir dosya indirdim ve trojanlı çıktı.Bir ksımını engelledi fakat bir ksımını engelleyemedi.(Agrassivve de çalışıyor)Sonra Adaware ile temizledim ama bir süre sonra Virüs girdi.Ve sistem dosyalarına zarar verdi.Ve pcmi kapattım ve windows açılmadı.Ve Bu arada benim bilgisayar da da 512MB DDR2 Ram vardı ve İntel core duo 1.66Ghz 2M L2 Cache.

Bitdefenderin 70Mb ram yediği ortada aaz bir mevla tabikide hayırİşelmciyede ekstra yük bindiren bir antivirüs.Bu arada Ccleanera sakın güvenmeyin.Kayıt Defterinden olur olmaz herşeyi siliyor ve Sisteminiz çöküyor.;)

CHIP e göre en iyi antivirüsler

1.Norton İnternet Security 2007

2.F-Secure Internet Security 2007

3.G Data Internet Security 2007

4.Bitdefender Internet Security v10

5.PC-cillin Internet Security 2007

6.Kaspersky İnternet Security 6.0

7.McAfee Internet Security Suite 2007

8.AVG Internet Security 7.5 106mb

9.CA Internet Security Suite 2007

10. Panda Internet Security 2007

bu programların ram kullanımları:

Norton İnternet Security 2007 32mb

F-Secure Internet Security 2007 140mb

G Data Internet Security 2007 52mb

Bitdefender Internet Security v10 70mb

PC-cillin Internet Security 2007 78mb

Kaspersky İnternet Security 6.0 25mb

McAfee Internet Security Suite 2007 114mb

AVG Internet Security 7.5 106mb

CA Internet Security Suite 2007 69mb

Panda Internet Security 2007 88mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 13 Ocak 2008; 16:24:48 >

• Siz bitdefender da hiçbir ayar yapmamış sadece agreesive de bırakmışsınız.Virüs bulaşması çok normal.(ben de antivirüs değil herzaman internet security sini kullandım.En ufak kasmaya veya zorlanmaya şahit olmadım)
    Ben ayarlarını yaptım ve deneme amaçlı CRAAGLE ı indirmeye kalktığımda bitdefender explorer sayfamda uyarısını gösterdi büyük yazılarla ve inmesini engelledi.Craagle ın içinde zararlı olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
    Ayrıca Sizin sisteminiz bendekinden çok daha iyi ama hala kasıyor demenize sadece şaşkınlıkla bakabiliyorum.
    Ayrıca CHIP dergisinin güvenlik anlayışını herkes biliyor ve CHIP in yaptığı testlere uzmanlar güvenmiyor(Çünkü yaptığı testler parayı veren düdüğü çalar testleri.Bunu bilmeyen yok.Forumlarda da chip in güvenlik anlayışı yerden yere vuruluyor zaten.Kendi forumlarında bile çok olumsuz eleştiri yapılıyor).Bitdefender bende 30-40Mb ram kullanıyor.Update lerde de 1 kere bile kasma hissetmedim ki 8 versiyonundan beri bitdefender ı bilirim.Bana göre tek kötü yanı Avira veya Nod32 ye göre daha fazla ram kullanımı.Bunun dışında programın çok eksiği yok.

P4 3.0 Ghz Prescott(ki en çok ısınan işlemcilerden birine sahibim)
    512 ddr-400 ram(Burdan anlayın artık ne kadar eski bir sistem olduğunu)

Bu sistemde en ufak kasmaya şahit olmadım.Dediğim gibi sadece ram kullanımı diğerlerine göre(hafif dediklerinize göre) fazla.

Mesajların sadece alıntılardan ve tutarsız yorumlardan ibaret + olarak chip in saçmasapan testlerinden örnekler.
    Ben senden canlı canlı kendi yaptığın düzgün bir test ve ram kullanımlarının sistem boşta iken aldığın screenlerini istiyorum.Artık programın hiçbir işe yaramadığını söyleme bence.Gidip testlere bakabilirsin.(Düzgün testlere.).

Herneyse tartışmayı bir kenara bırakıyorum.
    Arkadaşımız süresi dolmayan sağlam ve güvenilir bir antivirüs istemiş.Tavsiyem ücretsiz ama ücretlilerden çok daha başarılı olan,sistemi yormayan,işini iyi yapan Avira Antivir dir.İsterseniz güvenlik bölümünde 6 aylık Premium kampanyası da verdim.Faydalanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 13 Ocak 2008; 16:55:57 >

• Antiviri bi dene.
  • antivirde update sorunu çıkıyor çoğu zaman....

avast home edition veya avg 7.5 sürümlerin normal bi internet kulanıcısı için yeterde artar bile....
  • avast ve bitdefender kullandığımda iki defa format atmak zorunda kaldım.
    şimdi kaspersky 6.0 ticari sürümü var, çok iyi tavsiye edebilirim.
    karar senin bye.
  • Bence bedava AV'ler içinde en iyisi AntiVir, ancak ücretsiz sürümünün anti-spyware özelliği yok, onu da ücretsiz başka bir yazılımla rahatlıkla çözebilirsin, Windows Defender, AVG antispyware ya da Ad-aware gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.