Şimdi Ara

müthiş soğutan bi kasa lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar soğutması çok iyi bir kasa almak istiyorum en fazla 150 dolar civarı birşey düşünüyorum..fikirkeriniz benim için önemli ve yardımlarınızı bekliyorum.

• THERMALTEK
  • arkadaşım tam kasa ismi verirsen sevinirim o markanın bir sürü modeli var..markalar hakkında bilgim var ben model soruyorum.. psu kuvvetli olmalı bide
  • dostum sitesinden bakacan kıyaslaycan alacan
  • www.dijitalcenter.com linkinden Shark ve Tsunami kasaları da incceleyebilirsin. Benim favorilerim aşağıdakiler.
    Thermaltake Armor 196$+kdv (Güç kaynağı yok.)
    Coolermaster Stacker 179$+kdv (Güç kaynaksız)

Aerocool AeroEngine Jr ve FSP güç kaynağı da olabilir. Meşhur Asus Vento var birde

• Tabi alabilirsen TT Aliminyum Armor al ama çok pahalı (Aliminyum olanı 7KG, Çelik olanı 16Kg yani çelikten uzak dur.)

ThemalTake Shark yada Tsunami Dream senin fiyat kategorin için en iyi kasalar bence...
  • tsunami+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thermaltake armor kullanıyorum
    o önüne dogru kapana iki taraftaki kanatlarıda sökünce daha da bi seksi duruyoru.
    ayrıca
    çok ısı konusunda seni rahat tatmin eder
  • CM STACKER ı tek gecerım
  • FEEL HURRİCANE 550W 85$
  • 150$ demişsin ama bunada bir bak aklında bulunsun belki niyeti bozarsın

http://forum.donanimhaber.com/m_2782260/tm.htm
  • feel hurrıcane.
  • ben coolermaster kasaların soğutması çok iyi diye duymuştum sadece bir iki kişinin önermesine şaşırdım..feel kasalar güzel soğutuyo fiyatda iyi ama psu yaramaz..kadıköyü biraz araştırdım psusuz satan yoktu..önerilerre devam arkadaşlar önerdiğiniz kasaların hepsini inceleyip öyle karar vericem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sars -- 25 Temmuz 2005, 10:13:57 >
  • Daha ne önerelim işte sağlam kasalar yazıldı zaten..

Coolermaster elbet güzel soğutuyordur ancak fiyatından dolayı kullanan az olduğu için tavsiye eden de az olacaktır..

Birazdan tüm Feel ciler buraya dolar. Neden? Çünkü kullananı çok
  • Burdan Fazla bir oneri cıkmaz
    Fell
    Tsunami
    Stacker
    cıkar bu forumdarn fazla bısey bekleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: T3rcermillennium

Burdan Fazla bir oneri cıkmaz
    Fell
    Tsunami
    Stacker
    cıkar bu forumdarn fazla bısey bekleme

Ben de tam onu diyordum işte...
  • Şuanda en iyi soğutmaya sahip olan kasa CM:STACKER'dır
  • Fiyat/Performans açısından bence en iyi kasa Feel Hurricane (psu yok) 85Ytl
  • cm stackeri inceledim sağlam ve güzel bir kasa..fiyatıda benim istediğim gibi eksende 151usd civarı..arkadaşlar psusuz satıldığı için bana bu kasaya takılacak iyi bir psu önerin
    feel kasa abim kullanıyo zaten benim biraz kademe atlamam lazım bide cm stacker btx uyumlu olabiliyor artısı fazla parayı kıyıp iyi bişey alayım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sars -- 25 Temmuz 2005, 12:41:22 >
  • Eğer para sıkıntınız yoksa Enermax alın. Daha mütevazi birşey istiyorsanız bunları öneririm. Uzun uzun araştırdım ikisi de çok iyi PSU lar. Ben en kısa sürede birini seçip alacağım...

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1410
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1336
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.