Şimdi Ara

Müthiş Süper denilen GS 10 puan,berbat formsuz BJK 10 puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besiktas insanlarda beklentiyi o kadar cok yukseltti ki hep o muthis futbolu gormek istiyor izleyenler. Oyle olmayinca da aa besiktas bitmis gibi bir algı olusuyor. Halbuki baktığında oynadıkları 4 macin 4 unde de maci kazanacak kadar iyi oynadilar.

Galatasarayda da tam tersi. Son 2-3 yildir iyi oynanan mac sayisi hamza ile kazanilan sampiyonluk donemi de dahil bir elin parmaklarini gecmemistir. Öyle olunca da insanlar ilk 3 maci izleyince vay be galatasaraya bak ne top oynuyor deniyor. Olay tamamen algıyla ilgili.

• Karabük maçının ilk 30/40 dk beşiktaşı beğendim, Şahsen görmek istediğim oyuna yakındı. En iyi olduğumuz dönem dahil oyunu 60 dk civarında fors ettiğimizi hatırlıyorum zaten öteside olmaz. Beşiktaş rayına oturacak biraz daha zaman. Galatasaray yeni kurulan takım fizik gücüyle oynuyor, yukarda arkadaşın dediği gibi bir kaç sezondur iyi oynanan maç sayısı az. Galatasarayın ihtiyacı olan düzgün temelleri olan bir sistem bugün dışında ilk geldiğinde söyledim tudor gs çalıştıracak hoca değil.
  • kaleye çokça giden gs çokça gol atıyor. ve çokça yüzde 99 luk goller kaçırıyor. kaleye çokça giden bjk az gol atıyor ve kaçırılan goller %70 lik oluyor. burada oyuncu kalitesi ortaya çıkıyor. azca yada kaleye hiç gitmeyen gs yi izledik bugun izlemesek ileride izleyecektik. sonuç ise muazzam. 1 kere kaleye giden gs 1 gol atıyor. ve 60 dk baskı yiyen gs 1 gol yiyor. tamamen tudor hatası selçuğu sokması ciguliyi 5 dk kala oyuna alması ve takıma ilk maçlarda ki komutu vermemiş olması.
  • Türkiyenin en büyük takımı beşiktaştır diyen taraftarın takımının 15 şampiyonluğu(2 si mahkeme) varken, Galatasarayın 20 şampiyonluğu vardır yorum sizin. Antalyasporu hakem yardımıyla evinizde yendiniz sonra gelir bitik beşiktaş dersin. Quaresma denilen futbol da şiddetin flama taşıyanlarının başında gelen kişi hakemi omzuyla bilerek yere düşürdü, bakalım ceza alacak mı? Almiyacağına iddaya girerim çünki federasyon başkanının beşiktaşlı olduğu bir yerde beşiktaşa ne cezası ? Ayrıca sen hiç Antalya ya gittin mi kardeş ? 50 Derece sıcak ve %78 nem oranı var o ilde. Bizim taraftarlarımız bile desteklerken 4 5 kişi baygınlık geçirip hastahaneye kaldırılmış ki Galatasaray futbolcularının bu yüzden 90 dakikayı sağlam çıkardığına dua ediyoruz biz. Sizi ben Fenerbahçe deplansmanınsa görücem 2 haftanız var.

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    Kek takimlarla oynadiktan sonra %78 nemde oynadik falan komik oluyo .Verilmeyen penalti ve kirmiziyi da yazsaydin da tarafsiz bi yorum yaptigina inansaydik.Neyse devam aynen boyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Çok çok özür diliyorum lütfen beni bağışlayın, Kasımpaşa United, Bursa City, Karabüklona gibi üst düzey dünya derbilerini kayıpsız atlatan beşiktaş ile ben nasıl konuşuyorum öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 11 Eylül 2017; 3:5:10 >
    Karabuk ve kasimpasa deplasmanlarinda gecen sene 6 puan kaybettigimizden haberin var miydi?

Ayrica antalyayi yazmamamissin .Eto nasil zimbaladiysa gecici hafiza kaybina sebep olmuş.

• maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Kaybetmicen ozaman kardeş biz o bitik dediğiniz takım Kasımpaşa deplansmanından puanla döndü Karabüğü kendi evinde yendi deplansman da ise olmayan bir penaltı ve verilmeyen kırmızı kartla katledildi. Hakemlerle şampiyonluk ne kadar kolay öyle ;)

Anlamakta bu kadar gucluk cektigini bilseydim gecenin bu vakti kendimi hic yormazdim.Bu fikstur gs icin kolay olabilir fakat bizim icin degil.Ben sana kisaca anlatiyim.

Ustte ki yazinda antalya deplasmani zor,nem var,saha kotu rerere rororo diye yazip durmussun mesela.Senin mantiginla yola cikarsak biz antalyayi yendik sen de yenseydin kardesim demem lazimdi.Anliyo musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykılscofield -- 11 Eylül 2017; 3:26:21 >
  • Antalya
    Karabük
    Bursa
    Kasımpaşa
    Konyaspor

oynadığımız maçlara bakın nasıl süper olacaksın bu maçlarda?
  • Sizi inonuye gomecez.

• Yahu geçen sene başı ne top oynadı Beşiktaşımız Alanya maçı dışında? Aynısı işte, hiçbir fark yok geçen seneden.

Hızlı form tutmuş takımların şampiyon olma şansı çok çok azdır. Formsuzluk baş gösterdiği noktada Tudor ortaya çıkıp ben buradayım diyebilecek mi? Şenol Güneş dedi çünkü. Fatih Terim de demişti zamanında. Büyük TD olmak böyle bir şey. Biliç diyememişti mesela. O zamanlar ligin ilk yarısı ile ikinci yarısı oynadığımız oyunu bir düşünün? Demba Ba vardı. Müthiş golcü herif. İlk yarı neler yaptı, ikinci yarı neler yaptı?

Taraftarların havaya girmesi iyi hoş ama futboldan gerçekten hiç anlamıyoruz.
  • Tabi tabi Haklısın gs nin ilk 4 haftada 20 puan toplaması lazımdı

• Gs ilk yarı bitmeden yarıştan kopacak zaten ama Başakşehir çok çok iyi. Asıl düşünmemiz gereken onlar.

• bjk kim ya rakibi başakşehir işte ordan anlayın büyüklüğünü 2 yıl once kurulan takımla aşık atıyorlar yazık

4 yıldıza selam dur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelikanliCekirge

Türkiyenin en büyük takımı beşiktaştır diyen taraftarın takımının 15 şampiyonluğu(2 si mahkeme) varken, Galatasarayın 20 şampiyonluğu vardır yorum sizin. Antalyasporu hakem yardımıyla evinizde yendiniz sonra gelir bitik beşiktaş dersin. Quaresma denilen futbol da şiddetin flama taşıyanlarının başında gelen kişi hakemi omzuyla bilerek yere düşürdü, bakalım ceza alacak mı? Almiyacağına iddaya girerim çünki federasyon başkanının beşiktaşlı olduğu bir yerde beşiktaşa ne cezası ? Ayrıca sen hiç Antalya ya gittin mi kardeş ? 50 Derece sıcak ve %78 nem oranı var o ilde. Bizim taraftarlarımız bile desteklerken 4 5 kişi baygınlık geçirip hastahaneye kaldırılmış ki Galatasaray futbolcularının bu yüzden 90 dakikayı sağlam çıkardığına dua ediyoruz biz. Sizi ben Fenerbahçe deplansmanınsa görücem 2 haftanız var.

Yok 70 derece, caddelerinden lavlar akıyor

Abartıldığı kadar sıcak değil şu günlerde Antalya. Maç saati de gayet normaldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

bjk kim ya rakibi başakşehir işte ordan anlayın büyüklüğünü 2 yıl once kurulan takımla aşık atıyorlar yazık

4 yıldıza selam dur

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

bjk kim ya rakibi başakşehir işte ordan anlayın büyüklüğünü 2 yıl once kurulan takımla aşık atıyorlar yazık

4 yıldıza selam dur

haha yine ufak bir mahalle takımının skor hatırası.

O işler öyle olmuyor kardeş

biz nasıl gidip real madrid'i yendiğimizde onların seviyesinde olmuyorsak.Bu maçlarda pek bir şey ifade etmiyor yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.