Şimdi Ara

MuTitan Season 5 Ep.4 [Bir Süreliğine Kapandı] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
6.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

server kalk gidelimmi oldu ?

Nasıl yani ^^ o ne demek öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

quote:

Nasıl yani ^^ o ne demek öyle

yani aldi basını gittimi kapandimi anlamında sormustum ama acilmis :)
  • HayirLi Olsun
  • Server zaten açıktı ve hala açık
  • quote:

Servera bısey oldugu yok ama bızım guzel mu onlıne playerlarımız ya yabancı serverlarda yada baska serverlarda kı kac yıldır mu onlıne oynamıyordm kı yenıden donuyum dedım oda server guzel ve kalıtelı olmasına ragmen hıc bır sekılde player gelmedı server tutmadı o kadar cok 2 gunluk serverlarda kasan playerlar gordum ama bu server bıraz onlıne sayısı fazla olsaydı cok saglam seyler yapılcak bır serverda ama gel gor kı kımse ne geldı nede oynadı dogru duzgun :)
  • budur işte, 100exp 30 res sınırı, sonunda yapan çıktı, inşallah ömrü uzun olur, değeri bilinir, biraz daha reklama ihtiyacı var, şimdi indiriyorum

mu toplıstlere eklenır ve sıteye lınkler koyulursa ıyı olur.
    Emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMuTaN-61

budur işte, 100exp 30 res sınırı, sonunda yapan çıktı, inşallah ömrü uzun olur, değeri bilinir, biraz daha reklama ihtiyacı var, şimdi indiriyorum

mu toplıstlere eklenır ve sıteye lınkler koyulursa ıyı olur.
    Emeğinize sağlık

oyle dıyorsunda bılader ıste dendıgı gıbı olmuyor server onlıne suan ama kımse yok :) degerı bılınmıyor hıc anlamıyorum :)
  • alanadı yok o yüzden sanırım, zapto org falan bunlar geçici serverdir deyip genelde girmezler, bir de 100exp ise hiç bakmazlar bile (: com org vs. olsa bi yatırım var bi kalite var denir enazından, yanılıyor muyum?
  • bir ev serverı için com org almak biraz müsrüflük oluyor :) dedicated olsa neyse dicemde evden olduğu için :/
  • bu işi gonulden yapıyorsa yılık 15tl vermek fazla bi müsrüflük olmaz heralde (:
  • Bilmiyorum ben cimriyim :d trmu ya söylemek lazım onun için :P Admin o
  • ben de cimriyimdir de (: bilsem iyi tutacak şimdi alırım domaini :)
  • Beyler serverımız uzun zamandır açıktı fakat user onlinemiz çok azdı o yüzden şuan server OFFLİNE olmuştur. Ama bu demek değildirki Server kapatıldı yeni bir yapılanmaya giricek o yüzden bakıma alındı. ilginiz için Teşekkür ederim. Admin geldiğinde gerekli açıklamayı kendisi yapıcaktır.
  • Millet artık neden türk bi mu oynasınki.Kalıcı deil bişi deil player yok o yok bu yok.
    Kaliteli türk serverları eskide kaldı.Sora herkes bi server actı girdik 1 hafta sora kapandi.
    Başka bi türk serverine girdik 2 hafta sora kapandi.Neden?Yha işte elektrikler gitti.Makina yandı.
    Şu oldu bu oldu.EEE sonuç?Sonucu soliyim Türkiyede MU Online devri bitti artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KazuYA18 -- 26 Ağustos 2010; 18:22:51 >
  • Mu online devri türkiyede bitmedi mu online oyuncusu kalmadi türkiyede herkes sıkıldı artk milletin sw yi neden kapatmasini anlamiosunuz bi kere sw ac sonra gir sw ye girdinde karsinda 1 kisi olsn 30 gün acik birak ve 1 kisi gor ozmn ne den kapandini anlarsin en ufak cozum su illa 1 kisinin serveri deil kime girerseniz girin herkesde boledir mesala global mu oyunda 1 kisi kalsin adam 1 kisi gorsun hicdurmadan 1 2 gün ard arda bak bakalim nasil kapanio vea funmu 1 kisi gorsun oda kapanir cünkü adami sitres basio bunun ille vea admin le alakasi yok plyrl yle ilgili bir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DryHeadMu

Mu online devri türkiyede bitmedi mu online oyuncusu kalmadi türkiyede herkes sıkıldı artk milletin sw yi neden kapatmasini anlamiosunuz bi kere sw ac sonra gir sw ye girdinde karsinda 1 kisi olsn 30 gün acik birak ve 1 kisi gor ozmn ne den kapandini anlarsin en ufak cozum su illa 1 kisinin serveri deil kime girerseniz girin herkesde boledir mesala global mu oyunda 1 kisi kalsin adam 1 kisi gorsun hicdurmadan 1 2 gün ard arda bak bakalim nasil kapanio vea funmu 1 kisi gorsun oda kapanir cünkü adami sitres basio bunun ille vea admin le alakasi yok plyrl yle ilgili bir sorun

Bu sözün çok yanlış. Sorun Adminlerde ama Herkes üstüne alınmasın.

arkadaşım mesela örnek bu server tam kapanmamış bakıma alınmış arkadaş belirtmiş ama bide

Şöle düşün 100exp serverda kastın kastın full oldn veya olmadın server kapandı. sen bi daha

100exp türk serveri oynarmısın? Şahsen ben oynamam. Ben Zor sunucu oynarken

Sürekli Yabancı sunuculara bakıyom. Çünkü onlarınki hiç olmazsa 1 sene açık duruyo.

Ama canım sıkıldıgında FUN server aradıgımda Türk sunucularına bakıyom.

• YA ÖLEDE Bİ YERDEN SONRADA HAK VERİN CÜNKÜ SU VAR GM LER NAPACANİ SASİRİO ADAMLAR İN 7 Sİ EXP 1000 15 100 ONDAN SONRA ONU YAPAYİM DİOM DİERLERİ 100 KİSİ BİRAKİR DİO 100 TANE CHARECTER YOK NASİL BİRAKACAKLAR :( AMA KAFAMDA SU VAR SOLE SERVER ACACAM EXP 75 DROP 60 BB OF MAX RSET 30 - 40 GİBİ OLACAK HERKESE UYGUN PVP İCİN
  • Arkadaslar server kapanmadı kapanmıcaktır.Bağzı işler için istanbula gitmek zorunda kaldım malesef server ilgisiz kaldı.Bu nedenle player sayısı düştü.Ben elimden geleni yaptım.Adamları zorla kolundan tutup servere getiremem Beni tanıma fırsatı bulan arkadaslar az çok nasıl birisi olduğumu anlamıslardır.
  • Serverdeki eksikler giderildikten sonra tekrar online olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmu

Serverdeki eksikler giderildikten sonra tekrar online olucaktır.

bir süre verebiliyormusun peki acılıs için?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.