Şimdi Ara

MuTitan Season 5 Ep.4 [Bir Süreliğine Kapandı] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pach suanda hazırlanıyor.Yakın zamanda siteye eklenecektir.Msn adresi bulunmamakta iletişim için mu-titan@windowslive.com adresini kullanabilirsiniz.
  • MG'ler haritalara, harita listesinde yazan levellerde değil de SM,BK,Elf,Summoner'lerin gidebileceği levellerde gidebiliyor.
    Mesela Stadium harita listesinde 146 level yazıyor ama 220 olmadan almıyor.
    Ayrıca F2'ye basınca normalde Post ve Özel mesajlar gözükür ama olmuyor okuyamıyoruz...

İlgilenirsen iyi olur...
  • Bilgilendirme için saolasın bende bunların farkındayim.Ufak bi pach eklicem siteye bu sorunlar çözülücektir.
  • Bekliyorum
  • Admin Bilgisayarlarinda Olmasinin Sebebi Baska Kisilerinde Onun Neti Uzerinden Oyuna Baglanmasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRbLack

MG'ler haritalara, harita listesinde yazan levellerde değil de SM,BK,Elf,Summoner'lerin gidebileceği levellerde gidebiliyor.
    Mesela Stadium harita listesinde 146 level yazıyor ama 220 olmadan almıyor.
    Ayrıca F2'ye basınca normalde Post ve Özel mesajlar gözükür ama olmuyor okuyamıyoruz...

İlgilenirsen iyi olur...

Aynı sorun DL içinde geçerli ve stad spotlar çeşitlendirilmeli !!!
  • Sorun yakın zamanda düzeltilicektir.
  • erdem ben XGangBangX niye cagarttıydın beni ?
  • Oyunda özel görüsmem lazim seninle.
  • Bu kez server da gitti site de...
    Ne zaman gelir ?
  • güzele benziyor deniyelim fakat web offline :S
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutessanserif

hayırlı olsun

Sağolasın.
  • pathc olsa gelcemde pc kotalı ındıremıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmort024

pathc olsa gelcemde pc kotalı ındıremıyorum

Yarın hala bir cevap gelmezse ben iletişime geçip derdini iletirim ;)
  • Öncelikle hayırlısı olsun uzun süredir mu ya ara vermiştim arkadaşımın bana charı devretmesiyle başlamayı düşünüyorum yalnız ufak bir pürüz var onu halledebilirsek başlıyıcam pm atıcam size.

Sorun halloldu yardımcı olduğunuz için teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunayoshi -- 14 Eylül 2010; 0:30:07 >
  • servera giremiyorum arkadaşlar ama bazıları girmiş nasıl girebiliriz ip falan değişmiş herhalde ama patch falanda yok
  • server gitti siteye bile girmiyor!!
  • Ben bayadır ulaşmak için uğraşıyorum ama bana cevap vermiyor telefon nosunuda kaybetmişim :ı gene birşeyler olmuştur.
  • Serverın clientinde müzik dosyaları mevcut mu ? Çünkü sessiz oyun oynamaktan pek haz etmiyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikroskop -- 24 Eylül 2010; 0:56:45 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.