Şimdi Ara

MuTitan Season 5 Ep.4 [Bir Süreliğine Kapandı] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu server ı kesinlikle önermiyorum..adminin player korkusu oldugu için yapılan btun haksızlıklar hackelere goz yumuluyor.Yabancıların yaptigi tum hackler goz gore yanlarına kalıyor..4 reslik summoner 16 reslik mg ye tek atiyor reften yatırıyor goz yumuyolarlar..2gun once tek attgıım adam bgn yanımdan gecince yatiyorum goz yumuyorlar..Turk gm inin elinden gucleri alınıyor ses cıkarmıyorlar EN guclu turk charina dc werip turk oyunculara eziyet ediyolar admin ses cıkarmıyor.sakin ama sakin bu server da oynamayin arkadaslar..player korkusu adına haksızlıga gelmeyin..2 saat once hepsini banlıcam diyen admin ne oluyorsa birden ceza bile wermiyor..soylenilen tek cevap ilerde oyle seyler yapamıcaklar..Allahtan ReBeL gbi bir Gm e sahipler yoksa degil turk oyuncuyu sitesine tıklıcak adam bulamazlar..okdr eglenmenin yanında bunlar olunca haksızlık diz boyu olunca ne eglenmenin anlamı kalıyor nede server da olmanın...Aklınız warsa biraz da haksızlıga gelemiyorsanız hic bulasmayin...
    Hadi Herkeze Kolay Gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

arkadaslar bu server ı kesinlikle önermiyorum..adminin player korkusu oldugu için yapılan btun haksızlıklar hackelere goz yumuluyor.Yabancıların yaptigi tum hackler goz gore yanlarına kalıyor..4 reslik summoner 16 reslik mg ye tek atiyor reften yatırıyor goz yumuyolarlar..2gun once tek attgıım adam bgn yanımdan gecince yatiyorum goz yumuyorlar..Turk gm inin elinden gucleri alınıyor ses cıkarmıyorlar EN guclu turk charina dc werip turk oyunculara eziyet ediyolar admin ses cıkarmıyor.sakin ama sakin bu server da oynamayin arkadaslar..player korkusu adına haksızlıga gelmeyin..2 saat once hepsini banlıcam diyen admin ne oluyorsa birden ceza bile wermiyor..soylenilen tek cevap ilerde oyle seyler yapamıcaklar..Allahtan ReBeL gbi bir Gm e sahipler yoksa degil turk oyuncuyu sitesine tıklıcak adam bulamazlar..okdr eglenmenin yanında bunlar olunca haksızlık diz boyu olunca ne eglenmenin anlamı kalıyor nede server da olmanın...Aklınız warsa biraz da haksızlıga gelemiyorsanız hic bulasmayin...

Kardeşim ben GM ReBeL Anlıyorum seni ama yapabilcegimizde pek fazla bişeyyok sonuçta server online sorunu çekiyor ha o günkü olayda ben sizlerin haklarını yeteri kadar savundum ama adminede hak vermek lazım senin banlanma olayın neydi bu konuda sana bilgi vermek isterim Seni sadece adminin gm karsısında konuşma uslubu yüzünden banlandığını bilmeni isterim ve diğer konuya gelecek olursak artık o kişiler türkiyede mu oynayamazlar onların dersini verdim meraklanma yani sana dediğim gibi belki adminle papaz olaca ama suan server huzurlu ve sana söylicem şey tekrar oyuna geri gelmen eğer ban saygı duyuyorsan
    Saygılarımla GM ReBeL

• http://www.mu-titan.com
    Neden açılmıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmxjudas

quote:

arkadaslar bu server ı kesinlikle önermiyorum..adminin player korkusu oldugu için yapılan btun haksızlıklar hackelere goz yumuluyor.Yabancıların yaptigi tum hackler goz gore yanlarına kalıyor..4 reslik summoner 16 reslik mg ye tek atiyor reften yatırıyor goz yumuyolarlar..2gun once tek attgıım adam bgn yanımdan gecince yatiyorum goz yumuyorlar..Turk gm inin elinden gucleri alınıyor ses cıkarmıyorlar EN guclu turk charina dc werip turk oyunculara eziyet ediyolar admin ses cıkarmıyor.sakin ama sakin bu server da oynamayin arkadaslar..player korkusu adına haksızlıga gelmeyin..2 saat once hepsini banlıcam diyen admin ne oluyorsa birden ceza bile wermiyor..soylenilen tek cevap ilerde oyle seyler yapamıcaklar..Allahtan ReBeL gbi bir Gm e sahipler yoksa degil turk oyuncuyu sitesine tıklıcak adam bulamazlar..okdr eglenmenin yanında bunlar olunca haksızlık diz boyu olunca ne eglenmenin anlamı kalıyor nede server da olmanın...Aklınız warsa biraz da haksızlıga gelemiyorsanız hic bulasmayin...

Kardeşim ben GM ReBeL Anlıyorum seni ama yapabilcegimizde pek fazla bişeyyok sonuçta server online sorunu çekiyor ha o günkü olayda ben sizlerin haklarını yeteri kadar savundum ama adminede hak vermek lazım senin banlanma olayın neydi bu konuda sana bilgi vermek isterim Seni sadece adminin gm karsısında konuşma uslubu yüzünden banlandığını bilmeni isterim ve diğer konuya gelecek olursak artık o kişiler türkiyede mu oynayamazlar onların dersini verdim meraklanma yani sana dediğim gibi belki adminle papaz olaca ama suan server huzurlu ve sana söylicem şey tekrar oyuna geri gelmen eğer ban saygı duyuyorsan
    Saygılarımla GM ReBeL

Bilerek banlattim kendimi baktim charimi silecegi yok dedim kufur edersem banlar ozmn..Rebel kardesim o adminin oldugu server a birdaha girmem ben kusura bakma..player korkusu varsa gitsin arkadaslarını cagırsın elin gavurlarına hacklerine izin vermesin..
    Onun player korkusu yuzunden ben rezil olamam.Edilen eziyeti kendinde gordun kesinlikle admine hak fln vermıyorum..Hacklere goz yumarak nereye varabilir o serverda kim oynar bunu dusunmeden hack fln yok su yok bu yok diye anca kendini kandırsın o..Acsin kendi kendine adminlik yapsin kimsenin emegini calmaya hakkı yok..Oyunda olsa;ahlaksızlıga emek hırsılıgına goz yuman kişilerle aynı ortamı paylaşmak bana göre degil..
    Siz eglencenize bakın kardesim..Sana görevinde kolay gelsin ins senin yuzunu kara cıkarmaz tek diyebileceğim bu..

• kardeşim sanırım server açılmamak üzere kapandı sanırım bende bundan sonra salam bir server bulana kadar oynamıcam araştırıyorum bulursam buradan haber verecegim.
  • Server OnLİNE Arkadaşlar.Serverin Kapanma durumu söz konusu değildir.
  • quote:

quote:

quote:

Saygılarımla GM ReBeL

Bilerek banlattim kendimi baktim charimi silecegi yok dedim kufur edersem banlar ozmn..Rebel kardesim o adminin oldugu server a birdaha girmem ben kusura bakma..player korkusu varsa gitsin arkadaslarını cagırsın elin gavurlarına hacklerine izin vermesin..
    Onun player korkusu yuzunden ben rezil olamam.Edilen eziyeti kendinde gordun kesinlikle admine hak fln vermıyorum..Hacklere goz yumarak nereye varabilir o serverda kim oynar bunu dusunmeden hack fln yok su yok bu yok diye anca kendini kandırsın o..Acsin kendi kendine adminlik yapsin kimsenin emegini calmaya hakkı yok..Oyunda olsa;ahlaksızlıga emek hırsılıgına goz yuman kişilerle aynı ortamı paylaşmak bana göre degil..
    Siz eglencenize bakın kardesim..Sana görevinde kolay gelsin ins senin yuzunu kara cıkarmaz tek diyebileceğim bu..

Ne REZİL insanlar var bu memlekette inanın anlamış değilim.Mu-Titan adını karalamaya çalışanlara ben hakkımı helal etmiyorum.Böyle serefsiz insanlarıda serverde görmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trmu

quote:

quote:

quote:

Saygılarımla GM ReBeL

Ne REZİL insanlar var bu memlekette inanın anlamış değilim.Mu-Titan adını karalamaya çalışanlara ben hakkımı helal etmiyorum.Böyle serefsiz insanlarıda serverde görmek istemiyorum.

1. olarak sen kimsin ki benim serefime laf ediyorsun..Hayır yok öyle birsey yok diyemiyorsun anca laga luga kelimelerin arkasına sıgınma..Kendi Gm in bile durumu kabul ediyorken bu yalanlama ne diye..Karalama amacım olsaydi onca zaman ne diye kastim senin server in da..Hic biseyden anladıgın yok adminliğin ne oldugun bilmiyorsun gelmissin server acmıssın.Önce kendi kişiligine bak..Senin ne b.k oldugunu kendi arkadaslarin bile anladı serveri birakti..Hack a goz yumup yalan soyluyorsun bana serefsiz diyorsun bide.Ben serefsiz isem sen haysiyetsiz yussuzun onde gidenisin..Once server ın hack i engelle adeleti sagla sonra gel benim kişiligime laf et..Senden de server ından da hic bi b.k olmaz..
    Arkadaslar sakın ama sakın bu server a baslamayın pişman olursunuz...

Edit:Ayrıca daha bir kişi bile fulleyemeden resleniyor server.2ayda 2. defa oldu bu..Arkadaslar emeklerinizin bosa gitmesini istemiyorsanız sakın bu servera bulasmayin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 4 Ekim 2010; 3:35:11 >

• *_SpLenDoR_* 'u tanırım hiç bir türk sunucusuna karalama,iftira,hakaret gibi yalan yanlış düzenbazlıklar içerisine sokacak bir kişi değildir kendisi. Dürüstlüğünden dolayı *_SpLenDoR_* 'a şerefsiz diyorsanız vayy sizin sunucunuzun haline vayy ki ne vayy.. Değinmek istediğim noktada şudur ki kalıcı sunucu istiyorsanız kalıcılığa önem vermelisiniz zırt pırt reset atarsanız oyuncu kazancagınız yere kaybedersiniz gerçi bu olanlardan sonra ne kadar oyuncunuz varsa
  • trmu titanmu kim bunlar yaw daha port acigini kapatamayan bu acigi kullanarak kendini ezidren + playeri ban atmaktan korkan yaw bırakin su ezikleri en basta kasmaniz hata idi tamamen acemi bir server acemi insanlar bırakin bu polimiqleri siz bence serefsizin kim oldugu acikca ortada

Her Zaman demisimdir...
    Ezik ezik kalir boyle sagini solunu kufur yedirtmesini sever zeytin yagi gibi uste cıkmasi ise onun bas ozelligidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fae

*_SpLenDoR_* 'u tanırım hiç bir türk sunucusuna karalama,iftira,hakaret gibi yalan yanlış düzenbazlıklar içerisine sokacak bir kişi değildir kendisi. Dürüstlüğünden dolayı *_SpLenDoR_* 'a şerefsiz diyorsanız vayy sizin sunucunuzun haline vayy ki ne vayy.. Değinmek istediğim noktada şudur ki kalıcı sunucu istiyorsanız kalıcılığa önem vermelisiniz zırt pırt reset atarsanız oyuncu kazancagınız yere kaybedersiniz gerçi bu olanlardan sonra ne kadar oyuncunuz varsa

Eyw kardeşim saolasin..Ayrıca gecen konulardada postlarımı okursanız sadece turk serverlarında kasmak ıstedigimi anlarsınız ki bu gune kadar hic bi server ı kapanmadan bırakmıs degilim..Yalan soyleyecek durumum yok gunde 8 9 saat online olarak serverındayken bunları durup dururken yazmam sacma..Hatta kendimi zorla banlattım charımı silmedigin için saitlerim war kendi GM in bile..Yani bosuna burda sacmalayıp yalan atıp durma..once dogru duzgun bi iş yap ondan sonra insanları yargıla..

• Bugün açıyor musun serveri lethe ?
  • eee admincim server ne oldu dundu sizde....
  • Adam bakti gordu :)) o kdr ugrasti halen bisi cıkmıo deymez dedi ugrasmio nie soruyorsunuz Lehte bu senin icin bir tecrube oldu :))
  • Artik konusmaya bile utanıyor herhalde :D
  • server kapalı site kapalı yapacağınız işe tüküreyim
  • Arkadaşlar birtakım olumsuzluklardan dolayı serveri açamadım.Herkesten özür diliyorum.Serverde oynayan bana destek veren herkese teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmu

Arkadaşlar birtakım olumsuzluklardan dolayı serveri açamadım.Herkesten özür diliyorum.Serverde oynayan bana destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Eee açılacak mı peki ?
  • Serveri açmak sorun değil önemli olan ilgilenmek.Şuanda işlerim çok yoğun malesef.Oyuncularla ilgilenemedikten sonra serveri açmamın bir anlamı yok.Ben serverin basında durmadığım zaman malesef server karışıyor.Gerçekten bu işler biraz karışık.Sadece 1 kişi ile olcak iş değil.Bu işin rahat bir şekilde işleyebilmesi için en az 3 işi bilen adam lazim.Birinci yönetici server dosyaları ile ilgilenicek yeni çıkan fix dosyalarını internetten takip edip server dosyalarını yenilicek.İkinci yönetici Sadece website ile ilgilenicek.Üçüncü yönetici ise sadece oyuncu şikayetleri ve oyun içi düzenin saglanmasını sağlıcak.Ben bunların hepsini tek başıma yapmaya çalışıyordum.Gerçekten insanı belli bir süre sonra yıpratıyor.Serveri yeniden tek başıma açmayı düşünmüyorum.Yeni bir takım oluşturmak gerekli ancak bu şekilde serveri tekrar aktif duruma getirebilirim.Web tasarım ve server dosyalarından anlayan arkadaşların özelden mesajlarını bekliyorum.

• Vallah "Trmu" senden bir açıklama beklememe rağmen hiç birşey demedin direk kendi başına devam ettin. Benim zamanımda ben gayet ilgileniyordum serverdaki sorunlarla. Ama o zamanlarda yaşanan talihsiz olaylar sonucunca oyuncular serverı bıraktı. O sırada bende tek başıma serverda dolanmaktansa başka işlerle ilgilenmeye başladım. Seven'da ranking 1 ciliğine oynadım birinci olduğumda da serverı bıraktım. Aslında yanlız değildin kendin gelip bana hiç birşey söylemedin bende doğal olarak elimi ayağımı çektim. Ki zaten artık Eğitim dönemim o yüzden uğraşamıcağım için bundan sonrada birşey dersen birşey değişmez. Umarım istediğini yapabilirsin.

@*_SpLenDoR_*

Sana gelince gerçekten hani olaylara hakim olsam birşeyler derdimde değilim o yüzden sadece boşver diyebilirim ;)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.