Şimdi Ara

MuTitan Season 5 Ep.4 [Bir Süreliğine Kapandı] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
6.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksilik çıkmaması halinde bu aksam acılıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmu

Aksilik çıkmaması halinde bu aksam acılıcaktır.

tamamdır tesekkur ettim.
  • quote:

Aksilik çıkmaması halinde bu aksam acılıcaktır.

serverda varmı bi gelişme ?
  • Birçok değişiklik yapıldı.Yapılmayada devam ediliyor.Site ve alan adı değişti.Artıkwww.mu-titan.com adresinden hizmet verilecektir.Cliend değişti.Eski cliend tam olarak server item dosyası ile uyumlu olmadıgı için 5-6 tane Sezon 5 iteminde bug meydana getiriyordu.Yeni cliendde bu sorunlar ortadan kalktı.Lorencia teması deiştirildi.Düzenlemeler devam etmektedir.Sunuda belirtmek istiyorum.Kimenin emeği bosa gitmicektir.Nasıl bir düzenleme yapılırsa yapılsın herkes kaldıgı yerden oyuna devam edicektir.Bütün çalısmalar salı gününe kadar sürücek gibi.Bütün eksikleri giderip serveri ondan sonra açıcam.Serverde player oldugu zaman düzenleme yapması zor oluyor malesef.

• hayırlıs kardesim.ama salıya kadar varmıs daha yaw..bi ara acbilme imkanın warmı en azından goz atardık..
  • trmu pek bi uzak kaldık ^^ diyorum sana bırak şu server işlerini gel dota oynuyalım :d ne yaptın ne ettin nasıl gidiyor server işleri
  • Hayırlı olsun kardeşim. Uzun soluklu Dileğiyle.
  • Server sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yenilenmiştir.Server ilk açıldığında eksiklerimiz çoktu bu eksikleri gidermeyi başardık.Yarın saat 20:00 da tekrar online olucaktır.
  • quote:

Server sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yenilenmiştir.Server ilk açıldığında eksiklerimiz çoktu bu eksikleri gidermeyi başardık.Yarın saat 20:00 da tekrar online olucaktır.

Hayirli olsun basarilar +++
  • Hayırlı olsun.
    Herkes kaldığı yerden devam edebilir derken neyi kastettin acaba ?

EDİT : 21 res atan var ve yanılmıyorsam server önceden 100x'di şimdi bu şekilde devam edilmesi doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRbLack -- 1 Eylül 2010; 0:39:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRbLack

Hayırlı olsun.
    Herkes kaldığı yerden devam edebilir derken neyi kastettin acaba ?

EDİT : 21 res atan var ve yanılmıyorsam server önceden 100x'di şimdi bu şekilde devam edilmesi doğru mu ?

Herkes kaldığı yerden devam edebilir derken herkes kaldıgı reset ve lvl den devam edebilir.100x den 50x yapmamım nedeni de artık eskisi kadar player yok bunun herkes farkındadır.Ama şöyle bir gerçekte var azalan bu mu online player kitlesi hemen hemen tamamı kaliteli playerlerden olusmakta kaliteli adam zoru server.bu değişikliğe itrazı olan varsa burdan belitsin.Server Online olmadan gerekli düzenlemeleri yaparım.
  • Tamam zoru sever de adam 100x de 21 res olmuş,setini dizmiş.. İlk kez oynayacaklar 50x de debelensin dursun :)
    Bence resetle ama yine de senin server sen bilirsin.Resetlemeden yeni player pek gelmez diye düşünüyorum...
  • Serveri resetlemek kolay iş hatta benim işime gelir.Yeni player gelme olasılığı yükselir.Ama serverde gece gündüz kasan arkadaşlar oldu bunların emeği ne olucak?Ben serveri açarken kimsenin emeğinin bosa gitmeyeceğini belirttim.Serveri resetlersem emeğe saygısızlık olur.Server hiçbir şekilde resetlenmicektir.Ama istek olması halinde server online olmadan önce tekrar 100x yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmu -- 1 Eylül 2010; 1:06:24 >
  • Dediğim gibi nasıl istersen :)
    Başarılar, iyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRbLack

Dediğim gibi nasıl istersen :)
    Başarılar, iyi oyunlar...

Eyvallah Sağolasın.
  • benim söylediğime cevap vermedin :P ^^
  • ben reslenmesinden yanayım ha reslenmedimi ozmn aynı exp olsun..cünkü server ne yapıldıysa ayar o kalmalı sonradan değişiklil olması benim fikrimce cok yanlıs..ilerde reslenirse ozmn exp 50 ye cekilebilir...

edit:Ayrıca sitede client indirilmiyor bi ilgilen istersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 1 Eylül 2010; 4:54:43 >
  • Server Resetlenmiştir.Server suandan itibaren kapanmamak itibari ile Online!!!
  • Basarilariniz devamini dilerim +++
  • hocam patch de eklermsn kota sorunu olanlar icin bekliorz tesekkurler yada msn sole eklim gonder olede olr
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.