Şimdi Ara

MUTLAKA ÇÖZ DEDİĞİN HANGİSİ ÜçDörtBeş mi Frekans 5 li mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevabın benim için çok önemli olacak. İkisini de çözmedim ve içimde kaldı. İkisinden birisini çözmek istiyorum. Sınavında şimdiden başarılar :)

• 345

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frekans sosyal ve türkçe olarak her türlü 345'ten daha iyi ama 345'in matematiği daha güzel , ben olsam frekans çözerdim , matematik bölüm denemesinden de halledilir ama sosyal ve türkçe için ayrı ayrı bölüm denemesi çözmek vakit alır
  • frekansın babannesi kaşar. matematiği dandik olan deneme çöptür.
  • beratyldz B kullanıcısına yanıt
    Beyler bu adami dinlemeyin, agir trolldur kendisi. Bence de 345 coz ikisinden birini cozeceksen.

Edit: saka yaptim olm lan adam troll degildi neden bu kadar adam begsndi bu yorumu onu da anlamadim, garip adamlarsiniz avzbsns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeddah -- 5 Mart 2017; 11:39:22 >
  • ya şu forumda frekansı beğenmeyen bir tek ben miyim? Matematiği bana çok vasat geldi 345-apotemiye göre. Bence matematiği iyi olmayan deneme iyi değildir. Ayrıca 345'in fenini çoğu kişi zorluğundan dolayı beğenmese de gayet özgün sorular var ve sınavda benzerleri çıkabilir.
  • 345

• Andromeddah kullanıcısına yanıt
    karşim frekans 4 netimi bilmiyon galiba.s.s.s.s
  • beratyldz B kullanıcısına yanıt
    4.yu cope attim direkt karsim sen netini soyledikten sonra.

• Andromeddah kullanıcısına yanıt
    dsvbsgsdgjsd :D inşallah sınavda da yapcaz karşim son 7 :)
  • 3 tane 3-4-5 2 tane frekans çöz. Tabi ikiside elinde varsa. Yayınların formatları farklı olabilir her ikisinide görsen iyi olur. Sadece birini alacağım dersen 345 olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.