Şimdi Ara

MUTLAKA OKUYUN ! BU OYUNA SAKIN PARA ÖDEMEYİN! ALIN İŞTE NEDENİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecmis olsun bu oyuna 5 kurus vermedim vermemde vermeyin de derim o konuda %100 hakli
  • sonuc olarak wow cd sini aldım..
    türkiyede bulamadım..amazon.co.uk den almanyadaki bir akrabanin adresine aldim cunku turkiyeye getirmiyorlar..
    almanyadanda posta ile bana gelecek.
    12-21 nisan arasinda kutu elimde olacak.

KO benim icin cd elime gectigi anda bitecek..
    müşteri kaybetmenin böylesi ..
  • bencede wow en iisi adamın biri anlatıyo wowda hack olursa siz şifrenizi deiştiriyosunuz sizin trade geçmişinize bakılıyo mallar size geri iade ediliyo ve alan kişi banlanıyo olay bu wow güsel illa para mı verilcek cvp : hyr wow u bedava serverlarda oynayabilirsiniz illa para vermeniz şart deil burda beğenirsenizki bayılırsınız ozaman orjinale geçersiniz...
  • bu kadar hacker üçkağıtçı dupeci düzenbaz hırsız kospçu bu oyunda cirit atarken, o server senin bu server benim coşarken kurunun yanında yaş da yanıyor. oyunun yapımcıları da bi şekilde emeklerini korumak zorunda.

wow aldım diyosun. wow paralı bir oyun. bu oyun parasız. bu da paralı olsa böylşe silinmeler vs.vs. olmaz. herkes parasını verir paşa paşa oynar. serverdan başka servera geçerken bile bir bakıma hile yapılıyor.

paralı başka oyunların reklamlarını yaprken bu oyun tu kaka denilmesi bence saçma. asıl tu kaka depecilere hilecilere denmeli protesto edilmeli. çünki herkese zararları var.
  • burada dupecilere hırsızlara vs laf söleyenlerin %90ı dupe yapı belkide elindeki itemlerin hiçbiri legit değil ! su oyunu adam gibi oynamayan bi kaç kişi yüzünden böle ii insanlar pes edior haklı olarak
  • dupecilere laf söyleyenler dupeci olsa dupeyi över. lafın banaysa hileyle hurdayla alakam yoktur benim. dupe yapmayan bir çok arkadaşımın itemleri, dupecilerden aldıkları bi sürü para saydıkları itemleri silindi. bunun ne demek olduğunu iyi bilirim. benim premium üyeliğim de vardı. ve paypal 270 m paramı çekti üyeliğimi bile vermedi ama sağa sola hakaret etmiyorum. lütfen yazı yazarken ne dediğinizi bi daha okuyup öyle yazın durduk yere ona buna hakaret etmeyin. dupe yapan hile yapan insanlar bir süre sonra en yakın arkadaşlarını hackliyorlar. bu gözler neler gördü ne insanların doymak bilmeyen hırsına tanık oldu. adamlar beraber yiyip içtikleri şifresini bildikleri 65 üstü arkadaşlarını soyuyorlar. 1 seneden fazladır bu oyundayım anlımın akıyla 3 char kastım. burası oyundaki chat ortamı değil ... başkalarına hakaret etmeden fikirlerinizi ortaya koymayı öğrenin. artık lütfen öğrenin... yani ...

• en güzeli oyunu temiz oynamak bende presiz oynuorum ve benimde mallarım silindi düpemiydi acaba yoksa arkadaşın dediği gibi çok mu wardı serverda ama ben gene oynuorum az az ii de charım war mutlu mesut oynuorum arada serverlara girmemesine sinirleiniom o kdr ve o k2 network müdür nedir adını ağzıma almak istemediğim şirket aynı bir hırsızlık şebekesine benzio
  • İş ahlakı.
  • valla iyice biktirdilar artik sen onca sure para kas sonra bikerede silsinler noldunu anlamadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

senin adına üzüldüm kardeş

+1
  • benimde yaklaşık 2-3 aydır bende olan wreath of erenion ve lighting erenion staflarımı silmişler.sırf o yüzden paper oldum verım yoğum onlardı.artık oyundan da zevk almıyorum eskisi gibi.adamlar böyle kafalarına göre takıldıkları sürece oyunun sonu hızla yaklaşıyo demektir BENCE!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

ko için 5 kuruş verilir mi ya. bu oyunu sadece bedava olduğu için oynuyorum ben. para vereceksem vereceğim oyun ya wow dur ya da guild wars dur. böyle saçma sapan bi oyun için para verilmez

+1 buna bir de starwars galaxies i eklerim
  • benimde +7 warrior chitinle +7 glave wardı silmişler

warrior chitini abysden cıkardım we kendim bastım

4 ay sonra 1323 de kayboldu

+6 glaveyi paralı aldım +7 e basıp kendim kullandım

2 ay sonra silindi

yaklaşık her 1 ayda pach cıktıgını düşünürsek neden bu kadar uzun surdu ?
  • beyler herkes wow wow wow die bağırıyo onunda hiç bir güzelliği yok yalnızca mapleri çok geniş ve biraz daha ayrıntılı joblar var ama güzel deil pokemon gibi bi şey bebe oyunu die tabir edilebilir eğer knight dışında başka bir oyun derseniz bu piyasanın en eski ve en ii oyunlarında biri olan RAGNARÖK u önerebilirm grafikleri kötü olsa bile oyun gibi oyun diebiliriz ha bu arada sadece knight ta olmuyor dupe hack zart zurt tüm oyunlarda oluyor bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

ko için 5 kuruş verilir mi ya. bu oyunu sadece bedava olduğu için oynuyorum ben. para vereceksem vereceğim oyun ya wow dur ya da guild wars dur. böyle saçma sapan bi oyun için para verilmez

ne güzel söledin kardeş öle oyunda kasma gibi dertlerimde yok 3 ayda 52 lvl adamım var sadece benim
    zevk olsun diye oynuyorum sizde öle yapın derim

para verilrimi sanal alemdeki bi oyuna yau
  • Yazık olmus adına üzüldüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince2245

adamların yaptığı.. nese küfür edip ban yemiyelim ama bunu yapmaya hakları var
    senin üye olurken ı agree dediğin şeyde tüm karakterin ve acc. nin k2 nin malı olduğunu söylüyor premium ların sadece küçük bir miktar ayrıcalığı var başka bişeyi yok ark. tamamen haklı bu oyuna para vermeyin

yaşa valla ağzımdan aldın+999999
  • gerçekten çok yazık bencede bu oyunda garanti yok itemlerinin hepsini silse ne diyebileceksiniz ki
  • valla arkadaslar bu oyun gercekten pıslık bu oyunda 8-10 senelık arkadasının carınısoyan adamlar bılıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

İş ahlakı.

citizen a katılıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.