Şimdi Ara

MUTLAKA OKUYUN ! BU OYUNA SAKIN PARA ÖDEMEYİN! ALIN İŞTE NEDENİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ordinalius

beyler herkes wow wow wow die bağırıyo onunda hiç bir güzelliği yok yalnızca mapleri çok geniş ve biraz daha ayrıntılı joblar var ama güzel deil pokemon gibi bi şey bebe oyunu die tabir edilebilir eğer knight dışında başka bir oyun derseniz bu piyasanın en eski ve en ii oyunlarında biri olan RAGNARÖK u önerebilirm grafikleri kötü olsa bile oyun gibi oyun diebiliriz ha bu arada sadece knight ta olmuyor dupe hack zart zurt tüm oyunlarda oluyor bu

o yüzden wow oynayanların sayısı 6 milyonu geçti. şimdiye 7 bile olmuştur belki. adamlar oyun içinden evine yemek siparişi bile verebiliyor daha nolsun
    ama yaz gelsin guild wars a başlamayı düşünüyorum ben. en azından her ay para vermiyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

quote:

Orjinalden alıntı: ordinalius

beyler herkes wow wow wow die bağırıyo onunda hiç bir güzelliği yok yalnızca mapleri çok geniş ve biraz daha ayrıntılı joblar var ama güzel deil pokemon gibi bi şey bebe oyunu die tabir edilebilir eğer knight dışında başka bir oyun derseniz bu piyasanın en eski ve en ii oyunlarında biri olan RAGNARÖK u önerebilirm grafikleri kötü olsa bile oyun gibi oyun diebiliriz ha bu arada sadece knight ta olmuyor dupe hack zart zurt tüm oyunlarda oluyor bu

o yüzden wow oynayanların sayısı 6 milyonu geçti. şimdiye 7 bile olmuştur belki. adamlar oyun içinden evine yemek siparişi bile verebiliyor daha nolsun
    ama yaz gelsin guild wars a başlamayı düşünüyorum ben. en azından her ay para vermiyoruz

nasıl oyun onlar anlatsana bi yaf

• Arkadaşlar ben oyunda hiç dupe yapmadım, hack nedir bilmem, bu char'ımda kosp felan da kullanmadım, ama yapanlara da KIZMIYORUM.

Nedenlerini de açıklayayım :
    Oyunda 70lvl edit char ve legit item alanlar var, $ verip alıyorlar.
    Oyunda ROL+6 ile dolaşanlar var, onların itemleri ne hikmetse silinmiyor.
    Oyunda GM'lerin de içinde olduğu Klanlar var, CZ'de o klandan bir adamı (peşpeşe 3-4 kez) yatırırsanız banlanıyorsunuz.

Bu forumda 1-2 topic açılmıştı :
    1- Adamım biri seri Centaur partisine denk gelmiş ve parti istemiş, onlarda mor yazı ile "run or ban" yazmışlardı (resimleri vardı). GM'ler neden centaur kasiyorlardı ? SİZCE ?
    2- Yine biri bir kosp'çuya denk gelmiş, Yanına gittiğinde kosp'çu bunlara parti atmış, kabul etmiş. 5dk kadar sonra KOSP'çu hariç partidekiler banlanmış. Ban sebebi de KOSP. Asıl KOSP kullanıcısı neden banlanmadı ? SİZCE ?

BU OYUN İÇİN HİÇBİR SEBEP ADI ALTINDA PARA VERMEDİM.
    Para vermeyi akıllıca bulmuyorum. Burada K2'yi haklı göstermeye çalışanları görünce şaşırıyorum. Adamlar her türlü pisliği yapıyorlar ve onlara hak veren çıkıyor. Bazı arkadaşlarımız çok şaşırtıcı şeyler yazmış. "Adamlar haklı, bedava oyun bu kadar olur" gibi şeyler. Şöyle düşünün bu oyunu biz Türkler yapmış olsaydık ve aynı hareketlere Türk yöneticiler tarafından maruz kalsaydık bu arkadaşlarımız bu kadar anlayışlı olacaklarmıydı ? HİÇ SANMIYORUM...

Kendimize hakaret etmeyi seviyoruz, gavurların yanlışlarını ise saklamaya çalışıyoruz...
    BU NE EZİKLİKTİR ????

• bu oyunun tadı kaçtı kardeş bilip bilmeden kafalarına göre bişeylerr yapıolar gerçekten üzüldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

Merhaba,
    8 9 aydır bu oyunu oynuyorum ve dün dd helmetim silindi. ilkkez bir itemim siliniyor. Ve ben gold premium üyeyim. Bu item 4 aydan fazla bi zamandır bende dupe olması imkansız. Kafalarına göre sildikleri kesin.. Serverda 1 itemdan fazla var ise item ne olursa olsun anında siliyorlar benim çıkardığım sonuç bu.. solucanlardan düşen 100 küsür +5 e kadar upgrade scrolları bile silinmiş.. onlardamı dupedu... $ verip aldığım potları satıp
    helmet alıcam.. onlarda silecekler.. bende gene $ verip item alacam öylemi ?

alın size aşşağıda geçen müşteri hizmetleri ile yaptığım kavga niteliğindeki konuşma..

bu benim açtığım ticket..

WHAT IS THE MEANING OF THIS ????

Im a player for over 8-9 months Im paying u for this game to safe my char and my inventory. And when I log on today I couldnt see my dd helmet.. you deleted my item which was on me over 3 months ?? It passed almost 3 dupe-wipes and now u deleted it?? How are u gonna explain this I wonder.. Im a computer programmer Im 27 yeard old I work for the biggest company in my country so dont tell me it was dupe or something.. So if its dupe your procedures your functions which deletes these items are in bad shape... AND PLEASE DONT LET PEOPLE DUPING & DONT DELETE NON DUPE ITEMS! I want my MAGICIAN DAGGER DEFENCE 10 HELMET +3 back as soon as possible. I cant believe u really.. If its dupe so why didnt u delete it 3 months ago ??? What is it to me if your program has lacks? Im just TRYING TO ENJOY this game.. Im a Customer and want your support immediately..
    If you are not gonna help me so why am i paying you for?

I might be a bit rude so give this to my anger.. Im really really disappointed..

Please inform me in this incovenience as soon as possible..

onların cevabı..
    We are not restoring lost items at this time. We are sorry for any inconvenience this may cause. Thanks for contacting customer support.

buda benim son cevabım..
    If u dont give my non dupe item back which you deleted so I wont be a part of this game anymore you can delete all the items on any of my characters.. I will tell anyone I know not to pay for this game anymore.. I will be a customer of Blizzard for world of warcraft from now on.. At least they dont delete items that i have which I PAYED FOR!

Kısacası bu oyunu bir daha oynamıyorum.. şifreyi arkadaşlarımdan birine verdim bile.. Ticaret amacı ile kurulmuş bir şirket ama ticaret yapmayı bilmiyorlar.. Bu şekilde müşteriden başka birşey kaybetmezler

PARALI ÜYE OLAN OYUNCULAR! 25$ 20$ gibi paralar veriyorsunuz scrollar alıp satıyorsunuz ama gördüğünüz gibi herhangi bir oyuncudan hiç bir farkınız yok. Hiç bir şekilde sizi korumuyorlar..

Size oyunu bırakın DEMIYORUM ama kesinlikle bu berbat oyuna PARA VERMEYİN..

ben verdim aldım boyumun ölçüsünü..

Bundan sonra müşterisine değer veren şirketlerin oyunlarını oynayacağım.. Blizzard'ın World Of Warcraftı gibi..

bence senin item dupe olmalı

kendin mi çıkardınki

nerden biliyon

• quote:

Orjinalden alıntı: arcmage_enes

quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

Merhaba,
    8 9 aydır bu oyunu oynuyorum ve dün dd helmetim silindi. ilkkez bir itemim siliniyor. Ve ben gold premium üyeyim. Bu item 4 aydan fazla bi zamandır bende dupe olması imkansız. Kafalarına göre sildikleri kesin.. Serverda 1 itemdan fazla var ise item ne olursa olsun anında siliyorlar benim çıkardığım sonuç bu.. solucanlardan düşen 100 küsür +5 e kadar upgrade scrolları bile silinmiş.. onlardamı dupedu... $ verip aldığım potları satıp
    helmet alıcam.. onlarda silecekler.. bende gene $ verip item alacam öylemi ?

alın size aşşağıda geçen müşteri hizmetleri ile yaptığım kavga niteliğindeki konuşma..

bu benim açtığım ticket..

WHAT IS THE MEANING OF THIS ????

Im a player for over 8-9 months Im paying u for this game to safe my char and my inventory. And when I log on today I couldnt see my dd helmet.. you deleted my item which was on me over 3 months ?? It passed almost 3 dupe-wipes and now u deleted it?? How are u gonna explain this I wonder.. Im a computer programmer Im 27 yeard old I work for the biggest company in my country so dont tell me it was dupe or something.. So if its dupe your procedures your functions which deletes these items are in bad shape... AND PLEASE DONT LET PEOPLE DUPING & DONT DELETE NON DUPE ITEMS! I want my MAGICIAN DAGGER DEFENCE 10 HELMET +3 back as soon as possible. I cant believe u really.. If its dupe so why didnt u delete it 3 months ago ??? What is it to me if your program has lacks? Im just TRYING TO ENJOY this game.. Im a Customer and want your support immediately..
    If you are not gonna help me so why am i paying you for?

I might be a bit rude so give this to my anger.. Im really really disappointed..

Please inform me in this incovenience as soon as possible..

onların cevabı..
    We are not restoring lost items at this time. We are sorry for any inconvenience this may cause. Thanks for contacting customer support.

buda benim son cevabım..
    If u dont give my non dupe item back which you deleted so I wont be a part of this game anymore you can delete all the items on any of my characters.. I will tell anyone I know not to pay for this game anymore.. I will be a customer of Blizzard for world of warcraft from now on.. At least they dont delete items that i have which I PAYED FOR!

Kısacası bu oyunu bir daha oynamıyorum.. şifreyi arkadaşlarımdan birine verdim bile.. Ticaret amacı ile kurulmuş bir şirket ama ticaret yapmayı bilmiyorlar.. Bu şekilde müşteriden başka birşey kaybetmezler

PARALI ÜYE OLAN OYUNCULAR! 25$ 20$ gibi paralar veriyorsunuz scrollar alıp satıyorsunuz ama gördüğünüz gibi herhangi bir oyuncudan hiç bir farkınız yok. Hiç bir şekilde sizi korumuyorlar..

Size oyunu bırakın DEMIYORUM ama kesinlikle bu berbat oyuna PARA VERMEYİN..

ben verdim aldım boyumun ölçüsünü..

Bundan sonra müşterisine değer veren şirketlerin oyunlarını oynayacağım.. Blizzard'ın World Of Warcraftı gibi..

bence senin item dupe olmalı

kendin mi çıkardınki

nerden biliyon

3,5 aydir bende item
    hic degilse 3 dupe wipe gecirdi
    onlarda silinmedi.
    simdimi silinecek ?
    hadi bu dupe du..
    SOLUCANLARDAN CIKAN 100 KUSUr LOW CLASS UPGRADE SCROLL DAMI DUPE ?

• bu olay ne zman oldu bi ara oyunu 3 gün geri almışlardı
  • benimde başıma geldi
    kredi kartindan parayi cekip knight cash'i vermediler..
  • yahu bende gb arıyıp duruyorum 2 aydır hıc almasammı acaba kotu bowla dolasıyoz etrafta

gururuma dokunuyor dalga gecıyolar bende al sekdeyim dıyorum bak gozun gonlun acılsın...
  • yahu bende gb arıyıp duruyorum 2 aydır hıc almasammı acaba kotu bowla dolasıyoz etrafta

gururuma dokunuyor dalga gecıyolar bende al sekdeyim dıyorum bak gozun gonlun acılsın...
  • Birçok kişinin dediği gibi oyuna para vermek matığıma uymuyor. Ama burada unutulan bişey var ki paradan çok daha değerli olan ZAMANımız. Bu oyunlar amaç değil araç olmalı, hergün 8-10 saat oyun oynamak o altından değerli vaktimizi çöpe atmaktan başka bişey değil. Makul ölçüler içerisinde, günün stresini, yorgunluğunu atmak ve rahatlamak için oynanan oyun bence yararlıdır. Değilse gece gündüz demeden kendini harap ederek ve üstüne de para vererek rezillik çekmek eğlence değil işkencedir.

Piyasadaki bütün oyunların, filmlerin asıl amacı insanları uyutmak ve onlara kendi diledikleri şeyi empoze etmektir. Bunun bilincinde olmayan bir çok insanımız ve özellikle gençlerimiz bu tuzaklara düşerek hem dünya hem de ahiret hayatlarına oldukça büyük yaralar açıyorlar. "Su uyur düşman uyumaz" sözü ne kadar da doğru. Onlar gece gündüz demeden çalışarak bizim gibi insanları köleleştiriyorlar. Evet aynen öyle köleleştiriyorlar. Bu KO bile kaç kişiyi kendine bağımlı yapmış durumda. Bu açık bir şekilde görülen bir durum ama asıl bize öyle oyunlar oynadılar ki milli benliğimizi kaybettik. Bir zamanlar Çanakkale 'de bu milleti, bu devleti, bu dini kurtarmak için canlarını hiçe sayıp savaşan dedelerimizin uğruna savaştıkları şeyleri bize unutturdular. Bir zamanlar onlar Osmanlı 'dan korkuyordu ve şimdi de bizden korkuyorlar. Zaten o nedenle bu kadar uğraşıp milli benliğimizi kökünden kazımaya çalışıyorlar. Belki UYANırız diye.

Neyse sözü fazla uzattım ama çok önemli bişey var ki asla unutulmaması gereken: BU OYUNLARI OYNAYIN, FİLMLERİ İZLEYİN AMA UYANIK OLUN, HER ŞEYE İNANMAYIN, ASIL DÜNYAYA GELİŞ AMACINIZI AKLINIZDAN BİR SANİYE BİLE ÇIKARMAYIN!

• paylaşım içn cok saol kerdş bu arada çok geçmiş olsun
  • kardeşim durumuna üzüldüm bu arada trko yu cıkarmak için calışmalar var duydum
    bi başka konu da bu wow nsl bi oyun biri anlata bilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodLord

Birçok kişinin dediği gibi oyuna para vermek matığıma uymuyor. Ama burada unutulan bişey var ki paradan çok daha değerli olan ZAMANımız. Bu oyunlar amaç değil araç olmalı, hergün 8-10 saat oyun oynamak o altından değerli vaktimizi çöpe atmaktan başka bişey değil. Makul ölçüler içerisinde, günün stresini, yorgunluğunu atmak ve rahatlamak için oynanan oyun bence yararlıdır. Değilse gece gündüz demeden kendini harap ederek ve üstüne de para vererek rezillik çekmek eğlence değil işkencedir.

Piyasadaki bütün oyunların, filmlerin asıl amacı insanları uyutmak ve onlara kendi diledikleri şeyi empoze etmektir. Bunun bilincinde olmayan bir çok insanımız ve özellikle gençlerimiz bu tuzaklara düşerek hem dünya hem de ahiret hayatlarına oldukça büyük yaralar açıyorlar. "Su uyur düşman uyumaz" sözü ne kadar da doğru. Onlar gece gündüz demeden çalışarak bizim gibi insanları köleleştiriyorlar. Evet aynen öyle köleleştiriyorlar. Bu KO bile kaç kişiyi kendine bağımlı yapmış durumda. Bu açık bir şekilde görülen bir durum ama asıl bize öyle oyunlar oynadılar ki milli benliğimizi kaybettik. Bir zamanlar Çanakkale 'de bu milleti, bu devleti, bu dini kurtarmak için canlarını hiçe sayıp savaşan dedelerimizin uğruna savaştıkları şeyleri bize unutturdular. Bir zamanlar onlar Osmanlı 'dan korkuyordu ve şimdi de bizden korkuyorlar. Zaten o nedenle bu kadar uğraşıp milli benliğimizi kökünden kazımaya çalışıyorlar. Belki UYANırız diye.

Neyse sözü fazla uzattım ama çok önemli bişey var ki asla unutulmaması gereken: BU OYUNLARI OYNAYIN, FİLMLERİ İZLEYİN AMA UYANIK OLUN, HER ŞEYE İNANMAYIN, ASIL DÜNYAYA GELİŞ AMACINIZI AKLINIZDAN BİR SANİYE BİLE ÇIKARMAYIN!

icinde bulundugumuz ulke sartlarını oyle guzel ozetlemissinki seni kutyluyorum bunlara ilave edilecek oyle cok sey varki tv dizileri şans oyunları futbol vb. bizi hem uyutuyorlar hemde somuruyorlar fakat bu oyun tam anlamıyla rezillik (sadece para odeme anlamında) para odeyen uyelere oyuna girisdeki kolaylık ve ex. points den baska hicbir avantaj saglamıyor verilen paraya yazık

• ben oyunda arada bir racist gm diye bağırırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

ben oyunda arada bir racist gm diye bağırırım

• Garip..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodLord

Birçok kişinin dediği gibi oyuna para vermek matığıma uymuyor. Ama burada unutulan bişey var ki paradan çok daha değerli olan ZAMANımız. Bu oyunlar amaç değil araç olmalı, hergün 8-10 saat oyun oynamak o altından değerli vaktimizi çöpe atmaktan başka bişey değil. Makul ölçüler içerisinde, günün stresini, yorgunluğunu atmak ve rahatlamak için oynanan oyun bence yararlıdır. Değilse gece gündüz demeden kendini harap ederek ve üstüne de para vererek rezillik çekmek eğlence değil işkencedir.

kesinlikle haklısın arkdaşım bence de bi oyuna bu kdr bağımlılık ve para fazla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.