Şimdi Ara

MUTLAKA OKUYUN ! BU OYUNA SAKIN PARA ÖDEMEYİN! ALIN İŞTE NEDENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 9 aydır bu oyunu oynuyorum ve dün dd helmetim silindi. ilkkez bir itemim siliniyor. Ve ben gold premium üyeyim. Bu item 4 aydan fazla bi zamandır bende dupe olması imkansız. Kafalarına göre sildikleri kesin.. Serverda 1 itemdan fazla var ise item ne olursa olsun anında siliyorlar benim çıkardığım sonuç bu.. solucanlardan düşen 100 küsür +5 e kadar upgrade scrolları bile silinmiş.. onlardamı dupedu... $ verip aldığım potları satıp
    helmet alıcam.. onlarda silecekler.. bende gene $ verip item alacam öylemi ?

alın size aşşağıda geçen müşteri hizmetleri ile yaptığım kavga niteliğindeki konuşma..

bu benim açtığım ticket..

WHAT IS THE MEANING OF THIS ????

Im a player for over 8-9 months Im paying u for this game to safe my char and my inventory. And when I log on today I couldnt see my dd helmet.. you deleted my item which was on me over 3 months ?? It passed almost 3 dupe-wipes and now u deleted it?? How are u gonna explain this I wonder.. Im a computer programmer Im 27 yeard old I work for the biggest company in my country so dont tell me it was dupe or something.. So if its dupe your procedures your functions which deletes these items are in bad shape... AND PLEASE DONT LET PEOPLE DUPING & DONT DELETE NON DUPE ITEMS! I want my MAGICIAN DAGGER DEFENCE 10 HELMET +3 back as soon as possible. I cant believe u really.. If its dupe so why didnt u delete it 3 months ago ??? What is it to me if your program has lacks? Im just TRYING TO ENJOY this game.. Im a Customer and want your support immediately..
    If you are not gonna help me so why am i paying you for?

I might be a bit rude so give this to my anger.. Im really really disappointed..

Please inform me in this incovenience as soon as possible..

onların cevabı..
    We are not restoring lost items at this time. We are sorry for any inconvenience this may cause. Thanks for contacting customer support.

buda benim son cevabım..
    If u dont give my non dupe item back which you deleted so I wont be a part of this game anymore you can delete all the items on any of my characters.. I will tell anyone I know not to pay for this game anymore.. I will be a customer of Blizzard for world of warcraft from now on.. At least they dont delete items that i have which I PAYED FOR!

Kısacası bu oyunu bir daha oynamıyorum.. şifreyi arkadaşlarımdan birine verdim bile.. Ticaret amacı ile kurulmuş bir şirket ama ticaret yapmayı bilmiyorlar.. Bu şekilde müşteriden başka birşey kaybetmezler

PARALI ÜYE OLAN OYUNCULAR! 25$ 20$ gibi paralar veriyorsunuz scrollar alıp satıyorsunuz ama gördüğünüz gibi herhangi bir oyuncudan hiç bir farkınız yok. Hiç bir şekilde sizi korumuyorlar..

Size oyunu bırakın DEMIYORUM ama kesinlikle bu berbat oyuna PARA VERMEYİN..

ben verdim aldım boyumun ölçüsünü..

Bundan sonra müşterisine değer veren şirketlerin oyunlarını oynayacağım.. Blizzard'ın World Of Warcraftı gibi..

• senin adına üzüldüm kardeş
  • adamların yaptığı.. nese küfür edip ban yemiyelim ama bunu yapmaya hakları var
    senin üye olurken ı agree dediğin şeyde tüm karakterin ve acc. nin k2 nin malı olduğunu söylüyor premium ların sadece küçük bir miktar ayrıcalığı var başka bişeyi yok ark. tamamen haklı bu oyuna para vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@RtHeR

senin adına üzüldüm kardeş
    quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

• quote:

Orijinalden alıntı: Asraz

adamların yaptığı.. nese küfür edip ban yemiyelim ama bunu yapmaya hakları var
    senin üye olurken ı agree dediğin şeyde tüm karakterin ve acc. nin k2 nin malı olduğunu söylüyor premium ların sadece küçük bir miktar ayrıcalığı var başka bişeyi yok ark. tamamen haklı bu oyuna para vermeyin
    Agree dediğim şeyi biliyorum.
    Evet karakterleri ve itemlari istedikleri gibi geri alabilirler yaziyor
    bunun farkindayim

Ve geri almaya başladıklarında.. geri aldıkları seyin yerine yenilerini almak için $ verecek değilim bu adamlara. ne güzel memleket
    onlar silsin ben yenisi için $ veriyim
    olurmu öyle saçma şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorgoratH/Se7en_Sins -- 1 Nisan 2006; 13:02:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@RtHeR

Bu oyuna şugüne dek kendi charlarim için 1000$ yakın para harcadim, benim PayPal hesabım ile arkadaşlarıma aldığım Premium ve Knight Cashleride katarsak yaklaşık 2000$ lik bir PayPal logum var sırf K2 Network için yapılmış harcamalardan...

Peki bana verilen özel hizmet ne oldu? Sadece çok aşiri durumlarda işin peşini bırakmadığım zamanlarda normal Custommer Support yetkilisi harici daha üst seviyeden birisinden açıklama dinlemek oldu. Bir kaç seferde KARŞILIĞINI ÖDERSEM Bannlanan charımın açılacağı söylendi ve ödedim açıldı...

Bir çok yabancı arkdaşim var, geçenlerde bir tanesinin söylediği şey beni şok etti. Adam lvl63, iyi sayılabilecek eşyalara sahip (dual +8 shard gibi). Bana söylediğ şek beni ŞOK etti. Adam şimdiye kadar hiç Premium almamış ve K2 ye para vermemiş! Dedim nasıl oluyor? Bas baya oluyor demeye getirdi. Yani Premiumsuzda oyun oynayabiliyorsunuz... Peki ben ne yapmiştim? LVL1 den beri Premium sahibi olan bir charımla övünmekden başka...

SOn söz, eğer adam gibi oynarsanız (DUPE, KOHACK, KOSP/KOXP, vs ile UZAKTAN BILE BAĞLANTINIZ OLMADAN) ve bu eşeklerin arada yaptığı eşekliklere katlanırsanız Premiumsuzda oynayabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Asraz

adamların yaptığı.. nese küfür edip ban yemiyelim ama bunu yapmaya hakları var
    Adam Haklı abi , Daha dün +8 dual miragem silindi . Bıraktım oyunu . Beliki bilirsiniz name ' sini
    Server : Cypher
    Assassin 62 LvL
    3HiLaL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Bu oyuna şugüne dek kendi charlarim için 1000$ yakın para harcadim, benim PayPal hesabım ile arkadaşlarıma aldığım Premium ve Knight Cashleride katarsak yaklaşık 2000$ lik bir PayPal logum var sırf K2 Network için yapılmış harcamalardan...

Peki bana verilen özel hizmet ne oldu? Sadece çok aşiri durumlarda işin peşini bırakmadığım zamanlarda normal Custommer Support yetkilisi harici daha üst seviyeden birisinden açıklama dinlemek oldu. Bir kaç seferde KARŞILIĞINI ÖDERSEM Bannlanan charımın açılacağı söylendi ve ödedim açıldı...

Bir çok yabancı arkdaşim var, geçenlerde bir tanesinin söylediği şey beni şok etti. Adam lvl63, iyi sayılabilecek eşyalara sahip (dual +8 shard gibi). Bana söylediğ şek beni ŞOK etti. Adam şimdiye kadar hiç Premium almamış ve K2 ye para vermemiş! Dedim nasıl oluyor? Bas baya oluyor demeye getirdi. Yani Premiumsuzda oyun oynayabiliyorsunuz... Peki ben ne yapmiştim? LVL1 den beri Premium sahibi olan bir charımla övünmekden başka...

SOn söz, eğer adam gibi oynarsanız (DUPE, KOHACK, KOSP/KOXP, vs ile UZAKTAN BILE BAĞLANTINIZ OLMADAN) ve bu eşeklerin arada yaptığı eşekliklere katlanırsanız Premiumsuzda oynayabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    en iysini yapmısın bole olursa bende wow a doncem en son rolcback yapıldıgında bende elıme +8 mırage almıstı 1mılyara ama sılındı halbukı beramusa gore cok ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: KO_Tank_Warrior

Adam Haklı abi , Daha dün +8 dual miragem silindi . Bıraktım oyunu . Beliki bilirsiniz name ' sini
    Server : Cypher
    Assassin 62 LvL
    3HiLaL

Alıntıları Göster
    dupesiz bazı itemler de silinebilir çünki: dupe yapanlar genelde piyasada en çok satılabilecek itemleri dupeliyorlar. bu yüzden de dupe olsun olmasın tüm o itemler silinebiliyor. ayrıca forgotten temple den çıkan itemleri mutlaka dupeliyorlar. daha dün gm ft itemlerini satın almayın diye yazı geçti. yaşın yanında kuru da yanıyor. şüpheli, gereğinden ve alışılmış piyasa fiyatından ucuza satılan itemleri almayın.ayrıca bu bir oyun diğer tüm oyunlar gibi. adamalr bunlara saatlerini ayırıyor emek ve zaman harcıyorlar. premium yapmak satmak hakları. haksız kazanc sağlayanlar dupeciler oyunun yapımcıları değil. elbette ki adam silecek bu kadar emek harcadığı bir işe çomak sokanları ayıklayacak. ama yaşın yanında kuru da yanıyor. dupe yapmadan zarara uğrayan herkese geçmiş olsun. biraz dikkat lütfen ...

• quote:

Orijinalden alıntı: denyo_260

en iysini yapmısın bole olursa bende wow a doncem en son rolcback yapıldıgında bende elıme +8 mırage almıstı 1mılyara ama sılındı halbukı beramusa gore cok ucuz

Alıntıları Göster
    Ben parasız olduğu için bu oyunu oynuyorum.Çoğu kişide parasız olduğu için oynuyor zaten.İlla bir oyuna para verecekseniz bu oyun kesinlikle knight online olmasın.Sebepleri saymakla bitmez,sizde biliyorsunuz zaten.Bakın bir örnek veriyim en basitinden;Siz premium alıyorsun ve trina alma imkanınız oluyor,bu trınayı 500m'den satıyorsun(cypher için) diyelim,sonra bu para ile gıdıyorsun 500m'e mırage dagger +7 alıyorsun.Ama aldıgınız ıtem dupe çıkıyor ve wipe sonrasında siliniyor.Paranız çöpe gidiyor yani.Para verdiğiniz oyunun şu açığına bakın,insanın sinirden gülesi gelir bir süre sonra bu oyuna para verdiği için.Benım önerim bu oyunu bedava oynayın ve az oynayın,oyunun hakkı bu çünkü

Bu arada senin itemini neden sildikleri hakkında bir bilgide vermemiş k2 gönderdikleri cevapta,herkese aynı cevabımı yolluyorlar acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: KnighTR

Ben parasız olduğu için bu oyunu oynuyorum.Çoğu kişide parasız olduğu için oynuyor zaten.İlla bir oyuna para verecekseniz bu oyun kesinlikle knight online olmasın.Sebepleri saymakla bitmez,sizde biliyorsunuz zaten.Bakın bir örnek veriyim en basitinden;Siz premium alıyorsun ve trina alma imkanınız oluyor,bu trınayı 500m'den satıyorsun(cypher için) diyelim,sonra bu para ile gıdıyorsun 500m'e mırage dagger +7 alıyorsun.Ama aldıgınız ıtem dupe çıkıyor ve wipe sonrasında siliniyor.Paranız çöpe gidiyor yani.Para verdiğiniz oyunun şu açığına bakın,insanın sinirden gülesi gelir bir süre sonra bu oyuna para verdiği için.Benım önerim bu oyunu bedava oynayın ve az oynayın,oyunun hakkı bu çünkü

Bu arada senin itemini neden sildikleri hakkında bir bilgide vermemiş k2 gönderdikleri cevapta,herkese aynı cevabımı yolluyorlar acaba.

Alıntıları Göster
    çok kötü olmuş kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: arcmage_enes

çok kötü olmuş kardeş

Alıntıları Göster
    Arkadaşın dediği gibi bencede para vermeye değmez arkadaşlar yazık valla o paralara
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

Arkadaşın dediği gibi bencede para vermeye değmez arkadaşlar yazık valla o paralara

Alıntıları Göster
    Öyle bir haşladım ki mailde adamları
    cevap bile verememiş
    Dupe oldugu için silinmedi item

Serverda fazla olan itemları siliyorlar kesin dupedir diye başka açıklama bulamıyorum

Yada bu adam üye oluyor üye parası ile item alıyor

silelim gene üye olsun gene alsın diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

Alıntıları Göster
    geçmiş olsn

K2Networkta zaten çalışanlar ayrı bi havada

• quote:

Orijinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

cevap bile verememiş

Serverda fazla olan itemları siliyorlar kesin dupedir diye başka açıklama bulamıyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

cevap bile verememiş

böyle daha çok müşteri kaybı olur keşke türk serveri olsaa

• quote:

quote:

cevap bile verememiş

Alıntıları Göster
    ben de pre.siz oynuyorm. oyuna hiç para vermedidğim gibi item satarak kazandığım da oldu. girişlerde deneme haricinde bi eksik yok. fena sayılmayan da itemlerim var ben ce de para vermeyin oyuna. en azından kaybettiğiniz de ya para mı verdik canımız sağolsun diyip geçiyorsunuz bu çok önemli bence. öbür türlü yeni aldığınız bir arabayla gelip size çarpmalarından farkı olmaz.

• quote:

quote:

cevap bile verememiş

Alıntıları Göster
    ko için 5 kuruş verilir mi ya. bu oyunu sadece bedava olduğu için oynuyorum ben. para vereceksem vereceğim oyun ya wow dur ya da guild wars dur. böyle saçma sapan bi oyun için para verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

ko için 5 kuruş verilir mi ya. bu oyunu sadece bedava olduğu için oynuyorum ben. para vereceksem vereceğim oyun ya wow dur ya da guild wars dur. böyle saçma sapan bi oyun için para verilmez

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

gerçekten valla

• quote:

quote:

gerçekten valla

Alıntıları Göster
    ben bunda oyun yönetiminin parmağı olduğunu sanmıyorum ama kim bilirucunda para varsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

Alıntıları Göster
    quote:

+1ben de para vererek oynayacaksam bu oyun knight online olmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.